2022-02-18 1067 瀏覽
2022 年的第一天, 我和老婆寶寶一起來到環球貿易廣場 101 樓的龍璽酒家,喝個高級早茶,為一年之計來個好開始。我們來到圓方,逛了大約十分鐘的路程,來到環球貿易廣場 101 層的入口,進入電梯後大約三分鐘後,到達 101 層。感覺非常興奮,環境裝潢高貴堂皇。進入餐廳大門後,便看到一個富麗堂皇的酒吧。 我們坐下了不久,店長便邀請我們一般大廳,安排玻璃窗附近的位置, 好讓我們飽覽維多利亞港的全景。川式皮蛋皮蛋給端上的時候,賣相真的令人有點失望。因為 皮蛋先可以並不齊整。蛋黃位置完全沒有起砂,實在令人失望。口感煙韌微單,卻只有淡淡的皮蛋香。所謂的川皮蛋,只是普通的皮蛋賠上了辣椒油,毫無半點麻香味道。黑松露溏心蛋溏心蛋端上的時間,只有很清淡的松露醬香味,又是令人大失所望。溏心蛋結實微彈,並無半點雞蛋香。黑松露醬清淡無味。天鵝海鮮芋盒芋盒賣相正常,可以接受。但是天鵝造型的結糖, 似乎已重複無數次,鵝咀呈現污垢的深黑色,鵝頸位置又灰灰白白,簡直食慾大減。海鮮芋盒外脆內淋,完全嚐不到半點海鮮味,反而只嚐到一陣陣的油膱味和 已變質壞的芋頭嗅味。鮑魚燒賣又是失望的賣相! 細細的鮑魚煙韌起渣,只品嚐到

川式皮蛋
黑松露溏心蛋
天鵝海鮮芋盒
鮑魚燒賣
又是失望的賣相! 細細的鮑魚煙韌起渣,只品嚐到 醬油的味道,並無半點鮑魚味。燒賣口感鬆散,只品嚐到輕輕的肉味。實在十分失望。
金稻鮑魚
所謂的金稻鮑魚,只是在珍珠雞上放上了罐頭鮑魚。鮑魚口感又是煙韌起渣,醬油味濃厚,毫無鮑魚鮮香。煙韌軟綿的糯米飯黏膩醬口,糯米飯味適中尚可,簡直是不幸中的小幸。
沙巴水晶海蝦餃皇
蝦餃是正常的,但只屬於一般酒樓的水準,又有點失望。 蝦餃皮黏度頗低,但勝在皮薄。蝦餃餡肉鬆散,蝦肉稍稍變質,毫無彈性亦並無蝦味。
公主奶黃包
給端上的時候,老婆寶寶給我說了一個笑話:這三位公主比我還醜呢? 我用心看了一看,心想與紙紮公仔甚為相似,老婆寶寶還說:包皮比較厚身,稍使嚼勁,奶黃餡料是凝固的,奶和味較淡。
洋蔥黑豚肉包魚翅灌湯餃實在甚為失望,不想再三描述。

整體而言,點心出品很是失望,餐具也帶有污漬。伏味濃,嘥.......氣!
2022-01-02 620 瀏覽
又到周末,我都幾鐘意去龍璽飲茶,因為容易有位,個景又唔錯,野食都OK🥢風和日麗,呢個景係門口入去轉右間房仔。我幾鐘意佢哋既「鮑魚燒賣」😍黎到必點「冰燒三層肉」🥢😋我最欣賞嘅係呢個「龍太子泡飯」😍足料得黎個龍蝦湯好入味,再加啲米,碎喔喔正!呢個螺頭湯都幾好。

風和日麗,呢個景係門口入去轉右間房仔。

我幾鐘意佢哋既「鮑魚燒賣」😍

黎到必點「冰燒三層肉」🥢😋

呢個螺頭湯都幾好。
  • 生拆海蝦西施泡飯
  • 冰燒三層肉
  • 鮑魚燒賣
2021-12-16 402 瀏覽
上個週末約咗好耐無見嘅中學同學去聚下, 疫情下久未見面, 難得機會下揀左間未去過嘅. 地點尚算方便, 就在九龍站上蓋, 位於ICC 101樓, 估唔到部lift又幾快喎.門口金碧輝煌, 好有名貴食府嘅格局, 裡面裝修都好靚, 枱與抬之間又有適當距離. 坐得舒服安心.落地大玻璃可以睇到一部份海景, 同大部份九龍市景, 好清楚. 至於食物方面, 大致上比普通酒樓精緻, 擺盤有心思. 我個人推薦鮑魚燒賣(真係有成隻鮑魚響燒賣上面)、生拆海蝦泡飯(個湯好鮮好濃)、楊枝甘露. 聽講楊枝甘露仲係呢度嘅創辦人首創. 所以特別好味.當然有咁嘅食物質素, 地理位置, 裝修, 服務, 價錢一定係相對嘅. 我覺得都值得嘅. 但可能間中嚟一次都唔錯嘅.

生拆海蝦泡飯

楊枝甘露

2021-12-11
生拆海蝦泡飯
楊枝甘露
上星期日放假去左行西九龍M+博物館湊熱鬧, 行完就去左ICC龍壐食左個lunch. 佢午市選擇都幾多, 價錢雖然偏貴, 但勝在用料講究, 手工精緻. 我同朋友叫左叉燒腸粉, 黑松露素粉果同魚湯花膠泡稻庭麵. 腸粉口感好滑, 配埋芫荽, 豐富味道. 黑松露配素粉果呢個組合我都係第一次試, 有好濃既黑松露味, 個皮又唔會太厚, 值得一試! 花膠泡稻庭麵個魚湯一D都唔腥, 配埋大大塊花膠, 為我個午餐畫上完美句號! 一邊居高臨下咁望住對面維港景, 邊嘆住精美既點心, 簡直係人生一大享受! 有時間一定會再嚟食過!
叉燒腸粉
黑松露素粉果
魚湯花膠泡稻庭麵
2021-12-05
同長輩食生日飯,最好都係食中菜,於是就去龍璽。我哋揀咗$498一位嘅午宴,感覺啲嘢易食易吞啲,但食落似乎唔係咁……一般而言應該係按菜單上嘅次序上菜,但唔知點解個湯嚟咗先。個湯都幾鮮甜,深得老人家歡心。然後就上點心同冷盤,全部都係一般酒樓水平。腸粉皮有啲厚,感覺蒸得有啲耐;個鮑魚我食都覺得有啲韌,更何況老人家……芥末雲耳係冇芥末味嘅,甚至冇乜味,我見外公一直攞啲雲耳去點海蜇嘅醋……所以整體都比較扣分蛋白蒸龍蝦球到,仲有隻蟹箝,整體唔錯,老人家都易入口。炒菜苗係白菜仔,冇乜特別,所以唔影嘞。之後就上咗帶子粒泡稻庭烏冬。個烏冬正正常常,個湯幾好飲,都啱老人家食。整體嚟講,其實都係一般啦,有啲嘢好食,但中間夾咗啲好麻麻嘅嘢,畀我揀多次,我會去第二度,畢竟同長輩食生日飯,都想整體體驗係唔錯或以上。現場啲侍應都幾忙,好多時想叫侍應都要等一陣,但搞笑嘅係我哋等到窗口位冇人時行埋去窗邊影相,有個侍應就即刻出現攔截,叫啲老人家戴返口罩,比較大聲,語氣都好一般,令人感覺佢似演唱會保安多過似侍應,其實可以禮貌啲提醒,所以又係比較扣分嘅位。
同長輩食生日飯,最好都係食中菜,於是就去龍璽。

一般而言應該係按菜單上嘅次序上菜,但唔知點解個湯嚟咗先。
個湯都幾鮮甜,深得老人家歡心。

龍璽燉湯

然後就上點心同冷盤,全部都係一般酒樓水平。
腸粉皮有啲厚,感覺蒸得有啲耐;
個鮑魚我食都覺得有啲韌,更何況老人家……
火腿海蝦菜苗餃、翡翠帶子腸粉、原隻鮑魚炸雲吞

所以整體都比較扣分
芥末雲耳、水晶金玫瑰、冰燒三層肉

蛋白蒸龍蝦球到,仲有隻蟹箝,整體唔錯,老人家都易入口。
蛋白蒸龍蝦球

炒菜苗係白菜仔,冇乜特別,所以唔影嘞。
之後就上咗帶子粒泡稻庭烏冬。
個烏冬正正常常,個湯幾好飲,都啱老人家食。

帶子粒泡稻庭烏冬

2021-12-03
生日
蛋白蒸龍蝦球
帶子粒泡稻庭烏冬
2021-12-02 112 瀏覽
龍璽呢度飲茶,入面装修擺設好華麗,落地玻璃望晒成个維港同九龍市景,能夠享受到咁壯觀嘅景觀已經覺得物超所値。到嘢食方面,飲茶d包點幾好,有啲都好有特色, 而且熱辣辣送到 賣相都好好.  至於炸物都夠囇脆, 唔算太油膩! 亦夠足料~   雖然好味, 但我又唔覺有味精,   腸粉都夠滑!間唔中嚟一次都唔錯. 大家有興趣可以去try try!
2021-11-28 216 瀏覽
中式點心,相信大家都吃不少。近年來,不少點心在傳統基礎上改良,令點心在保留傳統風味之餘,亦能為客人帶來更多創意和更特別的美食體驗😎作為知名的食肆,龍璽的點心款式多元,具備傳統和創新的元素,使人眼前一亮😍今次在友人帶領下,有幸來到餐廳用膳,能夠在高空下喝茶,放鬆個人,享受一個特別的美食之旅😝環境🌴餐廳位處ICC 101層,位處399米的高度,在高空下喝茶,別有一番風味😌空間寬敞,位與位之間相距的空間較大,很有空間感🤗天花板上有水晶吊燈,感覺很華麗💡食物🥟大部份點心均為傳統及知名的點心和粉麵,另外有不少創作類型及中西cross over的食品,使人在享受傳統風味之餘,亦可以感受到驚喜😱😍1. 啤梨鹹水角🍐(3件/$65)🔸外表呈啤梨狀,色澤金黃,咬下去非常香。 脆,而且餡料十足(主要為竹筍、香蔥)2. 蘿蔔千絲酥🥕(3件/$70)🔸呈扭紋狀,酥皮脆身,內裡釀有蘿蔔絲,口感不錯👍🏼3. 沙巴水晶海蝦餃皇🦐(4件/$78)🔸蝦仁吃下去新鮮爽口,完全不會有雪味;蝦餃頂部放上金箔,令蝦餃外表變得更得體4. 鮑魚燒賣🍤(4件/$98)🔸鮑魚口感煙韌,不會很難咬;燒賣的味道則普通,不過不失5. 原隻鮑

環境🌴

食物🥟

1. 啤梨鹹水角🍐(3件/$65)
啤梨鹹水角

2. 蘿蔔千絲酥🥕(3件/$70)
🔸呈扭紋狀,酥皮脆身,內裡釀有蘿蔔絲,口感不錯👍🏼
蘿蔔千絲酥

3. 沙巴水晶海蝦餃皇🦐(4件/$78)
沙巴水晶海蝦餃皇

4. 鮑魚燒賣🍤(4件/$98)
🔸鮑魚口感煙韌,不會很難咬;燒賣的味道則普通,不過不失
鮑魚燒賣

5. 原隻鮑魚炸雲吞🫔(3件/$88)
🔸鮑魚燒得微焦,放在炸雲吞上面;炸雲吞香脆可口😛
原隻鮑魚炸雲吞

6. 香脆黑松露雜菇卷🫔(3件/$68)
🔸雜菇份量多,味道頗有層次
香脆黑松露雜菇卷

7. 西班牙風乾火腿片腸粉🍖(6件/$138)
🔸頗新穎的設計,主要以巴馬火腿和香蔥做配料;初時我們以為它的設計奇怪,對其味道並沒有期望。誰知道火腿和腸粉皮的味道恰到好處,沒有遺和感,口感亦佳😋

8. 金玉蔘脆腸粉🫓(6件/$65)
🔸腸粉分三層:中間是脆皮,外面是腸粉皮,內裡的海蔘細細粒、口感彈牙

9. 生拆海蝦西施泡飯🍤🍲($250)
🔸在中後段時間才決定order的泡飯,因為當時差不多六至七成飽,但order過後大家都慶幸沒有錯過的美味佳餚🤤

🔸湯底是法國龍蝦湯,配上蝦仁、香茜、香蔥等。龍蝦湯味本身香濃,加上芫荽味突出,令飯粒沾上湯和蔥茜香味;飯泡幼細軟身,令人回味。難怪它是餐廳獲得「至高榮譽金獎」的美食😍
生拆海蝦西施泡飯

10. 翡翠帶子腸粉☘️(6件/$65)
🔸帶子呈方形,細細塊,很好吃;薄身翠玉瓜,非常爽脆;腸粉皮晶瑩剔透
翡翠帶子腸粉

11. 法式龍蝦湯腐皮卷🦞(3件/$78)
🔸腐皮卷外面淋上龍蝦湯汁,但不太影響腐皮的脆身程度;內裡有木耳、蘿蔔絲等基本配料;在頂部加上西芹絲,令食物更美觀
法式龍蝦湯腐皮卷

12. 楊枝甘露🥭($45)
🔸果肉香甜味美

13. 擂沙湯圓🍡(1件/$15)
🔸湯圓口感柔軟

服務🤵🏼‍♂️
貴為知名的中式食肆,餐廳的服務是無可置疑的:侍應會主動協助收拾碗碟及添加茶水🫖又協助我們拍照,實在是非常感謝📷

總結😆
埋單總數是$1200,但因為友人有餐廳的禮劵,故此三個人每人$160即可,非常抵食🤑

當日天色不太好,霧氣茫茫💨未能欣賞到外面維多利亞港的壯麗景色,殊為可惜。不過,最重要是與知己好友一同聚首,品嘗茶飲佳餚。這就足夠了☺️

———————————————————————
餐廳評分(5分為最高)
美味:🐤🐤🐤🐤
翡翠帶子腸粉
法式龍蝦湯腐皮卷
  • 楊枝甘露
2021-11-22 197 瀏覽
第二次到龍璽吃午餐,上一次和友人食午餐,記得它的套餐味道不俗,尤其是它的湯,而今次同大家姐是來食點心及睇靚景。總共叫了5個點心,一個炒麵。天鵝海鮮芋盒,做型精美,味道也不錯。臘味蘿蔔糕味道不俗,但賣相只是一般。帆立貝腸粉的賣相不俗,粉皮也夠滑,但帆立貝由於太薄及本身比較淡,被脆肉瓜的味道蓋過了。沙巴海蝦球是今日最好味的點心,海蝦鮮甜及爽脆,加上少許金箔裝飾,又食得又睇得。鮑魚燒賣當然有小鮑魚放在燒賣上,但燒賣的味道比鮑魚為佳。整體的味道只是一般。一向喜歡吃豉油王炒麵,但很多高級食肆都不供應,見到 menu 上有,當然飛撲埋去。蒜香豉油王炒麵炒得夠乾身(很高興是認真的炒麵而不是炸麵),麵底也夠幼及爽口,味道略為清淡,如果可以再多些豉油的話,我會給滿分。和大家姐到這裡飲茶,最主要仍是貪它的靚景。希望下次的點心會更好味。
總共叫了5個點心,一個炒麵。
天鵝海鮮芋盒,做型精美,味道也不錯。
臘味蘿蔔糕味道不俗,但賣相只是一般。

2021-11-22
  • 沙巴海蝦餃
2021-11-11 1082 瀏覽
I went there to celebrate birthday of family member. Place beautiful and amazing view. It was set menu dinner let start.Sesame salad with geoduck clam.They presentation is ok, salad not to much taste just the sauce on top. Average.Roasted suckling pig.Taste is good, it’s classic average suckling pig u can find in many restaurants in Hong Kong. Nothing special.Double boiled shark’s fin with sea conch & fish maw.This was good. Beautiful presentation and one of best I have in Hong Kong.Backed half
Roasted suckling pig.
Backed half lobster sauce, spicy, white and white wine.
Presentation was ok taste was really good. Lobster fresh abs well cooked. Very good.
Steamed spotter grouper with soy sauce.
Nothing special, presentation could be better.
Crispy chicken with “nuoc mam” sauce.
Classic chicken u can find anywhere in Hong Kong. Nothing special presentation cold be really better.
Stewed e fu’ noodles with crab meat.
Very nice taste. Good presentation, smooth and easy eat taste.
Poached vegetables with tomato shrimp in superior soup.
This was very good. Well prepared with this kind or fried rice to add last minute. Outstanding, presentations ok.
Chilled mango with grapefruit and sago.
Very good dessert. Refreshing don’t sweet, nt heavy and nice after dinner.
Steamed purple yam longevity bun.
Classic nothing to say. U can find anywhere Hong Kong.
The overall was good, but expect more for the restaurant with this reputation and position. On my humble point of view with this kind of view food must be Woow as well. The food was average u can find anywhere in Hong Kong. The view is amazing and that make everything beautiful. The floor staff it’s average expect more for this kind of restaurant. What it make the feeling uncomfortable there is room where allow smoke cigar, make the ambient smelling and this is not good. Restaurant with this reputation must have perfect ventilation system to avoid the smell spread anywhere. More hygiene in the toilette would be appreciate.
Will come again

2021-11-10
生日
2021-11-10 254 瀏覽
好開心又幸福被邀請黎到ICC既龍璽享用一頓有靚景而高質嘅中菜!上到餐廳已經要打卡了!六小碟前菜和風脫豆腐內滑外脆水晶金玫瑰 海蜇頭爽脆美味紅梅鮮淮山估唔到配酸酸地嘅紅妹咁夾龍璽秋葵、燒汁雜菌夠健康燕芋燒腩卷 芋頭香味融入燒腩仔中濃清湯金山勾翅(三兩)第一次食成碗每啖都有材料既翅湯,濃湯味道啱啱好!腿汁扣50頭關東遼參拼花膠以金華火腿汁紋扣既遼參好漿口彈牙、花膠夠厚好似食緊扒一樣,超補身呀!豉油王大花竹蝦甜甜地既豉油,花竹蝦彈牙有蝦味!古法炆海魚頭腩及如意炒球海魚頭腩紋到入哂味,加埋配菜一齊食唔錯!如意炒球將海魚拆骨起肉!炒球保留左海魚既鮮甜味!蛋白蒸蟹 蛋白好嫩滑吸收左蟹既鮮甜精華..無得輸!另外仲有鹽燒脆皮雞脆皮雞雞皮燒到好香脆、鹽分量剛好唔會過咸!瑤柱扒豆杯豆杯幼嫩有光澤,連埋面頭瑤柱食把味道豐富了魚茸粥清清地帶鮮甜雪耳百合燉木瓜原個木瓜焞雪耳百合好滋潤,為這頓晚餐作完美總結!

六小碟前菜
和風脫豆腐內滑外脆

水晶金玫瑰 海蜇頭爽脆美味
紅梅鮮淮山估唔到配酸酸地嘅紅妹咁夾

龍璽秋葵、燒汁雜菌夠健康

燕芋燒腩卷 芋頭香味融入燒腩仔中

濃清湯金山勾翅(三兩)
第一次食成碗每啖都有材料既翅湯,濃湯味道啱啱好!

腿汁扣50頭關東遼參拼花膠

豉油王大花竹蝦
甜甜地既豉油,花竹蝦彈牙有蝦味!

古法炆海魚頭腩及如意炒球
海魚頭腩紋到入哂味,加埋配菜一齊食唔錯!

如意炒球將海魚拆骨起肉!炒球保留左海魚既鮮甜味!

蛋白蒸蟹 蛋白好嫩滑吸收左蟹既鮮甜精華..無得輸!

另外仲有鹽燒脆皮雞
脆皮雞雞皮燒到好香脆、鹽分量剛好唔會過咸!

瑤柱扒豆杯
豆杯幼嫩有光澤,連埋面頭瑤柱食把味道豐富了

魚茸粥清清地帶鮮甜

雪耳百合燉木瓜
原個木瓜焞雪耳百合好滋潤,為這頓晚餐作完美總結!

2021-11-08 150 瀏覽
上次食完覺得唔錯,所以上星期放假就同另外一班朋友再去食龍璽~ 同上次有d唔同, 上次叫得好多炸既點心,所以今次就叫咗唔同蒸嘅糕點,全部都係新鮮出爐送上嚟,特別係個蒸餃,超級足料,份量都好大添。另外都叫咗碗湯麵share食,d味道唔會話太濃好重口味。我都覺得好好食。再次欣賞下個無敵景, 呢個季節嘅天氣加埋無乜雲, 真係好正. 希望下次有機會嚟食dinner, 嘆埋個夜景先!
2021-11-04 140 瀏覽
上星期日同屋企人飲茶 去咗ICC樓上嘅龍璽 門面金碧輝煌 入到去淨係望住個居高臨下嘅景已經覺得一流 之後我哋坐低叫咗小籠包 好多餡又好juicy 仲有我覺得個蒸粉果都好足料~d食物真係不錯 特別推介個到既腸粉 個皮夠囇薄 d餡都好多下 又唔會太咸。不過日頭飲茶嘅價錢就可能會相對高過出面茶樓少少, 不過計埋個靚景同服務, 都值得嘅.

2021-10-21 239 瀏覽
呢度嘅午餐Menu性價比都幾高,係呀icc 食個價錢都算係咁!三百零蚊一個人,服務態度都幾好,嘢食來講最鍾意佢個鮑魚燒賣,我鮑魚本身已經煮得好琳同入味,放喺個燒賣上面完全冇搶咗本身蟹肉嘅味道,值得一讚🥳🥳令我好個腸粉入邊有啲脆脆地嘅都幾好食,外軟內脆,幾香口😊😊不過唯一一個缺點就係好似喺度食嘢唔可以講得咁大聲,成個環境都好elegant好靜🤣🤣🤣我見佢有啲大房,諗住下個月爸爸生日,可以叫埋屋企人一齊黎🥳😍
令我好個腸粉入邊有啲脆脆地嘅都幾好食,外軟內脆,幾香口😊😊
2021-10-19
2021-10-14 1370 瀏覽
今日到Sky101的餐廳吃午餐。這家店位於天際100, 高居林下,香港的全景一目了然,這樣的高空景緻真叫人難忘。餐廳的裝修堂煌魄麗,加上全景玻璃窗,不彈把室外帶入室內,而且加上柔和的曰光,十分舒適寧靜。午餐方面有散點和各款套餐,每位由$398-$788不等。今日試吓午市超值宴$498/位頭盤是鮑魚燒賣、香脆黑松露雜菇卷、翡翠帶子腸粉鮑魚🔥賣大大粒,口感爽彈,又有鮑魚鮮味和肉香,仲有肉汁,好吃!香脆黑松露雜茹卷炸得酥化脆香,又有陣陣黑松露香,淡雅滑滑的雜茹,素而不寡。翡翠帶子腸粉皮很薄又滑,唯有帶子餡料味道比較淡口,加上翡翠菜蔬,是清淡的味道。紅梅鮮准山、涼拌藕片、冰燒三層肉這鮮准山十分滑溜,有丁點紅梅的味道,少少酸;藕片很爽口清新;而冰燒三層肉皮脆肉嫩,很香口惹味,正!龍璽燉湯這燉湯細細碗,但燉湯味道相當濃厚,湯汁清澈又無油,有清甜的肉香和高湯的風味,感覺滋養。XO醬焗開邊龍蝦這開邊龍蝦有半隻,雖然龍蝦不太大隻,但龍蝦肉質爽彈又鮮美,加上XO醬的惹味,輕輕的辣,吊起鮮味,正!秘製炒菜苗這炒菜苗炒得夠火侯,菜苗爽口又帶一點咸香,唔會好多油,好吃。窩燒和牛肉鬆炒飯這窩燒和牛肉鬆炒飯炒得粒粒
今日到Sky101的餐廳吃午餐。

這家店位於天際100, 高居林下,
香港的全景一目了然,這樣的高空景緻真叫人難忘。

餐廳的裝修堂煌魄麗,

午餐方面有散點和各款套餐,每位由$398-$788不等。

今日試吓午市超值宴$498/位

頭盤是鮑魚燒賣、香脆黑松露雜菇卷、翡翠帶子腸粉

紅梅鮮准山、涼拌藕片、冰燒三層肉

XO醬焗開邊龍蝦

秘製炒菜苗

窩燒和牛肉鬆炒飯

這窩燒和牛肉鬆炒飯炒得粒粒分明,炒飯又香口又入味,有嫩滑的和牛和香茜,滿滿和牛滋味,正!

這一天的午餐真恰意。

2021-10-09 402 瀏覽
🇭🇰今次食呢轉 覺得冇以前咁好食~同埋性價比唔對等😂😂係海景景觀開揚 不過太大霧 都影唔到啲咩靚相🙃成餐飯最好食嘅就係封面呢個「魚米之鄉花英班」肉質超級嫩滑 成個配搭夠鮮💯💯同埋佢哋嘅楊枝甘露都超出色 超足料 又不會過甜👌🌟推介分數(1.5/5)📍 龍璽酒家 (尖沙咀)尖沙咀柯士甸道西1號環球貿易廣場(ICC)101樓C號舖
🇭🇰

同埋佢哋嘅楊枝甘露都超出色 超足料 又不會過甜👌

🌟推介分數(1.5/5)

📍 龍璽酒家 (尖沙咀)
尖沙咀柯士甸道西1號環球貿易廣場(ICC)101樓C號舖