2024-01-11 338 瀏覽
二人分享盤套餐🥗 前菜和風海蜇沙律、汁燒雞肉串燒、香煎鵝肝多士、脆炸素菜春卷賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧四款前菜各有特色,串燒、多士和春卷均是即點即製,上菜時依然熱騰騰香噴噴,誠意十足👍🐧 最喜歡汁燒雞肉串燒,雞肉軟嫩可口,肉味滿滿,再配上甜絲絲的照燒汁,令人回味無窮😋 🍖 主菜珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉、香草蜜糖烤美國春雞(半隻)配香蒜燒汁賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧龍蝦汁意粉煮得濃稠入味,龍蝦的鮮味十分出眾。跟意粉附有炸得脆卜卜的軟殼蟹,以及多隻爽滑彈牙的大蝦,非常豐盛。烤春雞超大隻極肥美,食落外皮香脆中帶有蜜糖的甘香,內裡雞肉口感嫩滑細緻,啖啖肉超滿足推薦。🍝 side dish日本海膽流心忌廉薯餅、和風豚肉炒飯(小)賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧忌廉薯餅外層炸得酥脆香口,咬落去惹味的流心海膽汁傾瀉而出,鹹香又濃郁,超級邪惡😈 和風豚肉炒飯採用日本珍珠米製作,粒粒圓潤有嚼感,與豚肉加上和風醬汁一起炒香,鹹中帶甜的滋味令人食不停口。🥂 特飲厚芋泥奶茶、鴨屎香奶蓋茶賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧厚芋泥奶茶完美還原經典茶飲店的口味,茶味香醇,與滑嫩的奶蓋、綿密的芋泥撞出漸變的層次
二人分享盤套餐

和風海蜇沙律
脆炸素菜春卷
汁燒雞肉串燒
🥗 前菜
和風海蜇沙律、汁燒雞肉串燒、香煎鵝肝多士、脆炸素菜春卷

🍖 主菜

珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉

香草蜜糖烤美國春雞(半隻)配香蒜燒汁

🍝 side dish
日本海膽流心忌廉薯餅、和風豚肉炒飯(小)

日本海膽流心忌廉薯餅

和風豚肉炒飯(小)

🥂 特飲
厚芋泥奶茶、鴨屎香奶蓋茶

賣相:🐧🐧🐧🐧
味道:🐧🐧🐧🐧

厚芋泥奶茶完美還原經典茶飲店的口味,茶味香醇,與滑嫩的奶蓋、綿密的芋泥撞出漸變的層次滋味,十分不俗。

鴨屎香奶蓋茶採用綠茶作茶底,味道清香宜人,正好平衡膩感較重的奶蓋,感覺幾好。

🐧❤️結語:唱K 食品同樣出色🥳 必到推薦👍
和風海蜇沙律
脆炸素菜春卷
汁燒雞肉串燒
珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉
香草蜜糖烤美國春雞(半隻)配香蒜燒汁
日本海膽流心忌廉薯餅
和風豚肉炒飯(小)
2024-02-04 123 瀏覽
唱K係我既中學回憶黎😍,以前成班人放學一齊去K房大合唱🎤真係好開心😆。今日約左中同黎Red Mr唱K懷緬下,我地人少少得兩個女仔👧🏻,成個下晝喺呢個私人空間唱歌、食下野都幾happy,好似番番去細細個既時光咁🤪見Red Mr做緊最紅搶錢機既遊戲,有機會嬴現金獎💰1萬蚊,不過我地冇玩到🤣我地叫左個all to share既二人餐,總共$488,可以叫4個前菜,我地叫左和風海蜇沙律、汁燒雞肉串燒、香煎鵝肝多士同埋脆炸素菜春卷。好少唱K都有咁多款式,仲要味道唔錯,雞肉串冇太咸,熱辣辣配埋醬汁好惹味,仲有鵝肝😛呀,冇諗到喺K房可以食到咁貴既食材,油脂味香濃~到正餐啦,我地揀左珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉🍝、香草蜜糖烤美國春雞、日本海膽流心忌廉薯餅同埋和風豚肉炒飯。我最鍾意❤️食軟殼蟹,都幾大隻,原隻上超滋味😚。飲品方面,都唔止係一般既咖啡☕️同茶,係有台式飲品🥤飲,我點左厚芋泥奶茶,底下有厚厚芋泥好足料,奶茶亦唔會好甜,飲到茶香,而中同叫既鴨屎香奶蓋茶一上枱顏色勁吸引,奶蓋香味足😛

2024-01-30 108 瀏覽
Redmr Lunch Set $428 . 整體黎講 d 野食對得住個價 。 冇話特別難食 。 個野飲係3️⃣選2️⃣既 。 我就要左一杯芋泥抹茶牛乳同埋鴨屎香奶蓋茶。個野唔飲唔係糖精溝出黎果 D 。 飲完唔會卡喉嚨既 。 有芋泥既碎粒 。 整體黎講幾有口感 。 🐷Parma Ham裏面嘅蜜瓜好甜🍈 。 佢個沙律係配柚子醋 , 酸酸甜甜好開胃😋 。 我想講呢佢個脆炸紫菜魷魚鬚呢個炸粉唔會好厚囉 。 係好薄唔會成口粉咖囉 。 邊食野邊唱 K 抵挽過就咁唱啦😏佢既其他餐牌

邊食野邊唱 K 抵挽過就咁唱啦😏

佢既其他餐牌

📍Red Mr🗺尖沙咀加拿芬道25-31號1-2樓好耐無唱歌,突然歌癮發作就即刻book Red Mr唱🎤😆 我地見到有個All to Share Menu for 2 $428好豐富就叫左~ 不過建議食完野先開始唱,唔係啲食物凍晒😢⚡️前菜巴馬火腿蜜瓜(4件)香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)日式章魚燒(4件)脆炸紫菜章魚鬚,蛋黃香檸醬前菜已經有4款😮 巴馬火腿蜜瓜鹹鹹甜甜,烤生蠔好大隻🦪 辣辣地加上蒜蓉好惹味~ 章魚燒大大粒,入面都有粒粒章魚🐙 另外酥脆章魚鬚配左個蛋黃香檸醬,酸酸地解膩!⚡️主菜燒厚切美國西冷牛扒,紅酒汁(2人份量,15oz)田園沙律🥗塊牛扒15oz,又厚又大塊😱 仲要好淋🥩 旁邊配左黑松露薯條(小)、日式醬油拌公仔麵(小)同薯格,真係夠晒兩個人食!好飽🤰🏻⚡️飲品(3選2)厚芋泥奶茶 芋泥抹茶牛乳 估唔到有芋泥飲品揀😍 厚芋泥奶茶上面有層芝士奶蓋🤤 芋泥配抹茶牛乳都係第一次試,都幾夾,兩杯都好飲🥰
📍Red Mr
🗺尖沙咀加拿芬道25-31號1-2樓

⚡️前菜
日式章魚燒(4件)
脆炸紫菜章魚鬚,蛋黃香檸醬

⚡️主菜
燒厚切美國西冷牛扒,紅酒汁(2人份量,15oz)
田園沙律🥗

塊牛扒15oz,又厚又大塊😱 仲要好淋🥩

⚡️飲品(3選2)
厚芋泥奶茶

2024-01-23 54 瀏覽
All to share menu (set for 2) $488******************************耐唔耐就有股唱K癮😂想唱K又想食懶人餐於是事隔N年再次踏足Red Mr叫左個二人餐本身純粹諗住唱K嗰陣口痕嘅話有啲嘢𡁻下點知野食幾多款又唔錯喎😍***BEGINNING🥢和風海蜇沙律🥢汁燒雞肉串燒(3串)🥢香煎鵝肝多士(1件)🥢脆炸素菜春卷(3件)我真係好鐘意食鵝肝🥹只要有鵝肝嗰一餐都會覺得特別美味😂沙律, 串燒&春卷味道夠濃啱重口味嘅我🤭小吐槽位係二人餐但係啲嘢食全部都係單數😂***MAIN COURSE🥢珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉🥢香草蜜糖烤美國春雞(半隻)(香蒜燒汁)軟殼蟹好多膏😍同埋掛住唱K擺耐咗依然咁好食🤤燒春雞嘅皮烤得香脆甜中帶蒜香好好味✨***SIDE DISH🥢日本海膽流心忌廉薯餅(3件)🥢和風豚肉炒飯(小)炒飯超級驚喜米飯粒粒分明 唔會太鹹又唔會好淡 調味啱啱好🥳***Drinks🥢厚芋泥奶茶🥢芋泥抹茶牛乳嘢飲偏唔甜好啱唱K嘅時候飲因為唔會起痰🤭***走嘅時候見到有個好吸精嘅紅色corner原來點酒類套裝就可以玩一次「最紅搶錢機」頭獎有$100
耐唔耐就有股唱K癮😂
想唱K又想食懶人餐
於是事隔N年再次踏足Red Mr
叫左個二人餐
本身純粹諗住唱K嗰陣口痕嘅話有啲嘢𡁻下
點知野食幾多款又唔錯喎😍
BEGINNING
🥢和風海蜇沙律
🥢汁燒雞肉串燒(3串)
🥢香煎鵝肝多士(1件)
🥢脆炸素菜春卷(3件)
我真係好鐘意食鵝肝🥹
只要有鵝肝嗰一餐都會覺得特別美味😂
沙律, 串燒&春卷味道夠濃
啱重口味嘅我🤭
小吐槽位係二人餐但係啲嘢食全部都係單數😂
MAIN COURSE
🥢珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉
🥢香草蜜糖烤美國春雞(半隻)(香蒜燒汁)
軟殼蟹好多膏😍
同埋掛住唱K擺耐咗依然咁好食🤤
燒春雞嘅皮烤得香脆
甜中帶蒜香好好味✨
SIDE DISH
🥢日本海膽流心忌廉薯餅(3件)
🥢和風豚肉炒飯(小)
炒飯超級驚喜
嘢飲偏唔甜
好啱唱K嘅時候飲
因為唔會起痰🤭
走嘅時候見到有個好吸精嘅紅色corner
原來點酒類套裝就可以玩一次「最紅搶錢機」
頭獎有$10000😯
可惜嗰日冇人玩 冇得八卦吓🤣
2024-01-20 23 瀏覽
今次我地來到尖沙咀嘅Red Mr 唱K,間房又大又有獨立洗手間👍🏻 我地叫咗All to Share Menu $428/2 真係好多野食架,🥳可以一路食一路唱K🎤 ,真係好開心🥰 頭盤 :每樣分量都好足夠,味道都好好巴馬火腿蜜瓜(4件)香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)日式章魚燒(4件)脆炸紫菜魷魚鬚,蛋黃香檸醬主菜燒厚切美國西冷牛扒配紅酒汁:味道正常,份量十足田園沙園SIDE DISH 黑松露薯條(小):香濃黑松露味嘅脆薯條👍🏻 日式醬油拌公仔麵(小):質地同味道都有水準Seasonal Special Drinks 芋泥抹茶牛乳鴨屎香奶蓋茶❣️❣️除套餐外, 原來仲有得玩一個叫「最紅搶錢機」的遊戲。有機會贏到唔同嘅嘅獎品👍🏻

頭盤 :每樣分量都好足夠,味道都好好
脆炸紫菜魷魚鬚,蛋黃香檸醬

主菜
燒厚切美國西冷牛扒配紅酒汁:味道正常,份量十足
田園沙園

芋泥抹茶牛乳 鴨屎香奶蓋茶
分享餐
芋泥抹茶牛乳 鴨屎香奶蓋茶
2024-01-19 25 瀏覽
ෆ 𝙍𝙚𝙙 𝙈𝙧 ෆ 好耐冇去唱𝙆啦🎤尋日去咗𝙍𝙚𝙙 𝙈𝙧 唱𝙆感覺好青春🤣𝙍𝙚𝙙 𝙈𝙧 出咗個𝙖𝙡𝙡 𝙩𝙤 𝙨𝙝𝙖𝙧𝙚 𝙈𝙚𝙣𝙪好多選擇 烤生蠔🦪同牛扒🥩 都非常好味🤤可以同朋友一齊開心𝙨𝙝𝙖𝙧𝙚 邊唱邊食嘢🫶🏻香港尖沙咀加拿分道25號1-2樓
ෆ 𝙍𝙚𝙙 𝙈𝙧 ෆ

好多選擇 烤生蠔🦪同牛扒🥩 都非常好味🤤
可以同朋友一齊開心𝙨𝙝𝙖𝙧𝙚 邊唱邊食嘢🫶🏻

香港尖沙咀加拿分道25號1-2樓
2024-01-18 30 瀏覽
烤鵝肝多士絕對是一個絕妙的開胃菜。鵝肝的濃郁和多士的酥脆完美地相融合,帶來了令人難以置信的口感和味道。每一口都帶著豐富的奶油和微妙的鵝肝風味,欲罷不能。接下來是泰式串燒,肉嫩滑多汁,每一塊都包裹著泰式醬汁,入口即化。它的獨特風味和微妙的辛辣度給了整道菜更加豐富的層次感。涼拌海蜇是清爽的,帶來了一些輕快的口感。海蜇的彈性和脆度與酸甜的醬汁完美搭配,令人愉悅。它是一道絕佳的開胃菜,口感一新。烤雞配炸軟殼蟹和龍蝦汁意大利粉拼炒飯是主菜中的明星。烤雞肉質鮮嫩,外皮酥脆,與炸軟殼蟹的鮮味相得益彰。龍蝦汁意大利粉拼炒飯則是一道豐富多彩的菜餚,龍蝦汁的濃郁與意大利粉和炒飯的口感完美結合,每一口都令人陶醉。厚芋泥奶茶,芋泥的質地綿密,入口即化,散發出濃郁的芋頭香氣。而奶茶的濃郁與芋泥的香甜相得益彰,帶來了絕妙的平衡。每一口都陶醉其中,絕對是芋控的最愛!芋泥抹茶牛乳,抹茶的濃郁與芋泥的綿密相結合,帶來了獨特的口感和風味。抹茶的苦甜和芋泥的香甜交織在一起,形成了難以忘懷的滋味。絕對能滿足抹茶愛好者的味蕾,回味無窮。

2024-01-18 39 瀏覽
今日一早出尖沙咀搞銀行嘢,行過K11附近見到有Red MR。見疫情後都冇唱過K,就叫埋個好耐無見嘅朋友一齊lunch,順便聚下舊。 去到櫃檯攞位,服務員超好,一開始就叫你英文名帶你上房。入到房間一坐低,服務員又即時提供兩杯暖水比你飲,非常貼心。服務還留意到我朋友未來,仲問我要唔要晏啲先開始上菜,怕食物會凍晒。非常細心。今日叫咗$428 All to share menu前菜: 巴馬火腿蜜瓜(4件)火腿包住蜜瓜,甜得來帶點鹹,非常好味。香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)生蠔非常大隻、好多蒜蓉非常香。日式章魚燒(4件)章魚燒外脆內軟,好味脆炸紫菜魷魚鬚,蛋黃香檸醬脆漿包住紫菜魷魚鬚,魷魚鬚非常香及彈牙。蛋黃香檸醬提升了魷魚鬚鮮味。主菜: 燒厚切美國西冷牛扒配紅酒汁(2人份,15oz) 再加田園沙律。美國西冷牛扒🥩非常好同大塊。牛肉味重,食落非常彈牙有牛味。沙律菜夠新鮮。小食:黑松露薯條(小)薯條非常香脆、帶點黑松露味。日式醬油拌公仔麵(小)公仔麵吸收了日式醬油味道非常惹味,唔會煮得過淋,夠爽口。套餐可3選2飲品:厚芋泥奶茶/芋泥抹茶牛乳/鴨屎香奶蓋茶厚芋泥奶茶: 非常芋泥、濃厚奶味。鴨屎香奶蓋茶:非常

去到櫃檯攞位,服務員超好,一開始就叫你英文名帶你上房。

今日叫咗$428 All to share menu

前菜:
巴馬火腿蜜瓜(4件)
火腿包住蜜瓜,甜得來帶點鹹,非常好味。

香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)
生蠔非常大隻、好多蒜蓉非常香。

日式章魚燒(4件)
章魚燒外脆內軟,好味

脆炸紫菜魷魚鬚,蛋黃香檸醬

主菜:

小食:
黑松露薯條(小)
薯條非常香脆、帶點黑松露味。

日式醬油拌公仔麵(小)
公仔麵吸收了日式醬油味道非常惹味,唔會煮得過淋,夠爽口。

套餐可3選2飲品:
厚芋泥奶茶/芋泥抹茶牛乳/鴨屎香奶蓋茶

厚芋泥奶茶: 非常芋泥、濃厚奶味。

鴨屎香奶蓋茶:非常濃茶香味,有奶蓋mix 茶香。 飲落非常清新。

現時仲有得玩一個叫「最紅搶錢機」的遊戲。有機會得到$500coupon,累計最高分有$10000現金獎。
2024-01-10
闊別三年多的唱K,依家隨時隨地想唱就可以即刻去啦😬重拾唱K嘅樂趣今次揀咗Red Mr,除咗唱K 、玩骰盅之外,重可以玩飛鏢🎯原來呢度重有board game供應比大家玩㖭呀😍All to share Menu / set for 2 《$428 》呢個2人分享餐真係好抵食,連飲品在內一共有11款式,份量真係好豐富,真係見到都開心吖😍而且賣相和味道一啲都唔會hea👍🏻又唱又食,倆個人飽到捧住個肚🤣大滿足吖!!🌀前菜巴馬火腿蜜瓜/香辣蒜蓉烤生蠔/日式章魚燒酥炸紫菜魷魚鬚. 蛋黃香檸醬呢set前菜份量真係非常十足😍個烤生蠔🦪真係好新鮮肥美😋炸魷魚鬚都好好食,面頭嗰層炸粉唔會好厚,薄薄地炸得脆脆香口,配埋個蛋黃香檸醬好清新👍🏻good 🌀主菜燒厚切美國西冷牛扒🥩紅酒汁《15oz 二人份》真係一份令人好開心嘅牛扒set🥰side dish配有田園沙律,薯格,黑松露薯條,日式醬油伴公仔麵,勁豐富誠意十足既牛扒餐😋厚切西冷扒,厚道十足之餘,做到表面微微焦香,內裡肉嫩多汁😋再配埋紅洒汁非常好食❤️第一次食牛扒餐會配公仔麵,又出奇地夾喎👍🏻💢依家黎Red Mr 重有《最紅搶錢機》遊戲玩💵只要凡惠顧一套指定
又唱又食,倆個人飽到捧住個肚🤣大滿足吖!!
🌀前菜
巴馬火腿蜜瓜/香辣蒜蓉烤生蠔/日式章魚燒
酥炸紫菜魷魚鬚. 蛋黃香檸醬
呢set前菜份量真係非常十足😍
🌀主菜
燒厚切美國西冷牛扒🥩紅酒汁《15oz 二人份》
真係一份令人好開心嘅牛扒set🥰
第一次食牛扒餐會配公仔麵,又出奇地夾喎👍🏻
💢依家黎Red Mr 重有《最紅搶錢機》遊戲玩💵
只要凡惠顧一套指定酒類套餐,即可獲得一次參加機會及有機會獲得$500現金券一張
而且累積最高分有$10000現金獎架😍
咁好玩,大家都快啲黎Red Mr 啦🤗
2024-01-15 21 瀏覽
好耐冇去唱K了🎤 第一次去Red.Mr🔴間房好大間又靚 仲有獨立洗手間🙆🏻‍♀️而且佢地個All to share menu set都只係$428/2 唔係好貴但已經有好多好多野食 非常豐富 一啲都唔馬虎🫢咁就可以一邊唱K一邊食好野😋-Beginning巴馬火腿蜜瓜(4件)香辣蒜蓉生蠔(2隻)日式章魚燒(4件)脆炸紫菜魷魚鬚(蛋黃香檸醬)·Main Course燒厚切美國西冷牛扒(紅酒汁)田園沙律·Side Dish黑松露薯條日式醬油拌公仔麵·Seasonal Special厚芋泥奶茶芋泥抹茶牛乳
好耐冇去唱K了🎤

Beginning
巴馬火腿蜜瓜(4件)
香辣蒜蓉生蠔(2隻)
日式章魚燒(4件)
脆炸紫菜魷魚鬚(蛋黃香檸醬)

Main Course
燒厚切美國西冷牛扒(紅酒汁)
田園沙律
Side Dish
黑松露薯條
日式醬油拌公仔麵

Seasonal Special
厚芋泥奶茶
2024-01-15
2024-01-15 16 瀏覽
唔知有無人同我一樣都係由細唱K唱到大架呢,不過疫情之後都停左好耐無唱過,最近發現Red Mr有呢個ALL TO SHARE MENU SET FOR 2 $428,又有得食又有得唱,就即刻book房解下歌癮! 🔴前菜入面有巴馬火腿蜜瓜(4件)、香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)、日式章魚燒(4件) 同埋脆炸紫菜魷魚鬚+蛋黃香,有蠔絕對係加晒分,蒜蓉味好香,幾正。其他前菜都幾高質,成個擺盤都好吸引。🟤主菜係燒厚切美國西冷牛扒+紅酒汁,足足2人份量,大約係15oz左右。好大塊好juicy,意想不到幾好味,我好鍾意佢伴碟個薯格,好脆!仲有田園沙律可以清清腸胃,正丫!🟡飲品我地分別叫左厚芋泥奶茶&芋泥抹茶牛乳,芋泥味既飲品真係飲極都唔厭!兩杯都好有芋香味。厚芋泥奶茶仲有好厚既奶蓋係上面,好好飲🤤

🔴前菜

🟤主菜

🟡飲品

2024-01-13 19 瀏覽
好耐冇唱K, 估唔到而家唱K都有好多正野食!今次叫左個節日套餐,包括前菜、主菜、side dishes同埋飲品!前菜唔係普通hea野,有巴馬火腿蜜瓜、蒜蓉燒生蠔、章魚燒同埋脆炸紫菜魷魚鬚!個生蠔真係好香好惹味!主菜係有牛朳,大大塊既牛朳呀!仲有黑松露薯條仲撈公仔面!真係好用心,擺盤又靚飲品仲有台式飲品揀,唔係普通嗰啲凍檸茶同咖啡奶茶原來而家仲有得玩「最紅搶錢機」。有機會得到$500coupon及累計最高分有$10000現金獎,有得唱有得玩仲有得食真係好正呀
好耐冇唱K, 估唔到而家唱K都有好多正野食!

個生蠔真係好香好惹味!

主菜係有牛朳,大大塊既牛朳呀!
仲有黑松露薯條仲撈公仔面!
真係好用心,擺盤又靚

飲品仲有台式飲品揀,唔係普通嗰啲凍檸茶同咖啡奶茶

2024-01-12 18 瀏覽
一直聽朋友話Red Mr 唱K嚟講食物質素不錯,今日就來個Happy Hour,見到有個Share Menu,好多選擇!前菜揀左巴馬火腿蜜瓜香辣蒜蓉烤生蠔(要加$$)日式章魚燒炸紫菜魷魚鬚主菜厚切美國西冷牛扒,紅酒汁(2人份量,150z)配菜黑松露薯條日式醬油拌公仔麵最後來一杯芋泥抹茶牛乳焗蠔有啲辣,鋪滿香香蒜粒和一點辣椒粒,食落都算新鮮。湯匙咁大嘅蠔!同隻叉一樣闊的牛扒!芋泥抹茶牛乳飲到好厚嘅芋泥,綠茶見到有顏色,但味道相對冇咁突出,同出邊嘅手搖飲品其實有得揮。成個餐炸物較多,所以上菜之後建議盡快食,唔好掛住唱歌應該係預兩個人食,但我同朋友嚟到最後都有食剩,所以份量真係好足夠。

前菜揀左
巴馬火腿蜜瓜
香辣蒜蓉烤生蠔(要加$$)
日式章魚燒
炸紫菜魷魚鬚

主菜
厚切美國西冷牛扒,紅酒汁(2人份量,150z)

配菜
黑松露薯條
日式醬油拌公仔麵

最後來一杯
芋泥抹茶牛乳

焗蠔有啲辣,鋪滿香香蒜粒和一點辣椒粒,食落都算新鮮。

湯匙咁大嘅蠔!

同隻叉一樣闊的牛扒!

成個餐炸物較多,所以上菜之後建議盡快食,唔好掛住唱歌

2024-01-08
$239 (其他)
2024-01-11 23 瀏覽
放工嚟尖沙咀Red Mr 唱K真爽~呢道一站式嘅娛樂設施,可以享受K歌樂趣之外,房間內有獨立廁所、飛鏢機和骰盅等遊戲,仲可食埋~非常適合一群朋友來玩。Set Dinner For 2/Ps $428 +10%前菜~日式章魚燒、海苔魷魚、巴馬火腿蜜瓜和香辣蒜蓉烤生蠔。其中,香辣蒜蓉烤生蠔需額外加錢,脆炸紫菜魷魚鬚搭配蛋黃香檸醬清新滋味主菜~薯格、黑松露薯條、日式醬油拌公仔麵和燒厚切美國西冷牛扒15oz紅酒汁伴田園沙律。每款都很精致味道好。尤其是燒厚切美國西冷牛扒,肉質鮮嫩多汁,配上紅酒汁和田園沙律,口感更加豐富飲品鴨屎香奶蓋茶和芋泥抹茶牛乳,呢兩杯飲品甜到和味道很好,尤其喺芋泥抹茶牛乳,淡淡芋泥味令人回味無窮此外,還推出了一個「最紅搶錢機」的遊戲。有機會贏得$500coupon和累計最高分有$10000現金獎。而且,如果搶到尹光jackport可將積分double!快啲黎玩啦~
放工嚟尖沙咀Red Mr 唱K真爽~

Set Dinner For 2/Ps $428 +10%

飲品