2016-04-25 1207 瀏覽
好多人post,朋友讀Kong u 話個度係佢食堂,帶我去見識下咁話。上到去,搵個入口都唔易。上到去環境好chill,有半個室外平台,而室內就有不同款式sofa,不過人數多唔係話你想坐邊就坐邊喇。坐左係室外位,我就叫左個green tea brownie, lava cake 同杯桂花green tea lattee。先講brownie,用鐵板上,一路食一路都係熱辣辣,上面雪糕就冰凍地慢慢溶,完全係冰火交融感覺,正到呢!之後就到個lava cake,green tea 味道濃郁,流出黎個醬濃稠度剛剛好,配上雪榚,又係一人間極品。最後到個latte m,味道偏淡,奶味偏重,桂花味好淡,其實都飲不太到桂花味。不過,賣相真係好靚。靚到都唔捨得飲。返食指數4粒星呀(最高5粒)。

返食指數4粒星呀(最高5粒)。