2011-07-04 5572 瀏覽
比起漢陽苑更有歷史的韓式燒肉店,真的是摺得一間就一間,無他的!現在日式燒肉抬頭,加上韓式燒肉也有不少韓國菜店子做了,比如本人早前到訪過的高麗韓國餐廳,想不到已經不知不覺之間結業了,是日剛好在這一帶有點事要辦,就近近地來個韓烤,也回味一下老式燒肉的風味。是一所真的很老的店子,最易分辨到的,就是店家的設備,由天花板直向下伸的抽煙囪,加上那個小小的燒肉爐,面層只是一塊條狀的網坑,不知現在不少年輕人又看過沒有?店家的午市套餐簡直就是一個親民價,本人選了羊扒燒烤餐,另外女友及其友人分別點了豬肉及牛肉的客飯套餐,前者四十元也不用,後者更只是二十八元,連去大家X買個焗豬,也買不到了吧。先是來點泡菜,三個人分得六小碟,豆腐卜挺為好吃,暖暖的吸飽了一點點辣的湯汁;不過本人的至愛泡菜,就真的認真麻麻了,雪得太冰之外,吃起來的酸度及辣度都不夠刺激。那碟椰菜其實同時也是炒粉絲,不過就是椰菜多而粉絲少,吃起來口感不太彰顯,不過椰菜清甜,加上順滑的粉絲及爽口的甘筍條,真的也非常不錯;白菜煮得軟軟的,但其莖還帶爽口,鹹度適中;最後的芽菜也如是,夠爽嫩而豆芽也香。隨後也送來一碗紫菜蛋花湯,湯的味道似足吃紫菜四寶河湯底
摺得一間就一間的舊式韓燒店,想不到原來此店也摺了
何時能再懷緬的抽煙囪及燒肉爐
三十元左右有個燒肉餐,去買焗豬也買不到了
豆腐卜吸飽了辣湯真好吃;泡菜太冰,酸度及辣度都不夠
椰菜炒粉絲、白菜及芽菜也不錯
紫菜蛋花湯似足吃紫菜四寶河湯底的味道
隨後也送來一碗紫菜蛋花湯,湯的味道似足吃紫菜四寶河湯底的味道,另外蛋花及蔥的味道就不太彰顯了,果然是一碗很地道港式的紫菜蛋花湯。
牛肉又嚡又韌,更有點如肉粉般的東,醃肉味過濃
先是來談唔太及其友人的肉類客飯套餐,其牛肉又嚡又韌,吃起來更有點如肉粉般的東西飛脫出來,醃肉的味道過濃,既鹹且甜的味道全蓋過了肉味,不知這肉是雪藏了多久的貨式,以事論事,其實真的頗為差勁。
豬肉也如是,吃起來跟牛沒兩樣
醃味夠濃好下飯
另一客的豬肉就稍為好一點,但其實也好不了到那裡,肉質也是很韌,但嚡的程度沒有牛肉的那麼嚴重,而味道?吃起來跟牛沒兩樣,果然是用上統一的處理加工手法,濃味非常,真的好下飯。
燒羊扒夠多,肉質不嚡不韌,但口味仍是很重
之後就是本人的燒羊扒了,羊扒每塊雖細小,但件數都非常之之多,由於火力也挺夠大,肉又偏細片,所以燒一會兒已經是有得吃。

這件羊扒出奇的吃起來沒有化學的質感,吃起來真的是有着吃肉的質感,至於味道就真的同樣的重口味,醃得很濃,不過感覺到多一分蔥蒜的味道,香味非常之強,所以也如是的吃不出肉味,也更加吃不出羊羶味,這可說是吃得最不過癮的地方,不過回想起來,已經是要比唔太及其友人幸運的了。
銀菊露有清清的花香又不太甜
最後隨餐附送一杯銀菊露及啫喱,有吃有喝的,廿多元去哪找?而且杯銀菊露頗為好喝,有清清的花香又不太甜,夠下火!
「蘿蔔仔」的味道
啫喱也是兒時在家吃到「蘿蔔仔」的味道,青檸味加了花奶,也是那個一貫如一的味道,酸酸甜甜,雪得夠硬,也沒什麼好投訴。

雖然味道不是最好,但在百物騰貴的年代,吃一餐燒肉午餐都可以咁平,去哪裡找呢?
2010-12-16
摺得一間就一間的舊式韓燒店,想不到原來此店也摺了
何時能再懷緬的抽煙囪及燒肉爐
銀菊露有清清的花香又不太甜
  • 銀菊露
2011-04-07 3600 瀏覽
剛剛食飽, 我真係忍唔住要上黎講!環境同食物都乾淨, 醃料唔錯, 好香好好食!個燒烤爐兩人用好啲, 四人用真係好細(原諒小弟第一次咁樣燒烤)相片方面可以參考其他食評, 我唔重覆啦。每人會包一杯菊花茶, 往後每杯好似$6茶就可以添飲, 不過所有店員係唔會自動向你倒茶!起初第一次要求加茶, 侍應生遊黎遊去, 比左汽水另一枱都冇加水。咁我地自己講話佢記唔記得。跟住佢聽到就發我地脾氣話而家加囉, 冇話唔加之類食左五十分鐘我地要求換鐵板, 侍應話只可以換一次佢換走舊個塊鐵板, 唔係避開客人咁拎開, 完全係貼住圍住我咁拎走因為我地買左生日蛋糕, 要求佢比四隻碟同叉完全係"扔"落枱面比我地。自問我地要求佢地做乜都好有禮貌唔該前唔該後由坐低我地好奇問四人咁細個爐開始 對方既態度真係好差最後埋單, 朋友既老婆埋單(簽卡), 跟住就咁扔張卡同單係我朋友到!重要係我地傾傾下計先發現埋左單, 我去櫃台同老闆投訴, 個位服務一流既侍應一句sorry都冇講過。我好希望今晚係個別事件, 食物環境幾好, 但贈送一肚氣。呢間餐廳我地冇下次。
剛剛食飽, 我真係忍唔住要上黎講!
環境同食物都乾淨, 醃料唔錯, 好香好好食!
相片方面可以參考其他食評, 我唔重覆啦。

每人會包一杯菊花茶, 往後每杯好似$6
茶就可以添飲, 不過所有店員係唔會自動向你倒茶!

食左五十分鐘我地要求換鐵板, 侍應話只可以換一次

因為我地買左生日蛋糕, 要求佢比四隻碟同叉
完全係"扔"落枱面比我地。

自問我地要求佢地做乜都好有禮貌唔該前唔該後
由坐低我地好奇問四人咁細個爐開始 對方既態度真係好差

重要係我地傾傾下計先發現

我好希望今晚係個別事件, 食物環境幾好, 但贈送一肚氣。
呢間餐廳我地冇下次。
2011-04-07
生日
  • 牛脷 牛仔骨 羊排
2011-03-19 2552 瀏覽
本身想先book 2位的,但是原來2位以上才可以訂檯...?!雖然如此,但電話裡的職員跟我說七點半之前正常都會有位子的。果然我7:25到達,坐下不久就全滿了這裡的肉醃得很好,我自己特別喜歡他們肉質鬆化,又沒有大陣梳打粉味的牛仔骨。第一次來的男朋友喜歡他們的羊扒。其實這裡和我在韓國吃過的韓燒很相似,小小的爐,上面一條吸走油烟的長烟通,跟其他在香港那些韓燒架步很不同。這裡是任吃1小時45分,不過通常很少真的走過來話你知夠鐘一開始我們先拿了很多紅腸,魚塊,雞肉腸及雞翼,因為一些快熟一些慢熟,不會餓死今日的牛仔骨也如常,肉與脂肪分佈得很均勻,靚到不得了男朋友拿了一點豬肉和牛肉和最喜愛的羊扒。是油膩了一點,不過香到鄰座都忍不住望完又望呢其實真心的,韓燒哪裡都差不多,不過這裡醃得入味,價錢不貴,雖然食物及甜品的選擇都不及其他韓燒店多,但是這裡有家庭式的溫暖,來多了老闆和員工都會認得你 不過最衰是2個人不能book檯啦!!

果然我7:25到達,坐下不久就全滿了

今日的牛仔骨也如常,肉與脂肪分佈得很均勻,靚到不得了
好入味o既牛仔骨
男朋友話正點o既羊扒~
不過最衰是2個人不能book檯啦!!
2011-03-06
好入味o既牛仔骨
男朋友話正點o既羊扒~
  • 牛仔骨
2011-01-15 1607 瀏覽
之前一直都想試下呢間韓燒...呢日終於有機會啦, yeah~!落到去, 舖仔細細, 不過坐得都幾舒適 =v=坐低之後, 一人一杯菊花茶 (送 1 杯 only).見到個爐好細, 仲估佢唔夠力, 點知!!! 原來個爐超正耶!!!火力唔需要改, 店員幫你開左果個火力o岩o岩好..爐仔細細, o岩晒慢慢燒, 慢慢食...而且佢仲好神奇地, 唔需要加任何油, 無論你燒幾耐, 都竟然唔會 "痴底", 超讚!!!至於, 食物方面, 選擇唔算太多, 基本既就都有齊...味道唔錯, 唔會覺得係 "行" 貨, 讚!!仲有甜品, 有糖水, 有生果...就係無野飲, 哈哈!男友仔叫左個啤酒, 都幾貴, 唔抵!!基本上, 食物方面唔覺有咪精, 所以全程我都唔覺得口渴, 讚!!建議, 如果真係口渴, 食完先出去買野飲~
落到去, 舖仔細細, 不過坐得都幾舒適 =v=

坐低之後, 一人一杯菊花茶 (送 1 杯 only).
火力唔需要改, 店員幫你開左果個火力o岩o岩好..
爐仔細細, o岩晒慢慢燒, 慢慢食...
燒烤爐仔
至於, 食物方面, 選擇唔算太多, 基本既就都有齊...
味道唔錯, 唔會覺得係 "行" 貨, 讚!!
仲有甜品, 有糖水, 有生果...就係無野飲, 哈哈!

男友仔叫左個啤酒, 都幾貴, 唔抵!!
建議, 如果真係口渴, 食完先出去買野飲~
2011-01-08
2010-11-02 1147 瀏覽
28-10-2010(四)夜晚同成班同事,一行8人去食韓國燒烤屋,o係尖沙咀,都算幾方便,o係美麗華一路直行入去好快就到!!行到入去,見佢細細間,不過今日係星期四,我都book左位,不過其實都冇咩人~ 一放低個袋就即刻沖出去拎野食!! 以我記得生o既韓燒食品有:牛肉,牛仔骨,牛脷,雞肉(好味好味!),雞中翼,鴨腎,豬扒(太大件,太硬,同埋冇咩味),豬肉,排骨,羊肉,羊架,魷魚,魷魚鬚,白色八爪魚仔,粟米(唔係太甜),香腸,芝士腸,午餐肉,煙肉,冬菇(燒完個味好怪..),多春魚,秋刀魚,石班魚柳(好滑,好好味!),紅腸,青口熟食有:泡菜,籮白,白菜仔,豆卜,甜味魚仔(好好食),芽菜, 籮白絲,椰菜,壽司,白飯,中湯,炸饅頭甜品有:熱蕃薯糖水,粟米椰汁榚(好味),涼粉(好味),啫喱飲品有:無張添飲o既熱茶,每位只有一柸凍菊花茶,到差唔多食完,個侍應突然拎左6支汽水比我地,話6個人以上就送6支,不過我地有8個人... 哈哈8個人食,埋單總共$950,平均每人$119左右! 真係飽到上心口... 哈哈!我地8個人都真係幾嘈,但係都冇比人鬧,哈哈,我o個日去都見到有外國人去食~整體黎講真係唔錯,

以我記得生o既韓燒食品有:
牛肉,牛仔骨,牛脷,雞肉(好味好味!
),雞中翼,鴨腎,豬扒(太大件,太硬,同埋冇咩味
),多春魚,秋刀魚,石班魚柳(好滑,好好味!
),紅腸,青口
熟食有:
泡菜,籮白,白菜仔,豆卜,甜味魚仔(好好食
),芽菜, 籮白絲,椰菜,壽司,白飯,中湯,炸饅頭
甜品有:
熱蕃薯糖水,粟米椰汁榚(好味
),涼粉(好味
),啫喱
飲品有:

我地8個人都真係幾嘈,但係都冇比人鬧,哈哈,我o個日去都見到有外國人去食~整體黎講真係唔錯,一班人去食,gathering幾好!!

大門口

• 石班魚柳
  • 粟米椰汁榚
  • 涼粉
2010-04-12 729 瀏覽
本身打算食松屋,無奈太過多人等了澳洲之友便提議韓燒,我自己未食過呢間就試下啦~$108加一,包一杯菊花茶!菊花茶一d都唔甜好清,想飲多杯話要比$,我仲以為任飲添食物種類比其他任燒的餐廳少,但質素比那些好~唔會得個甜字自己就中意雞翼,魷魚羊扒~~但青口就好唔新鮮,食到想嘔前菜好好味,有7-8款~泡菜,醃青瓜,蘿蔔,豆卜,豆芽等等,我自己refill左3次..哈哈~熟食有炸饅頭,韓式壽司等,不過唔係我杯茶湯,糖水冇試,只食左jelly同橙服務態度唔係咁好,有幾次話我個爐開得太大火,要我關細d...無奈同埋呢度好多韓國人,普遍佢地都好大食,可以食幾碗飯
本身打算食松屋,無奈太過多人等了
澳洲之友便提議韓燒,我自己未食過呢間就試下啦~
$108加一,包一杯菊花茶!
菊花茶一d都唔甜好清,想飲多杯話要比$,我仲以為任飲添

食物種類比其他任燒的餐廳少,但質素比那些好~唔會得個甜字
自己就中意雞翼,魷魚羊扒~~但青口就好唔新鮮,食到想嘔

熟食有炸饅頭,韓式壽司等,不過唔係我杯茶
湯,糖水冇試,只食左jelly同橙

同埋呢度好多韓國人,普遍佢地都好大食,可以食幾碗飯
我的粟米唔甜,但澳洲之友的甜,何解? 是我倒楣嗎?
2010-01-16 484 瀏覽
湯~紅/青籮白湯 (湯料看不到有肉, 但飲落有牛味)生料~牛仔骨 (初時切得很細件, 後期成條過無切), 牛脷, 牛肉, 豬肉, 豬扒, 牛扒, 羊肉, 栗米, 多春魚, 秋刀魚, 石班魚柳, 紅腸, 芝士腸 (但無香腸, 好奇怪), 冬菇, 青口, 午餐肉 (好肥), 煙肉, 尤魚 (好味), 八爪魚仔 (好好味), 鴨腎, 排骨, 雞扒, 雞肉, 雞翼 (雪得太勁, 燒很耐都有血色)...泡菜~大白菜 (睇落白雪雪, 以為唔辣, 但食落非常辣), 籮白, 白菜仔, 豆卜, 魚仔 (好味), 芽菜, 籮白絲 (好味), 椰菜...糖水~芋頭西米露甜品~椰汁榚, 啫喱:三種口味尚有壽司, 曼頭, 白飯, 什果薯仔沙律... 服務: 待應太少, 叫多次才有人理爐頭: 偏細, 但感覺乾淨價錢: 算是同區較平
湯~紅/青籮白湯 (湯料看不到有肉, 但飲落有牛味)

糖水~芋頭西米露

甜品~椰汁榚, 啫喱:三種口味
尚有壽司, 曼頭, 白飯, 什果薯仔沙律...

服務: 待應太少, 叫多次才有人理
爐頭: 偏細, 但感覺乾淨
價錢: 算是同區較平
2010-01-10
生日
  • 八爪魚仔
2009-04-24 383 瀏覽
Happy Hour 過後黎到附近呢間韓燒,9點半後只係$98,仲要係任食,由於未食晚飯,所以好開心,點知入到去就有少少失望…環境買點係個烤爐小迷你,岩哂兩個人慢慢燒,不過呢度抽氣真係麻麻地,焗到暈…食物食物台唔係想像之中咁多野食,廿盆野入面有幾盆都係腸呀火腿呀咁,老婆係食左個超多油既前菜豆卜,老友M夾同我係愛羊之人,但佢地既羊真係買相麻麻,超多肥肓定根痴住咁,老友T不停燒尤魚同牛,話最OK,其他食物味道一般無特別…服務坐低好似勁食大賽咁,個waiter同係對錶話食一個鍾零九個字喎,態度真係麻麻,仲要只送一杯菊花茶,話再叫要錢,唔係話飲茶…總結如果抱住去一般任食場心態就唔好去喇。

食物

總結
如果抱住去一般任食場心態就唔好去喇。
食物台
迷你燒烤爐
超油豆卜
2009-04-21
迷你燒烤爐
2009-04-23 232 瀏覽
呢晚一行四人來呢度食韓燒,由於夜晚9:30關係,$98一個人任食﹗得兩三枱客,坐低已覺得唔多對路,就係熱到爆炸,大佬來燒野食喎,點會咁熱架?想殺人咩﹗個爐少少幾的骰過癮,兩個人用慢慢燒都還可以﹗出去睇有咩食,一望之下已經打個突,肉食只係得十盤八盤,豬牛羊雞是必然,海鮮就只係得魷魚、秋刀魚同0的霉霉爛爛既青口,蝦又無,連菜都無得燒,茄子青椒很基本吧?睇黎入錯黑店了﹗已經熱架啦﹗飲完佢倒俾我地既菊米茶諗住再飲,佢竟然話每位客人只係送一杯,如再要要加錢或只係飲熱茶,我食咁多年韓燒都係任食任飲的,菊花茶、酸梅湯、汽水呢0的都唔貴得去邊吧,咁都無得俾人飲要人飲熱茶,真係有冇搞錯﹗牛仔骨肥到可怕,青口真係霉霉地腍腍爛爛的﹗牛肉叫做做得最好的了﹗我就係咁燒0的魷魚鬚,因其他食物都麻麻地吧﹗反而工友攞左0的炸鏝頭返來燒,自己燒下佢味道就變得不錯,死得啦,熟食用來燒先叫做最好食,攞命﹗埋單一人百一﹗任食場百多元的香港大把,得咁少野揀又連飲野都無得任飲的,都是第一次見﹗最衰係食完好似打完波咁,成身都係汗,仲要十點半就話出面食物枱要收,講到明任食一個鐘頭九個字,你一粒鐘就收哂0的野,想點?咁對客人邊有人會再

個爐少少幾的骰過癮,兩個人用慢慢燒都還可以﹗

最衰係食完好似打完波咁,成身都係汗,仲要十點半就話出面食物枱要收,講到明任食一個鐘頭九個字,你一粒鐘就收哂0的野,想點?咁對客人邊有人會再幫趁?有病﹗
服務差勁 - 已訂位, 粗框眼鏡服務員 都安排一個門口位給我. 我要求改一個較靜位置給我 (當時入座率約二成) 佢竟然話其他位已給人訂了. 我同佢講我咪訂咗囉. 佢又話我地book 得遲. 跟本唔想做!!!款式不多 - 幾盤熟食加生肉的面積加埋只有兩枱麻雀枱環境令人不適 - 做得韓燒就要搞好抽氣架啦. 食個時好似係煙格咁整體 - 好似一間緊縮開支既公司, 不過只會越縮越接
服務差勁 - 已訂位, 粗框眼鏡服務員

款式不多 - 幾盤熟食加生肉的面積加埋只有兩枱麻雀枱

整體 - 好似一間緊縮開支既公司, 不過只會越縮越接

• 0
2009-02-18 8 瀏覽
本人係一位學生哥,係一次好偶爾既機會下去左呢間餐廳一次,我林我唔會再去.其實我係比D FRD TUM左我去,初初以為佢會好似好出名個D餐廳咁有好多野食選,野飲任拎...etc...唔知係未因為STAFF們睇到我地D個樣好細個,對我地態度好差!!我同學打電話去BOOK位時話係咩都包曬,時間無限.點知原來6個人先送2(定唔知4支)COKE,時間只係得兩個中.個爐就更加唔好提!!換版就只可換一次比錢時用CREDIT CARD找數既目光呢....如果間野唔想做到會呀可以講聲先,佢宜家好似真係只想我地比錢而比我地既服務又唔係多.講多一次,我唔會再去!!!!

比錢時用CREDIT CARD找數既目光呢....

講多一次,我唔會再去!!!!
2009-01-08 1 瀏覽
去過好幾次啦,一直知道呢度抵食;對服務態度都知無咩要求,但最近一次幫趁真係令人氣憤...話說佢晚市自助餐九時後$108+10%, 門口寫11:30關門. 我嗰日9:40入座, 個waitress已經話可以食90分鐘,我心諗大把時間啫?... 點知,10:40時佢就話就快收自助餐桌上d食物,叫我有咩想攞快d攞;重要我埋咗單先.ok, 我諗住無所謂,埋咗單先我都重可以食到11:25啦...哈,點知唔夠11:10, d員工開始不斷問我要唔要繼續燒...喂,我成檯嘢未食架...跟住催命符,唔夠一分鐘又催三分鐘又催!!! 率之,到11:20, 所有客人走剩我一檯,我見d員工(三人)重著定衫企係側邊! 我忍唔住同係櫃檯後面刨馬經嘅老闆講:"你咁趕就9:30後唔好俾人入啦", 點知佢重話番我,:"我而家無唔俾你食呀~你話90分鐘ok架"...不過,我係9:40入座,但基本上佢地由11:00未夠就一直催我,好差囉!!!...所以雖然佢d泡菜係十分好味,$108亦唔貴,我都唔會再幫趁囉!今時今日咁嘅服務態度令人好失望!!!

今時今日咁嘅服務態度令人好失望!!!
2008-10-15 19 瀏覽
午餐茫無頭緒,看到這裡的燒烤set lunch不過三十多元,於是又試一試。我倆分別點了牛舌和牛肉,都跟餐前小食、菊花茶、湯、白飯和甜品。前菜有泡菜,味道一般,不酸不辣。而魚仔味道特別,是最愛歡迎的一項。由於燒烤爐不大,每次只可燒數片肉,但我們卻喜歡這樣慢慢燒。牛肉腌得不錯,很入味,但口感就差了少許,有一點鞋口。而牛舌十分爽口,加上了一些黑椒,很好味。菊花茶就有少少過甜,最後的甜品是啫喱,味道又不錯呀,可能太久沒食了。可是我看到侍應把別人沒食的啫喱收回給另一台客,就覺得有點嘔心。店子環境比較舊,而且又有食物回收事件,所以應該不會再來了。

店子環境比較舊,而且又有食物回收事件,所以應該不會再來了。

牛舌
牛肉
前菜
2008-08-06 1 瀏覽
七月十日, 提早大半個月同安豬慶祝生日, 雖然安豬既正式生日為七月三十一日, 但因為 284 十六號就要生 BB, 所以必須喺呢日之前就同安豬食飯啦!284 幫我哋決定咗嚟呢間《韓國燒烤屋》食韓燒 buffet,今次冇影到相, 因為覺得影啲生肉唔係咁好..... 同埋呢度地方太細, 唔多方便影相。我哋 book 咗七點半開始食, 佢係入座計食 1 小時 45 分鐘, 咁怪既...同埋唔知係咪因為我哋坐近門口位, 好熱好焗呀!! 呢度既職員全部都係中年或以上, 所以唔會期望有劉華既 Service。 至於呢度既食物種類都算幾多幾足, 大部份都幾好食, 有少少熟食、沙律同熱糖水, 冷盤小食都幾多, 亦 refill 得幾快, 唔會見到畀人舀晒既情況,一大班人嚟或者一對情侶嚟食都幾好, 但我哋七個人得兩個方形既燒爐就真係唔多夠位燒嘢食喎,仲要限咗人哋唔夠兩個鐘, 咁燒法個爐唔多夠用喎!又坐得迫, 背對背咁, 坐咗入去埋邊位, 想再出去拎食物都幾難囉... 如果行開尖咀又想食韓燒既呢度都係一個選擇, $108 足夠你食到好飽,但如果叫我特登由第二個地方過嚟食就唔會喇....... 更詳細資料
七月十日, 提早大半個月同安豬慶祝生日,
雖然安豬既正式生日為七月三十一日,

今次冇影到相, 因為覺得影啲生肉唔係咁好.....
同埋呢度地方太細, 唔多方便影相。

同埋唔知係咪因為我哋坐近門口位, 好熱好焗呀!!

至於呢度既食物種類都算幾多幾足, 大部份都幾好食,
一大班人嚟或者一對情侶嚟食都幾好,
但我哋七個人得兩個方形既燒爐就真係唔多夠位燒嘢食喎,
仲要限咗人哋唔夠兩個鐘, 咁燒法個爐唔多夠用喎!

但如果叫我特登由第二個地方過嚟食就唔會喇.......

更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=9355
2008-07-26 2 瀏覽
朋友話o黎呢度食~~普普通通啦~~~$98任食~好ge係真係少油煙...同埋D肉冇咩味精但少d選擇....味道.....一般.....不過以呢個價錢都差唔多ge...d魚就麻麻....食o左一啖冇食....可能唔新鮮啦.......
朋友話o黎呢度食~~

普普通通啦~~~
$98任食~

好ge係真係少油煙...
同埋D肉冇咩味精
但少d選擇....
味道.....一般.....
不過以呢個價錢都差唔多ge...

d魚就麻麻....食o左一啖冇食....
可能唔新鮮啦.......