2016-07-28 1852 瀏覽
今日食得唔飽個午餐...收工約左朋友係尖沙咀交收...都忍唔住買8粒小丸子同朋友 share !! 好耐冇食喇...依家好食既小丸子少之又少...點解會執得8899...好在呢間連埋烏冬一齊 !! 咁先可以咁順利咋我估 !!今日又係一堆自由行...圍住哂...依家唔駛拎飛去埋單再番轉頭 !! 真好 !! 係櫃面買 do 八達通就得喇 ~~ 方便呢 !!講番小丸子 ~~ 其實比之前差左...個皮依家有少少脆口,但已經唔係之前既感覺 !! 另外我覺得冇左紅薑冇咁好食...八爪魚亦比之前份量少左...味道就因為個醬汁既關係 ~~ 分別不大 !! 希望店家睇到...改善下 !! 我好想食番之前既八爪魚丸呀 !!!!!!!!

2016-07-05