有日路經大會堂, 記得飯網唔知邊個讚呢間西餐廳係一間高級嘅港式西餐廳, 咪入去見識吓囉入到去見到個setting好似飯堂咁, 枱布都慳返, 哦, 原來呢啲叫高級.事但啦, 坐低求其叫兩個心諗穩陣嘅餐, 點知咁都出得事老實講, 味道係正常嘅, (係正常, 唔係高級)但係, 兩個湯都係室溫嘅, 咁咪叫佢reheat囉, 出嚟, 妖! 微暖. 喂你高級餐廳嚟喎, 唔收貨啦梗係! 再send返去, 哪! 今次出煙啦!好啦, 飲完湯, 出主菜, 心諗呢條高級廚比人彈兩次應該醒水啦啩! 點知, 俄羅斯牛肉飯, 飯, 同汁都係凍嘅! %@#&!&&!(@&$*(@!#)&@$你好意思出啲咁嘅出品比我, 你驚我唔好意思彈你呀?!!! 再彈! 抵死, 你懶咪要你做多幾次功夫囉!!! (有冇加料就唔知啦)終之, 咁嘅高級餐廳, 一次都多啦!
事但啦, 坐低求其叫兩個心諗穩陣嘅餐, 點知咁都出得事
老實講, 味道係正常嘅, (係正常, 唔係高級)

終之, 咁嘅高級餐廳, 一次都多啦!