2014-01-11 13105 瀏覽
是日阿頭請食飯,因早前試過lunch,唔錯,今次試下放題。於早一日訂了7:30pm,入餐廳前,侍應會同您講可以食到幾時,總共2小時,收費208+1我地到逹時,店內不算多人。地方都不算大擠擁,不似其他的放題,很擠迫,寸步難行的。不過枱與沙發的距離很窄,肥啲都坐唔到。一開始,當然是睇下有甚麼食物,種類都好多,魚生,sushi,火炙sushi,主糧,手卷,燒物,炸物,食魚生了。魚生: 三文魚:新鮮,色澤紅潤,好味!吞拿魚:本身不太喜歡吞拿魚,只食了一塊,顏色都好紅,其他放題的我一定不會踫。另外叫了蝦,帶子,象拔螃,油甘魚,仲有我的最愛甜蛋喔,很好味。不過不知為何是跟魚生放在一起,冷冷的, 但味道都很好。燒物:另外食放題必吃的便是燒物,呢間的燒物好好食呀。都叫左好幾樣,全部都好味的。燒帶子:燒得味道剛剛好,不會很油。焗蠔:洋蔥雜菌芝士燒出來的蠔,味道很濃,好味好味 食完發現門口張貼了一張燒蠔的Top1 poster.芝士年糕燒餅:我諗個名係咁啩!呢個樣白雪雪嘅燒餅,但咬落去好有驚喜,好軟,好lum,好得意,但唔會好漏,超鐘意唷!!!!燒雞翼: 肉冇乜味道,外皮幾脆,外皮的味搭救。火炙sushi
是日阿頭請食飯,因早前試過lunch,唔錯,今次試下放題

我地到逹時,店內不算多人。

魚生:
三文魚:新鮮,色澤紅潤,好味!

燒物:
另外食放題必吃的便是燒物,呢間的燒物好好食呀。
都叫左好幾樣,全部都好味的。
燒帶子:燒得味道剛剛好,不會很油。
焗蠔:洋蔥雜菌芝士燒出來的蠔,味道很濃,好味好味
 食完發現門口張貼了一張燒蠔的Top1 poster.

燒雞翼: 肉冇乜味道,外皮幾脆,外皮的味搭救。
火炙sushi:帶子,三文魚,蟃魚,比較細件,味道一般。
牛油粟米:牛油味好重,好好味,粟米好甜,唔似係10蚊幾支的便宜貨式。

以上呢啲都係特別冇印象同值得推介食物。
食物黎得快,好少食放題唔使追單。
2014-01-09
  • 焗蠔