招聘中
今天
2天前
更多筍工 (5)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:
條款及細則:

詳情可瀏覽:http://www.foodwisehk.gov.hk/zh-hk/food-wise-Eateries.php

準備前往內地 係上水出一出閘原本諗住食對面個間餐廳點知遲左冇早餐食 所以改食三哥我黃埔食過 佢既湯底越黎越差原本對三哥都開始失望 食左呢間分店 信心又反黎了二人叫了一碗全菜麻辣湯底土匪雞翼凍奶茶都係72蚊湯底夠灑麻 辣都岩岩好呢間多左竹笙 但配上麻辣麵就吾太夾配料全部都齊 兩個人食都有得剩跟麵加6蚊奶茶夠滑 奶夠多我鐘意土匪雞翼想試好耐 但夠貴次次都冇叫今次點都要試下真係熱辣辣 好食上面啲粉原來個牧然粉有少少微辣 雞肉滑身幾好食
準備前往內地 係上水出一出閘
原本諗住食對面個間餐廳