2016-04-01 1518 瀏覽
今日同班朋友去左上環食意大利菜,據知依間餐廳嘅野食幾好食!決定試試佢🖐🏻我地揀左Full Breakfast,Tramezinno & Soup 同 Carbonara Spaghetti😌 Happy Share 🙌🏻我自己對個carbonara充滿期待,自問去邊間餐廳食意粉都會揀Carbonara😀 估唔到依間餐廳做得幾出色👍🏻意粉唔會太硬或者太冧!啱啱好🙌🏻個醬汁唔會太膩,又唔會太鹹!係幾好食👍🏻值得encore! 而Full breakfast呢,我覺得最特別係個薯餅,佢真係一絲絲嘅薯仔切出黎🙌🏻外面又脆,食落去口感一流👍🏻😆值得推介☺️飲品就叫左杯Black & White Milk Shake,入面有Oreo,Vanilla同cream,甜甜地又唔會好重奶味幾好飲😀

Carbonara  Spaghetti
Full  Breakfast