餐廳: 大家樂
資訊:

2023-11-26 28 瀏覽
星期日下午,最好就是買幾杯飲品在家睇電視來休息一下。到了晴朗商場購買四杯飲品外賣自取,兩杯鴛央青檸冰,兩杯熱檸水。鴛央青檸冰就是兩種青檸,一種酸青檸一種鹹青檸,夾出來的味道特別好飲。
病病地唔想行咁遠,喺樓下大家樂買咗個蕃茄厚切焗豬扒飯外賣, $47冇嘢飲都算,一嚿蕃茄都冇,食物質素越嚟越差,厚切豬扒變薄切豬扒,記得以前係有幾舊蕃茄加菠蘿,同埋真係厚切豬扒嚟,一個女仔仲可以分兩餐食,而家真係越嚟越差不知所謂啲服務態度又係差,永無下次🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
2023-09-08 19 瀏覽
今天黑雨,走到晴朗商場大家樂,吃個快餐回家睡觉就是了。點了焗免冶牛肉意粉,另叫一杯杨芝甘露。焗免冶牛肉意粉没有堂食的碟上,就只分配一個外賣盒给我堂食,令食欲減退,份量也感覺少了。结果肉不夠,意粉乾,一般到一般
焗免冶牛肉意粉
2022-10-15 141 瀏覽
見好耐冇食過鐵板牛扒先幫襯下佢,點知都係失望,鐵板唔夠熱,洋蔥汁淋落塊板都冇出煙,冇炸炸聲,好唔惦,而且呢間長期人手不足,個鐵板出咗但係冇人手裝嘢飲,搞到出餐都已經唔熱呀
鐵板牛扒
2022-10-15 51 瀏覽
適逢happy Friday,放工來到大家樂想尋找快樂,食一餐豐富的晚餐。企起餐牌前面,被大大塊牛扒鐵板燒所吸引。甘岩用PayMe 付款買滿$50好平$5,最後叫左個紐西蘭西冷牛扒+爆醬腸加炒飯+羅宋湯可樂。堂食既人唔算太多,大約7成full啦,但全場執枱既職員只有一位,除左要執枱抺枱外,仲要幫客人整火鍋既爐、起火等等,見到佢做到踢晒腳,餐廳人手嚴重不足。鐵板等得耐小小都係正常既,去到取餐處。我見到塊西冷牛扒放左起枱上,只欠餐飲。水吧職員沖飲品沖到踢晒腳。回到坐位上,倒d汁落埋鐵板到,一d煙都無。食物方面:西冷厚度比較薄,肉質唔鞋,口感都算ok既,但個羅宋湯就唔ok,味道一般而且係凍既。今次來到大家樂尋找唔到快樂囉。

2020-10-15 272 瀏覽
疫情後成日一人食飯,好耐無邊爐。見大家樂賣埋佢個1人爐,諗住試下,點知...落單後個收銀叫我等號碼,但我發覺三張飛(一張野食,一張爐,一張火油罐)有2張無號碼,特登去攞野食嗰個位問下,結果蠟一眼就叫我等叫號碼。15分鐘後野食ready,個包外賣阿嬸叫我攞,我話少左個爐同火油罐。佢第一反應“我唔知架,你問其他人啦。快D攞走D野食唔好阻住嗮”。我去問另外一個職員,結果佢地兩個傾左15分鐘,搵爐再搵多15分鐘先搞掂(最後都係包外賣個阿嬸去攞)。好不容易用左45分鐘買個外賣,返到屋企攞個爐出黎擺係檯面跟住準備野食,結果一隻1吋長嘅曱甴由個煲度 躝咗出嚟.. KO 佢之後,過咗五分鐘左右又發現多兩隻細曱甴係嗰包裝盒入面。 最終唔知係咪有曱甴走甩咗,我第二日就發覺廚房多咗啲曱甴仔(平時係無嘅)... 以後我都唔會返嚟呢間
2015-02-27 619 瀏覽
由於周圍冇乜餐廳選擇平時都食開大家樂,既方便又快捷。環境乾淨,櫃台侍應嘅服務態度良好。叫左個火腩切雞飯配熱奶茶,火腩頗脆,偏咸切雞嫩滑,但係少左,飯嘅份量足夠。個人習慣落一包糖,奶茶頗香滑,可以一戰
由於周圍冇乜餐廳選擇

平時都食開大家樂,既方便又快捷。
環境乾淨,櫃台侍應嘅服務態度良好。
叫左個火腩切雞飯配熱奶茶,火腩頗脆,偏咸
火腩油雞飯
切雞嫩滑,但係少左,飯嘅份量足夠。
個人習慣落一包糖,奶茶頗香滑,可以一戰
火腩油雞飯