可能係閒日關係, 又可能係斜路樓上食肆關係, 入到去到我都呆一呆, 竟然食放題的餐廳可以咁少人, 只係坐左1/4客人!! 話晒大熱天時行斜路上去都幾索氣, 於是第一件事就係點飲品,估唔到有汽水,烏龍茶任飲, 仲要係幾夠凍, 讚。跟著就開始點食物, 我地先點剌身, 燒物, 沙律,烏冬/麵 .......剌身一來到時, 雖然擺得好靚,但再睇真d ,係切到一粒粒唔係一片片!!!細粒到可以用牙籤拮來食!  由於刺身太細粒, 我食唔到刺身應有既鮮味 , 全部都無味,可能人開始老啦,味覺有d遲鈍。跟著再食烏冬 , 我地叫左2款烏冬/麵, 又ok 喎, 唔係太細碗, 不過食晒一碗又有d 飽, 我建議唔係太大食既人,2個人叫一碗試就夠, 再來仲有燒物, 我覺得個份量似返一般放題燒物既size, 應大側大(例如:燒牛舌,鯖魚), 應細既側細(例如:雞軟骨)亦都係最好食。講完食,就要再講服務同環境, 1.可能我唔彩,成個場1/4都坐唔滿,咁岩我坐係滴水位,一路食一路抹滴水。 2.夠鐘就趕人走, 我知夠鐘趕人走好正常,但咁岩我朋友唔係好舒服,想慢慢企起身都唔得。總括來講,下次唔會再幫襯。
可能係閒日關係, 又可能係斜路樓上食肆關係,

話晒大熱天時行斜路上去都幾索氣, 於是第一件事就係點飲品,
估唔到有汽水,烏龍茶任飲, 仲要係幾夠凍, 讚。
可能人開始老啦,味覺有d遲鈍。
跟著再食烏冬 , 我地叫左2款烏冬/麵, 又ok 喎,

講完食,就要再講服務同環境,

總括來講,下次唔會再幫襯。

2014-06-09