2017-04-25 676 瀏覽
落雨唔想出去,落公司樓下買個subway。呢間subway 用到entertainer 之餘,係我去過咁多間最efficient 和整潔的。中午一點落到去,有十幾人排隊(張相係食完之後影)。不過職員手腳快,排左五分鐘左右啦。揀包、烘焗、揀配料、揀醬,即成。用entertainer 的優惠是買一送一,揀兩個最貴的都係平均$20/個,不過如果原價係$40/個,好似叫個飯盒會仲飽…叫左一個 roasted beef,一個 subway club,兩個都係標明 6 grams of fat,卡路里唔會好高,起碼健康過有salami 果d。雖然烘熱過個包,佢放既配料係凍既,例如係蕃茄、生菜、青瓜,咬落去又暖又凍,少少怪不過好食既。
Roasted beef (6 inches)
Roasted beef (6 inches)
2016-09-22 733 瀏覽
公司樓下有間subway。 一但趕住食lunch,便會到這間店買快速的午餐來吃。點餐是要讓英文。首先要選擇包的種類, 再選擇包的餡料和要加進去的生菜, 沙律, 醬等配料。這個是6吋的潛艇堡。如果你不夠吃可以選12吋的。6吋的潛艇堡加飲品 價錢只需27蚊。 真是好好吃家好抵吃

這個是6吋的潛艇堡。如果你不夠吃可以選12吋的。

6吋的潛艇堡加飲品 價錢只需27蚊。 真是好好吃家好抵吃
外賣自取
2015-10-17 975 瀏覽
.............火雞火腿三文治 $50.8 (12寸)👍👍👍👍😌 (5分滿分).............對於 #面包控 黎講 我都幾中意食subway嫁💓雖然我覺得無論叫邊個餡都差吾多味😂但我食過有一次勁難食 因為落左#車呔 黑色的欖男 所以以後謝絕車呔😬今次配搭✌$50.8的 #火雞#火腿#Turkey#ham+$0 的 #蔬菜#vegetables+$0 的 #蜜糖芥末醬#甜洋蔥醬#honeymustard#sweetonionsauce+$0 的 #蜜糖包#honeybread推介 好好食哦😌😚不得不配服自己 😂#火雞#火腿 :加埋所有野食 完全食吾出乜打乜😂明明係人地第一次食火雞😢#蔬菜 :只要無車呔 大部分都好食#紫洋蔥 :味道好勁要小心 但我中意🙈夜晚訓教都有味#蜜糖芥末醬#甜洋蔥醬 :依個配搭好食的 信我😇😈而 #甜洋蔥醬 落左包個三文治好食👍💋 由於我對#汽水 無興奮 我寧願食多個包加上6寸都吾太夠我食 所以upgade做12寸🙈題外話: subway#cookies 勁好食 係軟身又大塊 要試阿😍
.............
.............

對於 #面包控 黎講 我都幾中意食subway嫁💓

推介 好好食哦😌😚不得不配服自己 😂
#蔬菜 :只要無車呔 大部分都好食
#紫洋蔥 :味道好勁要小心 但我中意🙈夜晚訓教都有味

加上6寸都吾太夠我食 所以upgade做12寸🙈
10 分鐘 (外賣自取)
$50.8
2015-07-27 756 瀏覽
今日天氣實在太熱,冇咩胃口食飯,剛好Green Monday,所以去Subway吃包。有時要食少少野,Subway 都是一個好選擇,加上佢有些款式的6寸包有$25 元的套餐,都是一個糧尾的好選擇。話明Green Monday, 當然點了Veggie Delight,只有芝士(可不要)和多種菜選擇。我點了蕃茄、青瓜生菜,加上sweet onion sauce 感覺清新,Green Monday 輕食好選擇。Subway 第二個好味的食品是她的曲奇,就算幾魔鬼都要吃,我點了double chocolate 實在太好了,令Green Monday 帶點魔鬼的意味,值得推介。

Veggie Delight

2015-07-27
5 分鐘 (外賣自取)