2015-01-01 3390 瀏覽
之前朋友介紹過,咁啱又見到團購有推廣,就買左張團購黎試。入到餐廳,發現團購客都會被安排坐於餐廳外圍,而正價顧客都被安排入餐廳內廳,呢個安排令我朋友感覺不太舒服…依住團購餐既Menu,我order左西紅柿沙津西紅柿夾住既芝士比較濃味,無食開不同種類芝士既朋友應該會食唔慣,但for me就ok,加上清清地既三文魚子沙津,味道一濃一淡平衡返,幾好。湯我選擇左馬豆湯,粒粒磨出黎既馬豆蓉非常有口感,除左必然既濃郁馬豆味仲有牛肉香味,加上蔬菜同肉粒,整碗湯啖啖都有咬口主菜方面揀芝士焗牛脷,牛脷焗得非常淋,入口即溶,脂肪度適中,食哂成碟都唔會膩。最後甜品係蘋果批,同我想像中既蘋果批唔同,佢似蘋果磅蛋糕多D,味道不過不失,但留意,食嗰時點埋佢伴碟既青蘋果醬,酸酸甜甜會好食好多。總括而言,雖然比較濃味,但有機會都會再幫襯。
之前朋友介紹過,咁啱又見到團購有推廣,就買左張團購黎試。
依住團購餐既Menu,我order左西紅柿沙津
烏克蘭西紅柿沙津

蘋果批

總括而言,雖然比較濃味,但有機會都會再幫襯。
用餐優惠
團購