2023-08-14 706 瀏覽
偶然都好想食下韓國野🇰🇷今次就去左食銅鑼灣嘅韓雅林,主打正宗韓國料理 😉呢到裝修到古色古香嘅韓風,卡枱坐得舒服🤓坐低無耐,阿豬媽店員先送上自家制泡菜八小碟,款色超多,食完仲可以添🤩外貌普通嘅熱茶竟然係玉米鬚茶,有淡淡嘅玉米甜味🌽醬油蟹✨一諗起韓國料理就會諗起醬油蟹😜韓雅林嘅醬油蟹仲要係韓國直送嘅💓一入口就感到鮮甜,繼而食到Creamy嘅蟹膏同埋帶點漿性嘅蟹肉🤤阿豬媽店員會將蟹殼嘅膏刮得乾乾淨淨!撈埋去大量紫菜大量芝麻嘅麻油拌飯入面😍好味到痹!韓雅林牛肋骨皇✨呢到嘅招牌就係呢條牛肋骨皇🥰牛肋骨嘅肉佔得好多又好厚,而且甜甜地嘅韓式燒汁醃得好入味😋牛肉肉質嫩滑帶點彈牙又多肉汁🤤阿豬媽店員會幫助剪開一塊塊,再半煎半炒,話咁樣係最好味😆韓國生菜麵豉醬✨牛肋肉配埋生菜、洋蔥泡菜、麵豉醬包埋一齊食係第二種食法!生菜、洋蔥泡菜可以減輕油膩感👍麵豉醬帶點鹹味、豆香濃郁,同甜味嘅牛肋肉出奇地夾🤩紅棗茶✨最後送上濃稠嘅紅棗茶,紅棗味道香甜!感覺真係好滋補養生💖仲有糯米糍食添!😜韓雅林 (銅鑼灣)銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期6樓
偶然都好想食下韓國野🇰🇷
今次就去左食銅鑼灣嘅韓雅林,主打正宗韓國料理 😉

呢到裝修到古色古香嘅韓風,卡枱坐得舒服🤓

外貌普通嘅熱茶竟然係玉米鬚茶,有淡淡嘅玉米甜味🌽

醬油蟹✨

一諗起韓國料理就會諗起醬油蟹😜
韓雅林嘅醬油蟹仲要係韓國直送嘅💓
阿豬媽店員會將蟹殼嘅膏刮得乾乾淨淨!

撈埋去大量紫菜大量芝麻嘅麻油拌飯入面😍好味到痹!

韓雅林牛肋骨皇✨

呢到嘅招牌就係呢條牛肋骨皇🥰
牛肋骨嘅肉佔得好多又好厚,而且甜甜地嘅韓式燒汁醃得好入味😋
牛肉肉質嫩滑帶點彈牙又多肉汁🤤
阿豬媽店員會幫助剪開一塊塊,再半煎半炒,話咁樣係最好味😆

韓國生菜麵豉醬✨

牛肋肉配埋生菜、洋蔥泡菜、麵豉醬包埋一齊食係第二種食法!

生菜、洋蔥泡菜可以減輕油膩感👍
麵豉醬帶點鹹味、豆香濃郁,同甜味嘅牛肋肉出奇地夾🤩

紅棗茶✨

最後送上濃稠嘅紅棗茶,紅棗味道香甜!
感覺真係好滋補養生💖
仲有糯米糍食添!😜

韓雅林 (銅鑼灣)
銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期6樓
  • 醬油蟹
  • 韓雅林牛肋骨皇
2016-06-21 12425 瀏覽
韓國料理,成行成市,有些店食後,真係感到被騙,貴不在話下,最重要唔好食,可能不是正宗韓國料理,朋友介紹下,來此店食了幾次,水準,份量,味道都可以推薦,一上配菜,好多款式,八碟,食配菜都飽飽地唷,有我最喜愛的魚乾,真係樣樣都幾好食,手工貴價嘢,紅炆牛肋骨,入味甜甜地,份量都算多,一人餐絕對足料,蠔仔石頭飯,熱辣辣,蠔仔比想像中細,但飯加辣醬撈混一起,非常美味。
2016-06-19
  • 八小碟
  • 牛肋骨
  • 傳統石頭飯
2016-03-14 8723 瀏覽
韓國燒肉餐雖好味,但成本高,如果日日當午餐食,未到糧尾已陣亡,間中食石頭飯平衡生心理,感覺就好好多,去韓雅林食晏會更開心,因為落單後會收到八碟前菜。用料是坊間韓店常見的蕃薯、芽菜、泡菜和豆腐等,以前還有美味魚仔供應的,今次消失了,卻意外發現有筍片。食落每款前皆好味,當中最鍾意大大粒蕃薯,夠薯味、不過甜;青瓜肉片爽口又惹味,食得開胃,兩小碟都有自家特式。食過八小碟後,女店員恰好送上發出吱吱聲響兼冒烟的石頭飯。要注意的是,女店員會先放飯窩在枱邊,然後將飯及餸拌均,此後才移送飯鍋到客人面前,免去客人自己動手撈飯,過程中她不發一言,密密工作。記得初次光顧時,見她將飯窩放枱邊後逕自行開,遂自行取過飯窩準備起筷,未料她突然拿着醬料折返,默不作聲地拿回飯窩,再動手混醬入飯拌勻,事後交回飯窩給我。當刻,方始自己衰多手,即時講句 Joesong-hamnida 道歉。午餐款式選擇多,每款均配有餐湯,除正價飯餐外,還有是日特價餐,每天兩款,天天不同。先後試過蠔石頭什錦飯及韓式麵豉湯(連白飯一碗),前者值得推介。拌均後的蠔石頭什錦飯亂七八糟,沒賣相可言,仍可見蠔身夠大隻,粒粒外型飽滿,色澤光亮,份量頗多,入
八小礏前菜

蠔石頭什錦飯
拌均後的蠔石頭什錦飯亂七八糟,沒賣相可言,仍可見蠔身夠大隻,粒粒外型飽滿,色澤光亮,份量頗多,入口鮮甜,蠔汁豐盈,並非縮水蠔仔貨式可比。進食時,刻意不翻動最抵層的飯,待它慢煮變成飯焦,始跟蠔同食,一次過嚐到軟硬香脆的多種口感。花點時間得來的精彩味道,最是值得。

八小礏前菜
蠔石頭什錦飯
  • 八小碟前菜
2015-11-08 8708 瀏覽
韓雅林Happy Birthday to my Dear Friend!!!! 生日飯,圍埋一枱韓燒永遠係好好嘅選擇!| 牛肉素菜雜錦飯 |色香味俱全! 牛肉加上韓食燒汁,香味四溢,韓國米香糯彈牙,加上石頭鍋,鍋底微焦的飯焦令口感更加香口有層次!| 海鮮滑豆腐湯煲 |生日要飲大醬湯!呢個豆腐湯煲就啱晒!海鮮配合大醬真係一絕!不過味道都偏濃!| 燒肉拼盤 |豬、牛、雞、羊四種肉類,咪以為係拼盤份量就會少,佢呢四款肉各燒夠燒2 around㗎!肉也唔算醃得太過,而且相當新鮮!

韓雅林

| 牛肉素菜雜錦飯 |

| 海鮮滑豆腐湯煲 |

| 燒肉拼盤 |

2015-09-30 7167 瀏覽
今晚我們去咗銅鑼灣廣場二期嘅「韓雅林」食晚飯!我們叫咗人蔘鷄湯、炆牛肋骨栗子煲、宮廷式炒年糕「牛肉」同韓式炒粉絲「牛肉」!餐前小食有八碟,相當豐富!人蔘鷄湯嘅鷄肉好滑,湯料非常足料,味道相當濃郁!炆牛肋骨栗子煲嘅牛肋骨炆得好腍好入味,牛肉味非常濃郁,味道相當香甜,而且份量十足!係本人嘅必食推介!宮廷式炒年糕「牛肉」嘅年糕非常煙韌彈牙,口感十足!牛肉韓式炒粉絲「牛肉」嘅粉絲非常爽口彈牙,鑊氣十足,味道調教得恰到好處!
炆牛肋骨栗子煲、宮廷式炒年糕「牛肉」
同韓式炒粉絲「牛肉」!餐前小食有八碟,相當豐富!
人蔘鷄湯嘅鷄肉好滑,
湯料非常足料,味道相當濃郁!
炆牛肋骨栗子煲嘅牛肋骨炆得好腍好入味,牛肉味非常濃郁,
味道相當香甜,而且份量十足!係本人嘅必食推介!
宮廷式炒年糕「牛肉」嘅年糕非常煙韌彈牙,
口感十足!
人蔘鷄湯
宮廷式炒年糕「牛肉」
韓式炒粉絲「牛肉」
炆牛肋骨栗子煲
餐前小食
人蔘鷄湯
宮廷式炒年糕「牛肉」
韓式炒粉絲「牛肉」
炆牛肋骨栗子煲
餐前小食
2015-08-11 7373 瀏覽
今次嚟到銅鑼灣食韓燒!經朋友提議下決定提早一日訂定位,make sure有得食。當日因為朋友們提早到達,又想早啲搵個地方坐下食住嘢傾下計,所以就打去餐廳問:「可唔可以提早一個鐘嚟? 」最後當然得咗啦!嚟到時間差唔多6點鐘,見到有好多空位,間餐廳幾靚,睇得出有花心思裝修。地方又夠大,唔單止可以容納好多人,仲坐得幾舒服!之後我地就嗌嘢食,諗咗好耐都唔知嗌咩好,好彩冇人催我哋。我哋食量唔多,嗌咗個魚餅、鹽牛肋肉(regular size) 、同埋㷈制過嘅雞肉。食物嚟到,覺得食物一般般,冇驚喜,所以換來失望。(1) 前菜不過不失,對薯仔印象深刻,好食!(2)牛肋肉冇乜味,需要燒烤後用醬汁先覺得ok;(3)雞肉相比下好食!夠入味,肉質都幾嫩;(4). 魚餅,失敗之作!冇乜魚味食物份量都幾大份,三個要食哂都幾難,飯後仲有三小片西瓜同每人一小杯維記雀巢雪糕送,呢點都算貼心!不過論美觀可言,俾多幾塊西瓜會更好價錢方面: 我們一共3個女仔,around $168/per person價格略貴,好似唔多值,不過同一班朋友嚟食個飯都ok嘅!不過就唔好expect會有咩驚喜。

食物嚟到,覺得食物一般般,冇驚喜,所以換來失望。
(1) 前菜不過不失,對薯仔印象深刻,好食!

(2)牛肋肉冇乜味,需要燒烤後用醬汁先覺得ok;
(3)雞肉相比下好食!夠入味,肉質都幾嫩;
(4). 魚餅,失敗之作!冇乜魚味

2015-08-04
2015-08-06 5364 瀏覽
上次在銅鑼灣廣場食過茶木之後,見到韓雅林便心思思想食.甘岩又到銅鑼灣搵食,估唔到Sunday都有set lunch, 正!!!就想到呢度食便宜午餐嘛。我同友人分別點了, 香辣八魚石頭飯 及 炆牛肋骨.先黎有前菜足足有8碟, 陣容好豐富!泡菜好味薯仔好綿和甜其他的都不錯!炆牛肋骨牛肋骨好入味好稔,牛味香濃而且分量好多,蘿蔔略嫌偏甜,再配上以牛骨和牛肉煮成的蘿蔔湯~~甘香無比~正!!!香辣八爪魚石頭飯,有八爪魚,冬菇,撈著辣汁來吃,很惹味, 加上有飯蕉香, 辣得過"引".總括黎講,食物質素唔錯,又有韓國人侍應,感覺正宗D,侍應服務亦非常好
上次在銅鑼灣廣場食過茶木之後,見到韓雅林便心思思想食.
就想到呢度食便宜午餐嘛。
我同友人分別點了, 香辣八魚石頭飯 及 炆牛肋骨.
先黎有前菜足足有8碟, 陣容好豐富!
泡菜好味
薯仔好綿和甜
其他的都不錯!
炆牛肋骨

2015-08-02
2015-07-07 5679 瀏覽
幾個貪吃的同事, 上次到旁邊的茶木吃午餐時,已說好下次要到韓雅林一試!  前菜前菜足足有8碟, 陣容好豐富!泡菜略嫌太酸, 放太久了啦.. 薯仔不夠軟和甜, 不算最好吃..其他的都不錯!海鮮豆腐鍋白飯好好吃, 是韓國米.湯也不錯, 料算挺多的, 豆腐也很滑挺香!  蠔仔石頭伴飯出奇的好吃!!石頭伴頭本來就是挺開胃的, 加上一點都不吝嗇的蠔仔, 有了海鮮的味道, 超級好吃!!極力推介!燒鯖魚定食燒鯖魚定食, 基本上都不會差很遠啦~但這裡的鯖魚比較大, 油香也很濃, 質量賣相都值得一讚喔!基本上, 我們三個都算是能吃的人, 但也吃不完, 很撐! 埋單只是每人$88! 如果四個人來吃, 點三個餐, 份量應該剛好, 不用浪費, 埋單更便宜!這裡, 肯定會再來!
幾個貪吃的同事,
上次到旁邊的茶木吃午餐時,
已說好下次要到韓雅林一試!
 前菜
前菜足足有8碟, 陣容好豐富!
泡菜略嫌太酸, 放太久了啦..
薯仔不夠軟和甜, 不算最好吃..
其他的都不錯!
海鮮豆腐鍋
白飯好好吃, 是韓國米.
湯也不錯, 料算挺多的, 豆腐也很滑挺香!
 蠔仔石頭伴飯

出奇的好吃!!
石頭伴頭本來就是挺開胃的,
加上一點都不吝嗇的蠔仔,
有了海鮮的味道, 超級好吃!!
極力推介!
燒鯖魚定食
燒鯖魚定食, 基本上都不會差很遠啦~
但這裡的鯖魚比較大, 油香也很濃,
質量賣相都值得一讚喔!

這裡, 肯定會再來!
2015-06-12
2015-07-01 5237 瀏覽
韓雅林這問餐廳,真係可以話係小弟"由細食到大"既餐廳。試過多間韓國餐廳,都覺得係韓雅琳最好。今日七一到銅鑼灣又再去食。可能今日係七一,特別小人,上菜速度亦都較快。今次就叫咗三樣嘢食:人蔘雞湯、刀削麵、傳統石頭飯。先來八點前菜,款式多,任君選擇。相片係有,但係食到一半先至影, Sorry !第一碟餸來了!就係石頭飯!牛肉非常多,好香好香呀!有侍應幫你撈埋自己唔使撈,唔會搞到成身油煙味,擺一陣先食,仲會有飯焦添!第二就係人蔘雞湯,我覺得呢個係入面最好食嘅,極力推薦! ! !隻雞肉好滑, 仲有大大條人蔘。呢個人蔘雞湯跟一個飯,我鍾意將啲飯囉一個湯度食。第三個就係刀削麵,好韓國風味!刀削麵好QQ ,好大胡椒味!食完仲有一個甜品,可以選擇紅棗茶或雪糕。仲送幾快西瓜。侍應大部份都係韓國人,服務態度好好。一定會繼續去!
前菜
韓雅林這問餐廳,真係可以話係小弟"由細食到大"既餐廳
第一碟餸來了!就係石頭飯!

第三個就係刀削麵,好韓國風味!刀削麵好QQ ,好大胡椒味!

食完仲有一個甜品,可以選擇紅棗茶或雪糕。仲送幾快西瓜。
侍應大部份都係韓國人,服務態度好好。一定會繼續去!

2015-07-01
  • 牛肋骨
  • 傳統石頭飯
  • 炒粉絲
  • 紅棗茶
  • 人蔘雞湯
2015-06-25 4624 瀏覽
我的生日飯,想食醬油蟹,就黎左呢間。叫左好多野食,都好好味,偏偏係個醬油蟹唔多OK。。唔鮮唔甜,醬油撈飯亦唔香。食物上得都叫快,但飲料就非常非常慢。。 三催四請先黎。。 包燒肉既伴菜非常新鮮,多款,係韓國本土菜。海鮮煎餅OK,仲有記得叫左一個生蠔伴泡菜,非常非常好食,不再menu,係朋友認識職員,另外叫的。大家可以試下。但當晚8個人叫左好多野食,食得飽晒,每人都係二佰幾,都好抵。
我的生日飯,想食醬油蟹,就黎左呢間。

海鮮煎餅
燒肉的包菜
醬油蟹撈飯
前菜kimchi

2015-04-30
生日
燒肉的包菜
2015-06-17 3932 瀏覽
看完韓劇很想食海鮮湯麵及炸醬麵,朋友介紹到這間店試試。晚上約八點,店內幾乎坐滿,要搭枱。店員送上餐牌後隨即點了海鮮湯麵,炸醬麵及煎餃子。店員還很細心問,海鮮湯麵要小辣、中辣還是大辣,我點了中辣。湯麵不是即食麵,是韓國拉麵,非常好食,中辣海鮮湯麵辣度適中,炸醬麵亦不會太甜,煎餃子只是一般,不及兩碗麵出色,餃子內的肉可能雪了一段時間,有雪味,而且煎得不夠香口。用餐完畢後,店員親切介紹兩款免費甜品,有紅棗茶或雪糕,而且還有清甜西瓜。總括講,食物質素唔錯,店員服務亦非常好。
看完韓劇很想食海鮮湯麵及炸醬麵,朋友介紹到這間店試試。
總括講,食物質素唔錯,店員服務亦非常好。
每款前菜都好味
海鮮湯麵及炸醬麵
每款前菜都好味
海鮮湯麵及炸醬麵
2015-03-30 5492 瀏覽
成日黎呢度食lunch,因為前菜夠多又好食,又有韓國人侍應,感覺正宗D。今次黎主要要食今期既大熱-----醬油蟹我第一次食係響韓國,蟹肥膏厚,一試難忘。醬油蟹一份有2隻,店主話係韓國醃好送到的。上枱的蟹好似大閘蟹,顏色比我韓國食既深色,膏都算多。呢度白飯要另外叫的,蟹膏送飯確係一流!一份蟹我食左半隻,另外我朋友第一次食就大讚好好食,仲食左2碗飯去送蟹膏!呢度食蟹不用預訂,亦比其他店方便,想隨時食都有!

今次黎主要要食今期既大熱-----醬油蟹

我第一次食係響韓國,蟹肥膏厚,一試難忘。

呢度食蟹不用預訂,亦比其他店方便,想隨時食都有!
2015-02-23
2015-03-24 4838 瀏覽
都有幾年都到過韓雅林,難得可以long lunch, 於是就去食午餐。午餐款式非常多,飯、湯、麵、燒烤,任君選擇。我揀咗辣海鮮豆腐湯,有四碟前菜同紅棗茶。前菜分別係泡菜、茄子、炒西芹同醬蓮藕。泡菜味道非常之好,微辣帶酸,唔會只得個辣味。茄子軟滑又入味,醬蓮藕不錯,連我唔好蓮藕嘅人都食晒。辣海鮮豆腐湯熱辣辣,個湯有蝦、魷魚、蜆,仲有豆腐、洋蔥、蛋等配料。湯底惹味,唔會太辣,撈飯一流,飽肚又暖身。最後以紅棗茶作結,好吃的一餐!
午餐款式非常多,飯、湯、麵、燒烤,任君選擇。
我揀咗辣海鮮豆腐湯,有四碟前菜同紅棗茶。
前菜分別係泡菜、茄子、炒西芹同醬蓮藕。
泡菜味道非常之好,微辣帶酸,唔會只得個辣味。
茄子軟滑又入味,醬蓮藕不錯,連我唔好蓮藕嘅人都食晒。
辣海鮮豆腐湯
湯底惹味,唔會太辣,撈飯一流,飽肚又暖身。
最後以紅棗茶作結,好吃的一餐!
2015-03-16 5812 瀏覽
Originally wanted to eat at another restaurant when I saw that this one was next door. So, decided to give it a try as I haven't had Korean in quite a while.Han Ha Rum is your typical old style Korean restaurant. They are fairly busy at lunch hour and have a variety of lunch sets under $100 that include appetizers, rice and a dessert. I ordered the L.A. Gaih Bi lunch set for $75.You should note that there are no sharing of lunch sets. Every one has to order at least one. I guess girls on diets a

You should note that there are no sharing of lunch sets. Every one has to order at least one. I guess girls on diets and like to share one set should avoid.
Chilled Eggplant. A bunch of appetizers were given to me. This I liked. The eggplant was tasty and not too spicy.
Chilled Beansprouts and Spinach. This appetizer lacked flavor. Usually there is a bit of sesame flavor but it was just all together bland.
Kimchi. A mark of a good Korean restaurant, as my father used to say, is how well the restaurant makes their kimchi. This was pretty bad kimchi. It was not only not spicy AT ALL (and I can't eat spicy), it was just way too sour.
Fishcakes. This was not spicy. I realized at this point that this  restaurant wasn't spicy at all. Or at least not as spicy as other Korean restaurants. I wonder if they have changed to adapt to the Hong Kong locals? Anyways ... the fishcakes were all right even if they weren't spicy.
Potatoes. This was a bit too sweet but at least soft. For an appetizer, this was a pretty generous portion.
Korean Soup. This was your basic Korean soup of daikon, beef and onion. But all I could taste was the super abundance of white pepper.
L.A. Gaih Bi (marinated sliced beef rib) ($75). Portion size was pretry decent. Beef was moist though some were super tough to bite into. Tasted ok.
Dessert was a choice of mochi ice cream or red date tea. I chose mochi ice cream as I don't like red date tea. No point taking a photo of that. It's just your typical frozen mochi balls in a plastic bag majority of restaurants buy in.

The service, I'd like to point out, was rude. I was sharing a table with a deaf couple. When my lunch set came, it was accidently given to them. They sat confused and tried to grab attention to ask for help. I realized the set was mine and remarked to the waiter the error. The staff, without an apology or even bothering to say anything to either of us, just slid my beef ribs across the table at me, like he was doing curling or something. Later the deaf couple, using hand signs, tried to ask for a piece of paper. A common mistake that the staff thought they wanted the bill. But they wanted paper to ask for some hot sauce. Staff, after realizing they are deaf, gave them paper, looked down and said "oh they want hot sauce." Another staff asked "which kind of hot sauce do they want?" Neither wanted to write on the paper to ask the couple and just said to themselves "It doesn't matter. Just give them anything." I thought all this was rather rude.

Mediocre Korean even if the prices weren't expensive combined with rude service, will not have me return again.
2015-03-12
2015-01-26 5175 瀏覽
冷鋒襲港,出門圍上了一圈毛頸巾,還是不夠暖,問友今晚不如吃些熱食吧?不吃打邊爐,改為燒一燒吧!出發!選擇<韓雅林>的原因是:首先,本人長期光顧這間,吃慣了它的味道,食材新鮮,份量不欺人(不是很大份但不少)。第二,抽風系統效能不錯,不會令人吃至汗流浹背,而且沒有討厭的油煙味。第三,時常保持燒爐的清潔,如果有燒焦了,侍應很自覺會為客人更換,同時這樣燒比較健康!燒焦物容易致有害物質。最後,因為有甜品送,令人心花怒放!泡菜啊泡菜,每款都好好吃啊!友人最愛大白菜泡菜,因為辛辣味十足!我最喜歡脆口的大豆芽及菠菜,充滿麻油香味!泡菜多吃都不怕胖!工慾善其事,必先利其器。經典的韓國餐具!友人每次來都必吃的牛肋肉($150),可口美味,可是一煎完必須即吃!提示:不要把全部一次煎好,否則只消數分鐘,牛肉質已差之千里!煎兩片,吃完,再煎!個人認為有骨的牛肋肉比較好味些,下次還是要有骨的比較好!配有一大碟沙拉,最後吃不完,有生洋蔥及生菜,微辣!作用是開胃吧!最喜歡燒海鮮了,因此點了帶子,共8粒,$170!是急凍的,不過勝在大大粒!上面已有油及少量黑椒調味!出來多汁,沒有腥味,最重要是容易控制,
不吃打邊爐,改為燒一燒吧!出發!

選擇<韓雅林>的原因是:
最後,因為有甜品送,令人心花怒放!
泡菜
泡菜
工慾善其事,必先利其器。經典的韓國餐具!
牛肋肉

個人認為有骨的牛肋肉比較好味些,下次還是要有骨的比較好!
帶子(共8粒)
最喜歡燒海鮮了,因此點了帶子,共8粒,$170!是急凍的,不過勝在大大粒!上面已有油及少量黑椒調味!出來多汁,沒有腥味,最重要是容易控制,絕不會雞手鴨腳!
帶子(共8粒)
一邊燒一邊吃白飯!燒肉佐白飯,令人拍案叫絕!
紅棗茶,補血佳品!這裡的紅棗茶香濃可口,不是以沖劑沖出來的淡味!歎完一杯,馬上感到溫暖無比!
另可選擇:雪糕mochi一粒~

吃飽飽便回家去~
題外話/補充資料: 1/ 洗手間設於餐廳內,衛生不錯。 2/ 侍應有效率。
2015-01-03