Iswan1216

Iswan1216

我是 Iswan1216
訊息
正顯示第 110 篇(共 10 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
JUL 19

幾個月前食過,依架已經變曬質!!!huffyhuffyhuffyhuffy 刺身少左款,切得又好差 小食炸埋d垃圾魚出黎 勁多骨 我地一枱十幾人 個雞煲d雞肉少到每人食得個一舊 要個冬瓜盅湯底,黎到竟然係一片冬瓜切曬粒掉曬落湯底huffyhuffyhuffyhuffy 個海鮮盤仲大獲 冇鮑魚供應又五一早講 又話五係樣樣海鮮都有得加 泥鯭又五新鮮 蟹又腥臭 蝦肉又霉 d蟶子bb 又細又多沙 諗住叫翻d普通野食下 又話枝竹五比加 又話冇餃 叫乜冇乜 同以前相差幾遠 搵笨!!huffyhuffyhuffyhuffyhuffy 三百幾加一 出面大把選擇啦 職員態度又差又受氣 五會再有下次!
1 推介
bears&stitch
JUL 19

明明叫左什果小丸子,得西瓜都叫什果 另外加錢加芋圓得個幾粒,d涼粉好似鞋膠咁 😡😡😡客人又五係多,等又等得耐,等成20分鐘,整碗迷你野比我,真係好激氣!去對面糖兄弟食仲好!
這篇是 [非食評]
JUN 19

現場得四張枱有客,等了半小時有多,店員竟然話未整!!!我地已經係叫d 勁普通既糖水,就係紫米露和雪耳糖水。咁既服務學人加價加一倍😪完全五值!!去附近另外一間想甜仲好!
這篇是 [非食評]
NOV 18

未曾去過一間麥當勞會有職員將自己不愉快的情緒發泄在顧客身上,特別是那位灰衫經理,沒有掛名牌,五知姓乜!!太過份!好聲好氣問多句都鬧dislikedislikedislikedislikedislike食品冇問題,環境都冇問題,但白白比錢要受氣就好大問題,經理連做人基本禮貌都冇,乜麥當勞經理五係要培訓先做到?服務態度係非常非常差,不斷對顧客呼呼喝喝,發泄佢不滿的情緒在顧客身上,好似當顧客係乞丐咁黎乞食,d 顧客就係排住隊比錢比佢發泄,以後寧願去附近食店都不會再貼錢買難受!
AUG 18

朝早10點幾入座,四個人叫成十幾碟點心,食左大約兩個鐘,冇啦啦有人行埋黎話係咪收野走,離遠有人又大叫話遲交枱,再過多一個中,又有人行埋黎睇張卡,再離遠向同事大叫朝早架 咩事先依架?我地幾個人又五係白坐,叫曬成枱點心 d點心又咸又油又五好食,收人咁既價,仲要趕人走,服務態度又差,受氣!
JUN 17

冷氣機滴水 冷氣又五夠 座位好窄好逼 周圍痴笠笠 污糟 全部刺身都五新鮮 變曬色 三文魚又五切邊 核突 牛柳粒咬五到 象筋黎 枝豆又好難食 呢餐咁既野收人三百一個 完全五值 好失望 五會有下一次
JUN 17

冇set dinner,全部散叫 叫左 1.牛柳拼大蝦 牛柳七成熟 都已經好乾 d蝦好似象筋 配菜煎到燶曬 2.加拿大豚肉 又係好乾 3.冇骨春雞 好似食緊kfc d雞 總之好難食,d食材雪左好耐,烹調技巧師奶都不如,價錢酒店價同質素五成正比,五怪得知冇乜人食,伏黎,超後悔
2014-12-31
除夕
是次消費
每人約$300
JAN 15

除夕夜去食晚餐 侍應態度極差 個個都西口西面 先黎個湯 飲左都吾知咩湯黎 叫左個美國肉眼扒 又薄又難食冇味道仲要得一塊😠 之後叫左杯奶茶 奶太多茶極少 好似叫左杯鮮奶咁 呢個食左都吾知係咩黎既餐已經值三舊😵😵
JUL 14

吾係好掂d野食…… mad 款類已經好少 湯吾好飲 刺身又吾靚 車仔麵d肥牛合成多脂 黑黑地 秋葵切到細細件 混入其他配料炒 搞到妹仔大過主人婆 食又難食 夾又難夾 d肉又韌又hi口 d炸薯仔粒又硬 肉醬意粉又吾多汁 乾爭爭 甜品又難食 又話特濃朱古力 勁淡 雪糕又吾好食 綠茶味好淡口 好似溝左水咁 huffy 食到七七八八又叫人join佢地會籍😨 個會籍又吾包金鐘萬豪 好老實講呢間咁難食 款又少 又麻麻 點會join😯又系度死chur人入 完全不值一食
1 推介
Steven_lee
2014-07-12
是次消費
每人約$ 300 (晚餐)
JUL 14

刺身吾夠涷又吾新鮮 話係鵝肝完全吾知個舊咩黎 好似拎左塊肉餅擺系麵包上面 賣相核突 燒蝦d蝦完全冇蝦味 蝦肉劣質 又“梅“又硬 每一個侍應既服務態度都極差 有個男侍應 拎碗烏冬擺枱面既時候 動作誇張 成碗烏冬既湯倒系人面前 枱同地下都有 以為 佢會番轉頭搵野抹番 huffy 點知冇 咁我地叫經理黎 個經理又叫另一個女侍應抹 個女侍應態度好吾据咁 將塊抹抬布掉落張枱度 而隔離係有食物 好聲好氣同佢講隔離有食物 可吾可以吾好咁fing塊布 佢答:咩話? 我問:你係咪聽吾到?佢竟然西口西面 妙我地 行開左 shocked 最...
2 推介
Louise Ng