今日去龍堡國際食自助晚餐,依間老牌自助餐,一向以低價吸食客,質數未知係點,即刻同大家去睇吓~~**凍海鮮**黃金螺 - 幾新鮮爽口,係有啲沙。紐西蘭青口 - 都爽口,但冇乜 鮮味好淡。凍海蝦 - 幾新鮮,唔係好爽口鮮味個款,亦有啲細隻。蟹腳 - 睇落有啲污糟,蟹腳都唔算幼,蟹肉唔太咸肉質唔散,都可以食得吓。**小食**螺肉轉左中華沙律 - 間間味道都一樣,冇特別。煙三文魚 - 染左紅色,唔知係咪情人節扮花瓣。生果沙律 - 味道一般。豆腐粒同海蜇比較甜。**壽司及刺身**刺身唔係師傅即場切,係預早切好一片片,攞出嚟比客人自己夾。鯛魚及希靈魚刺身 - 普普通通。三文魚 - 幾肥冇筋,魚味都幾濃, 但唔凍仲有啲暖。四款卷物基本上冇大分別,只係外層唔同,食落發現種左伏,飯冇加醋冇味道,而且質感已雪左一段時間舊飯比較實但個質地又有啲黏,唔多好食。**生蠔**生蠔 - 唔係即開,寫住係西班牙蠔,一次只攞兩隻,蠔肉唔太CREAMY,海水味勁濃勁咸。**餐湯**有4款湯,有菠菜忌廉湯、蓮藕章魚湯、茶樹菇湯、蟲草花雞湯試左蟲草花雞湯 - 個湯有啲黃油,啖湯清左啲,冇乜味。**熱食**蘿蔔花螺煲 - 都幾

**凍海鮮**
黃金螺 - 幾新鮮爽口,係有啲沙。
紐西蘭青口 - 都爽口,但冇乜 鮮味好淡。
凍海蝦 - 幾新鮮,唔係好爽口鮮味個款,亦有啲細隻。

**小食**
螺肉轉左中華沙律 - 間間味道都一樣,冇特別。
煙三文魚 - 染左紅色,唔知係咪情人節扮花瓣。
生果沙律 - 味道一般。
豆腐粒同海蜇比較甜。

**壽司刺身**
刺身唔係師傅即場切,係預早切好一片片,攞出嚟比客人自己夾。
鯛魚及希靈魚刺身 - 普普通通。
三文魚 - 幾肥冇筋,魚味都幾濃, 但唔凍仲有啲暖。
舊飯比較實但個質地又有啲黏,唔多好食。

**生蠔**

**餐湯**
有4款湯,有菠菜忌廉湯、蓮藕章魚湯、茶樹菇湯、蟲草花雞湯
試左蟲草花雞湯 - 個湯有啲黃油,啖湯清左啲,冇乜味。

**熱食**
蘿蔔花螺煲 - 都幾辣螺肉爽口辣汁好惹味。
五柳甜酸魚 - 都係暖魚肉比較乾硬,甜酸汁平衡得唔錯。
柚子蜜汁鴨胸 - 鴨胸有啲硬唔夠淋,味道普通。
蜜桃醬烤豬串骨 - 豬串骨肉質算淋,但冇乜味, 整體上比較淡味。
燒茄子 - 幾香,味道有小小甜。
炸墨魚餅 - 有啲淋,外皮幾鬆脆墨魚肉有啲削。
燒水牛城雞翼 - 唔係雞翼,食落似係雞胸肉切片多啲,都幾好食幾香口,只係乾左啲。
甜薯唔熱, 只係小小暖, 味道普普通通,
印度烤餅 - 烤餅唔脆太淋唔多好食。
咖哩牛肉 - 非常淋,唔太辣都唔錯。
時菜少蚌條 - 珊瑚蚌有啲韌,但味道唔差,蘆筍幾爽口,大部份幾嫩。
時蔬 - 普普通通。

**特式粉麵**
師傅煮左幾分鐘就完成,可以選擇湯底清湯或麻辣湯,加左蔥花及炸蒜睇落好似幾好味,依碗係凈要送唔要米粉,
裡面有牛肉,有啲韌,牛味一般。土魷都幾厚身幾爽口。豆腐福袋,裡面係魚肉,幾好食。仲有好似係鱈魚膠,唔太淋仲有啲爽口。仲有半粒魚蛋,冇乜特別。同埋有菜、金菇同芽菜。個清湯幾深色,有啲似藥材湯,又似丁麵湯粉, 唔知係乜湯,味道有啲濃。

**鐵板燒**
鱸魚 - 肉質嫩滑,唔加醬汁更好味 。
海蝦 - 生熟剛剛好,蝦肉爽口鮮味。
羊架 - 好淋,羊羶味唔濃,羊肉粉紅色冇血水,好得。

**烤西冷牛及羊腿**
羊腿 - 好淋唔太羶,配薄荷同芥辣醬更好食。
牛扒 - 都好淋,但牛味唔太濃,一般。

**片皮鴨**
鴨肉連皮加上青瓜蔥及醬汁摺埋佢,鴨皮小小韌,味道唔錯。
只試左幾款,綠茶芝士餅都OK,蜜桃葡撻有啲乾及凍,椰撻一般。 有啲裝飾有心心應該係尋日情人節用。

** 結論**
整體上款式都多,食物方面冷盤類還可以,熱食類好多都唔夠熱只係暖,鐵板及即場處理食品幾唔錯,生蠔及刺身處理上有小小怕細菌問題。
2024-02-15
2024-02-09 1465 瀏覽
🔹️晚上到位於尖沙咀龍堡國際酒店 “園林閣咖啡室” 自助餐🍽 地方寬敞、服務貼心👨‍💼👩‍💼厨師友善👨🏻‍🍳價錢親民💰性價比高👍🔸️食物種類不算多, 但質素OK, 自助晚餐只需$298免加一🤭, (農曆新年除外)食物有生蠔🦪刺身🍣長腳蟹🦀牛扒🥩羊架🐏片皮鴨🦆湯麵🍜甜品🥧雪糕🍨蛋糕🍰自助飲品🍹等等🍴
2023-12-07 2284 瀏覽
用餐日期:2023/11/25可用餐時段:07:00-10:30,3小時30分鐘用餐費用(每人):成人$168+1,長者$128+1餐廳環境:餐廳坐位整體整潔乾淨 冷氣足 檯與檯之間闊落 坐得舒服 但餐廳的洗手間很舊且有很難聞的味道服務:服務員服務有禮貌態度好 收碟及時 沙律吧:沙律菜和配料選擇很少 醬汁有2款 味道一般 不推薦乳酪:有4種味道 味道正常穀物:有2款穀物 1款牛奶 沒乾果 沒果仁 沒凍麥皮 不推薦麵包:有4款包類 1款pancake 提供1款牛油 2款果醬 2款芝士 1款火腿 Pancake煎好的都沒保溫 口感偏實硬 芝士切得很薄味道也一般 不推薦熱食:有蛋檔提供煎蛋+Pancake 沒麵檔 熟食有十多款 中式有粥 麥皮 炒麵 炒飯 炒蛋 2款點心等 西式有正常烤炸物 中式味道一般 西式的薯餅又凍又稔 表面一點鬆脆感都沒有 自助早餐中少見的難食 不推薦 水果:有3款,味道正常鮮甜飲品:有熱茶 2款果汁 咖啡類型沒選擇 只有齋啡,牛奶要另加 加了奶的咖啡也是超苦 不推薦總結:這家自助早餐的選擇不多但價錢偏貴 沙律選擇少 熱食味道一般 沒麵檔 薯餅更是難食 同樣價錢絕對有更
用餐日期:2023/11/25
可用餐時段:07:00-10:30,3小時30分鐘
用餐費用(每人):成人$168+1,長者$128+1
服務:服務員服務有禮貌態度好 收碟及時
沙律吧:沙律菜和配料選擇很少 醬汁有2款 味道一般 不推薦
乳酪:有4種味道 味道正常
水果:有3款,味道正常鮮甜
總結:這家自助早餐的選擇不多但價錢偏貴 沙律選擇少 熱食味道一般 沒麵檔 薯餅更是難食 同樣價錢絕對有更好的早餐自動餐選擇 所以不推薦這家早餐自助餐
2023-11-25
$162.8 (早餐)
2023-08-20 6123 瀏覽
之前朋友係kkday自助晚餐買一送一用餐時段:6:30pm 至 9:30pm冇分兩輪👍🏻有三個鐘慢慢食每人HK$368 包加一服務費見到咁平,當然去試吓⭐️蒜蓉粉絲蒸扇貝⭐️呢個係全場重點之一蒜蓉份量非常之多,粉絲充滿蒜蓉味🤤扇貝幾新鮮👍🏻因為呢個蒸要時間,加上一人一籠所以都幾多人排隊呢個係回本位之一🔥⭐️海鮮⭐️長腳蟹、生蠔、青口、凍螺、蝦、刺身食咗長腳蟹都幾多肉,味道正正常常🦪生蠔任食生蠔唔係即叫即開🧐冇腥味,唔算太肥美呢個價錢嘅自助餐唔可以要求咁多🙈⭐️熱食⭐️有鐵板燒牛仔骨,虎蝦及魚片碗蒸鮑魚櫻花蝦飯咖喱炸物中湯⭐️飲品⭐️有無限量玻璃樽汽水今時今日真係好少餐廳有得飲玻璃樽汽水仲有Coke Zero👍🏻⭐️甜品⭐️甜品種類都算多最好食係Mövenpick 雪糕🍧
之前朋友係kkday自助晚餐買一送一
用餐時段:6:30pm 至 9:30pm
冇分兩輪👍🏻有三個鐘慢慢食
每人HK$368 包加一服務費
見到咁平,當然去試吓

⭐️蒜蓉粉絲蒸扇貝⭐️
呢個係全場重點之一
蒜蓉份量非常之多,粉絲充滿蒜蓉味🤤
扇貝幾新鮮👍🏻
因為呢個蒸要時間,加上一人一籠所以都幾多人排隊
呢個係回本位之一🔥

⭐️海鮮⭐️
長腳蟹、生蠔、青口、凍螺、蝦、刺身

食咗長腳蟹
都幾多肉,味道正正常常

🦪生蠔任食
生蠔唔係即叫即開🧐
冇腥味,唔算太肥美
呢個價錢嘅自助餐唔可以要求咁多🙈

⭐️熱食⭐️
有鐵板燒牛仔骨,虎蝦及魚片
碗蒸鮑魚櫻花蝦飯

仲有Coke Zero👍🏻

⭐️甜品⭐️
甜品種類都算多
最好食係Mövenpick 雪糕🍧

早排去尖沙咀食自助晚餐,有生蠔、凍蟹腳、威靈頓牛柳、蒜蓉蒸扇貝、Movenpick雪糕,總共每位只需$317!有提供生蠔嘅自助晚餐,應該都係數佢最平!生蠔大部份鮮甜唔錯🦪,鱈蟹腳就普通D🦀。威零頓牛柳ok(但唔係包風乾火腿,而係包普通火腿,唔正宗),蒜蓉粉絲蒸扇貝有驚喜,片皮鴨唔得...中湯例如蟲草花雞湯、咸菜豬肚湯都唔錯🍲甜品就真係主要食movenpick雪糕🍨人均價錢非常平,所以基本上一定返到本,亦唔會覺得特別中伏,食到一肚氣。服務正常,收碟速度都好快計埋加一先$317,性價比之選!
西班牙生蠔

蒜蓉粉絲蒸扇貝

中湯例如蟲草花雞湯、咸菜豬肚湯都唔錯🍲
咸菜豬肚湯

甜品就真係主要食movenpick雪糕🍨

計埋加一先$317,性價比之選!
2023-08-07
西班牙生蠔
蒜蓉粉絲蒸扇貝
咸菜豬肚湯
2023-05-26 5572 瀏覽
今日下午在尖沙咀的龍堡食自助餐,覺得食物一般,最好的竟然是生魚㷛龍脷葉湯,没有落味精,有家的感覺!三文魚當然是必食的食品,魚腩十分肥美,希靈魚好有質感!只是熱盤比較少!有蒜蓉白菜,蒜芯炒牛肉,春卷,加理雞,豬仔骨,紅燒豬肶,香草龍脷魚..等比較喜歡的麥西哥薄餅沙律好多,可惜沒有蓋上 !甜品都不可錯過
清湯生魚㷛龍脷葉湯

三文魚當然是必食的食品,魚腩十分肥美,希靈魚好有質感!

比較喜歡的麥西哥薄餅

沙律好多,可惜沒有蓋上 !
甜品都不可錯過

2023-04-17 4707 瀏覽
環境舒適,食物豐富並且60歲有長者優惠。帶3 2人一齊進食交往。個個都很滿意這間園林閣的環境。吃完還可以在樓下打卡。非常好的一次自助餐交往。如果可以,再帶多一團來吃。哈哈😄甜品豐富,值得一試

甜品豐富,值得一試
2023-04-09 4315 瀏覽
🧑‍🎄聖誕節呢啲大時大節, 食buffet 真係唔平, 居然又搵到間 $3xx 一位既, 平平地當然要試下喇!抱住食餐飯, 無期望既心態去食! 點知... 超級驚喜!👍🏻生蠔 即開大隻又鮮甜, 海水味濃!👍🏻片皮鴨皮脆皮薄, 油脂滿滿, 好香好食!👍🏻麵包蟹重身, 多膏, 肉質有鮮味!👍🏻凍蝦大隻爽口彈牙, 鮮甜!👍🏻飲品多選擇, 細支裝汽水無限任飲!呢個價錢絕對抵食, 超值, 一定會再食!地址 : 園林閣咖啡室尖沙咀柯士甸道8號龍堡國際閣樓評分 : 8/10

抱住食餐飯, 無期望既心態去食! 點知... 超級驚喜!

👍🏻生蠔
即開大隻又鮮甜, 海水味濃!
👍🏻片皮鴨
皮脆皮薄, 油脂滿滿, 好香好食!
👍🏻麵包蟹
重身, 多膏, 肉質有鮮味!
👍🏻凍蝦
大隻爽口彈牙, 鮮甜!
👍🏻飲品多選擇, 細支裝汽水無限任飲!

呢個價錢絕對抵食, 超值, 一定會再食!

地址 : 園林閣咖啡室
尖沙咀柯士甸道8號龍堡國際閣樓
評分 : 8/10
2022-12-27
  • 生蠔
對得住價錢嘅自助餐👍🏻超多唔同款式~生蠔 魚生 片皮鴨 蟹 羊架 威靈頓牛甜品款式都好多 環境好闊落 員工態度非常好 味道就普通 但係價錢平 款式多仲有movenpick雪糕~咖啡雲呢拿朱古力大堂嘅聖誕裝飾都好靚,有種舊香港嘅感覺,雖然呢間餐廳都真係有好多年歷史🤣🤣🤣整體來講都幾高,性價比 平平哋帶小朋友老人家,佢應該都會好開心園林閣咖啡室尖沙咀柯士甸道8號龍堡國際閣樓營業時間: 06:30 - 23:3016.12.2022
對得住價錢嘅自助餐👍🏻
超多唔同款式~
生蠔 魚生 片皮鴨 蟹 羊架 威靈頓牛
甜品款式都好多
環境好闊落 員工態度非常好
味道就普通 但係價錢平 款式多
仲有movenpick雪糕~咖啡雲呢拿朱古力

整體來講都幾高,性價比
平平哋帶小朋友老人家,佢應該都會好開心

園林閣咖啡室
尖沙咀柯士甸道8號龍堡國際閣樓
營業時間: 06:30 - 23:30

16.12.2022
2022-12-16
  • 自助晚餐
📍#佐敦 #園林閣咖啡室 @龍堡國際#羊羊在佐敦#羊羊在九龍上個星期一連四日,日日都大魚大肉🍖打響頭炮係食龍堡國際自助餐,係自助餐關注群都偶然見到,多數評價都係偏向正面,但係又話冇咩人食😥不過我今次去係爆場,今次就等我試試佢咩料先🫡餐廳好大下,仲開埋宴會廳俾人食,枱同枱之間都好闊落,但卡位唔多😔食物種類唔算多,不過勝在要咩有咩,有好多湯飲,仲有玻璃樽裝汽水🥤仲竟然有生蠔任食😱🫶🏻誠心推介之選沒有,真係冇咩特別出色,對唔住我真係誠實🤪🤟🏻可以一試之選(特別新增一欄🤣)✨麵包蟹好多膏,食完好易飽,但凍到食唔到咩味✨牛仔骨有牛味,但好易凍✨煎魚熱食先正,但廚師好似技術差啲,煎到爛哂🥹✨連皮燒鴨肉留意返係要連皮,仲要係淨肉🤣唔熱的,但有皮好似有啲油脂正啲,冇皮有啲乾✨movenpick雪糕❌自行斟酌食唔食✨生蠔聽落係好吸引,但係唔係即開,係一早開好,要就係個盤拎俾你,個盤係冇嘢雪住,有食安隱憂,同埋好腥唔新鮮🫠✨片皮鴨冇咩鴨皮,咁啱俾哂前面,同埋餅皮太厚,包完係成個拳頭咁大,一口食唔哂👊✨雪櫃內所有甜品出哂水,抽到乾哂水,好彩夠細份題外話,好多人都唔係志在食嘢,都冇咩一家人食,都係朋友嚟吹水😹

📍#佐敦 #園林閣咖啡室 @龍堡國際

#羊羊在佐敦
#羊羊在九龍

🫶🏻誠心推介之選
沒有,真係冇咩特別出色,對唔住我真係誠實🤪

🤟🏻可以一試之選(特別新增一欄🤣)
✨麵包蟹
好多膏,食完好易飽,但凍到食唔到咩味

✨牛仔骨
有牛味,但好易凍

✨煎魚
熱食先正,但廚師好似技術差啲,煎到爛哂🥹

✨連皮燒鴨肉

✨movenpick雪糕

❌自行斟酌食唔食
✨生蠔

✨片皮鴨

✨雪櫃內所有甜品
出哂水,抽到乾哂水,好彩夠細份

題外話,好多人都唔係志在食嘢,都冇咩一家人食,都係朋友嚟吹水😹最好笑係有人拎兩碟小炒皇同炒菜,再加碗白飯同湯,好似食兩餸飯咁😆

人均價錢 - $330+10%(OpenRice優惠,好似冇了)

評分-回頭草指數(🍀🍀🍀🍀🍀滿分)
食物:🍀🍀
環境:🍀🍀🍀🍀
服務:🍀🍀🍀
想知多啲吃喝玩樂資訊就快啲follow我ig!!!
IG: sik6me1hou3
2022-11-20 2896 瀏覽
見佢做緊優惠$710+1 兩位星期五至日就有得食Openrice 仲有$500 -100個優惠,好似好抵咁就去試吓P.s. 記得卜完先買openrice coupon, 本身想食星期五,但冇位🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️仲要買咗張coupon🥲講吓有咩食先,有蠔,片皮鴨,羊架,西冷牛扒,麵包蟹,魚生蠔就比較瘦但都有鮮味既,麵包蟹好多膏😋😋片皮鴨好食,師傅會連埋好多肉唔係得鴨皮。不過包片皮鴨既皮就厚咗啲其他熟食同凍盤既選擇唔多,冇飯類同麵類。淨係得水蟹粥揀。 熟食既味道都係一般質素甜品既選擇唔吸引,亦都唔太好味🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️淨係食m字頭雪糕整體成個buffet 都不過不失,算係放題既質素計埋優惠都算抵食既,平平地既一餐
見佢做緊優惠$710+1 兩位星期五至日就有得食

講吓有咩食先,有蠔,片皮鴨,羊架,西冷牛扒,麵包蟹,魚生

蠔就比較瘦但都有鮮味既,麵包蟹好多膏😋😋

整體成個buffet 都不過不失,算係放題既質素
計埋優惠都算抵食既,平平地既一餐
2022-11-18 2628 瀏覽
星期四晚約6:30到,人唔算多,座位都好鬆動,我覺得幾舒服😌未去之前感覺呢間餐廳麻麻,所以無太大期望。凍海鮮有麵包蟹,有蝦,青口。味道正常,肯定質素唔係最好果款。熱盤種類唔算多,不過樣樣都幾好食,炸墨魚餅,咖哩,蝦仁都唔錯,湯都有3款,味道都ok呀。廚師即煮有鐵板燒,大蝦好爽,牛仔骨好淋好食,魚都唔錯👍仲有片皮鴨同水蟹粥,算咁上下生蠔任食,普普通通。甜品發揮正常,雪糕係大牌子,食幾球都翻本。總結,我覺得如果3舊水食個晚餐,係尖沙咀,係好抵食。味道唔太差,對得住個價錢
2022-11-17
用餐優惠
優惠券
2022-11-04 7864 瀏覽
在網上見到有人推介呢間超過二十年歷史老牌酒店嘅自助午餐,話性價比高,收費係成人每位218元,長者190元,無加一,由十二點食到二點半,可以慢慢嘆,心郁郁就同朋友嚟試下。首先,酒店環境尚算舒適, 服務亦親切。食之前先來個巡禮,食物種類一般,唔算多, 但以價錢嚟講,可以接受。沙律區,最基本嘅冷盤肉同海鮮如蝦,青口都冇,淨係得撈咗沙律醬嘅生果同少少沙律菜,同區有車仔麪擋,燒肉檯有燒豬柳,卽焗義大利薄餅,但我祗睇無食。之後熱葷區,有炒菜,魚柳,鴨肉,咖哩雞,旁邊有薄脆,糯米飯等,另有胡椒豬肚湯,猪肚軟嫩好食,但無胡椒味。中湯有青紅蘿蔔湯,蟲草花老鴨湯,西湯就係葡國蝦湯,我衹飲咗西湯,好飲。另外,有壽司(我無食到,唔知好定唔好)及由專人負責切魚生,刺身有驚喜,三文魚,晴魚,鯛魚,希靈魚等都新鮮,味道鮮甜。甜品區,生果有西瓜、菠蘿、哈麥瓜,重有火龍果,細件蛋糕及切餅,芒果布甸,煎堆仔等,亦有專櫃放細杯慕絲,啫哩及凍糕等,雪糕衹得雀巢牌子蓮花杯,無興趣。最後結論是,呢度環境唔錯,侍應服務態度亦好,食物新鮮度,可以接受,無要求可以一試。

首先,酒店環境尚算舒適, 服務亦親切。

2022-11-01
大概是很久食過半自助午餐以外的正式的自助餐,突然想找一間來試一下,於是就找來一所收費較平宜的自助餐廳。園林閣應該是我所找到最平宜的酒店自助午餐,連加一才$228,就算加上我由大埔出發的車費,也比去沙田 的大喜屋($250.3,包括加一)要平。在出發的早一天我就用電話聯絡了,不過去到現場,就感到其實沒必要預約,我11:50多去到,到開始期間也就7,8成滿。其他的自助餐廳我不清楚,不過園林閣的座位有提供口罩套,這滿細心的。等到12:00,自助餐才正式開放,不過…在來到時我就知道,主食的選擇很少。放置主食的只有中間的一根柱,雖然包括中式,美式和泰式炸物的食品,但選擇可不多,大概不多於20款,其中還包括三款湯,另外有部分咖哩牛腩,煮菜等普通食物,味道不錯,但是普通。其中還有些只叫魚肉,豬肉,鴨肉,不知道是疏忽還是甚麼理由。餐廳右邊近落地窗的是沙拉吧,都是比較常見的生菜和醬汁,果汁有橙汁和柚子汁兩款,要飲熱飲也可以在右側的咖啡機裝。沙拉吧往右看是涼拌食品,主要以素菜為主,感覺…還行?反正我只去了兩次。再往右的是烤焗食品和湯粉...其實也就烤肉,海鮮pizza 和湯粉三樣,其中烤肉是我最受不了的,

其中還有些只叫魚肉,豬肉,鴨肉,不知道是疏忽還是甚麼理由。

再往右的是烤焗食品和湯粉...其實也就烤肉,海鮮pizza 和湯粉三樣,其中烤肉是我最受不了的,pizza 也就像用氣炸鍋焗出來的普通。
但那燒豬柳是真的難吃,跟火雞一樣柴得過份,感覺就和吃豬肉味的火雞一樣!吃我壓路機吧!wrrrryyyyy!
我跟職員問過,這烤肉好像是每天不同,會輪著轉款式,只能說我不走運。
說完右就到左邊,左邊擺放的是冷食,包括壽司刺身,生果和甜品
壽司如圖所見,就放在近欄杆的櫃子裡,味道還可以,就是...很隨便的感覺。
刺生那邊還好,起碼有廚師在處理,看來要正式一些。

最後壓軸的當然是我最愛的甜品,比起那些色澤和選擇都讓人沒有多少食欲的主食,色彩鮮艷的生果,甜膩的蛋糕,軟滑的布甸和啫哩,還有任食,這才是我的天國。

無論如何,園林閣的自助午餐還是值得一試,食物普通但對得起價格...但也就試一次就夠,還有,不要星期六去。
2022-09-17
2022-09-27 2385 瀏覽
整体感觉不好,食物和雪糕一起上,在餐廳内不断洗碗碟,谈话也听不到 ,好像大排档 ,清结和送食物同一个人 ,别的站在一旁 ,还没食完已清理 ,好像赶下班 ,整体感觉實在太差了!