kathyapple

kathyapple

我是 kathyapple
訊息
正顯示第 13 篇(共 3 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
0分鐘 (堂食)
2015-07-31
每人約$85
AUG 15

我最中意weekend約朋友出去食飯 Happy Friday! Yeah!excited, 今日去完電腦廣場,再去女人街搵食yummy。 我地叫左部隊鍋同埋海鮮炒年糕。 部隊鍋賣相 ok wor! 味道也相當 ok, 有腸仔,午餐肉, 泡菜,芝士, 好似係辛辣麵, good, 又辣又好味like, 晚市 $80 蚊, 配可樂, 半價 $8. 個炒年糕都幾正, 有蝦, 青口等等, 材料十足, 中辣, 年糕條煙煙 un unwow, $65 碟, 唔錯唔錯, 見 menu都仲有其它 korean food, 價錢唔算貴, 下次約其它 friend 再黎食過,聽下Korean Musicmusicmusicmusic Hehemad
檢視所有留言 ()
0分鐘 (堂食)
2015-08-29
每人約$50
AUG 15

今晚約左個街坊落樓下吹水, 平平地搵左呢間越南野食, Good , 有晚餐精選套餐bowlchopstick,我地叫左生牛肉河粉和咖喱牛腩飯。個牛河,上菜時,仲係紅紅的,將佢滲落湯到,薄薄的好快熟晒,好滑好好味yummy。個咖喱牛腩飯個汁好正,不過不失,不過可以再辣少少,甘就 perfect lalike, 可能係街坊,材料十足, 分量算大, 抵食!wow
檢視所有留言 ()
20分鐘 (外賣自取)
2015-07-26
每人約$50
AUG 15

係 IFC 中環食野好貴 upset, 如果唔介意買外賣去 IFC 外公園, 可以考慮添好運, 我今日買左蝦餃,燒賣,酥皮焗叉燒包,望住中環碼頭,無敵海景,一大樂事love。 蝦餃 d 蝦好新鮮, 爽爽的yummy,燒賣一般 la, 最好食係個酥皮焗叉燒包,好多料, d汁都好好味, 酥皮脆脆地, 相當唔錯excited, 如果唔係大排長龍,下次一定入店再食。like
Top