2024-02-19 294 瀏覽
年初一入了迪士尼樂園,本來想食中菜,但感覺跟上年吃過的款式差不多。所以最後決定吃 大街餐廳,沒想到那邊都有新年限定的套餐,但吸引度不高。最後都是叫了大街精選套餐,有前菜/湯 + 主菜 + 飲品,可以用優惠價加配精選甜品。兩個套餐都選前菜。海鮮大蝦沙巴翁 配雪碧龍蝦汁 - 比較淡身,蝦也不算很大隻。香煎植物肉蟹餅配番茄他他醬 - 相對這個惹味點,雖然是植物肉,但和平時吃到的蟹餅差不多。精選烤肉拼盤 (HKD 310) - 有羊扒、豬仔骨和雜肉腸。羊扒都幾肥,肉質軟嫩,亦有點羶味。可以沾酸甜的車厘子燒汁來吃。另外配菜還有烤薯和雜菜,所以都會夠飽。香烤牛柳配豌豆蓉、炒雜菜及可口可樂百里香汁 (HKD 340)肉味幾濃,肉質都幾軟嫩。配的那個汁有微微的甜味和蘑菇。套餐飲品是汽水,如果不想喝的可以加錢轉成特飲。甜品加購了 - Duffy and Friends 窩夫 (+HKD 45)樣子有點模糊。雪糕是雲尼拿品味的。

兩個套餐都選前菜。

另外配菜還有烤薯和雜菜,所以都會夠飽。

精選烤肉拼盤

肉味幾濃,肉質都幾軟嫩。配的那個汁有微微的甜味和蘑菇。
香烤牛柳配豌豆蓉、炒雜菜及可口可樂百里香汁

套餐飲品是汽水,如果不想喝的可以加錢轉成特飲。

樣子有點模糊。雪糕是雲尼拿品味的。
2024-02-10
2023-12-29 322 瀏覽
餐廳在城堡和小鎮大街之間,位置方便。入園當日問了幾次都人滿為患,需要排隊等待。終於在晚上聖誕樹亮燈後,餐廳開放了晚飯後段的座位。聖誕佳節,入夜後規定每人必須叫一個套餐,看到聖誕套餐居然 $400 一客威靈頓牛排,以迪士尼園內一枝可樂 $30 的物價水平,簡直是便宜得難以想像。很懷疑會不會是茶餐廳式的假貨威靈頓,當仁不讓點了威靈頓一探究竟。雖然名字有“可口可樂”,但大街小鎮餐廳定位似為傳統西餐廳。穿著女僕裝的侍應熟練地排好一列左右餐具,根據點餐收起不需要的東西。先上來的煙三文魚無腥味,女伴平時不吃三文魚也能入口。主菜出現前先出現了一隊 a cappella 樂團,獻唱了數首聖誕歌,令人驚喜。主菜出現,樣子非常吸引,是烤得剛剛好金黃色的酥皮,形成一個完整的半球體,不是茶餐廳式一片片牛肉蓋上酥皮的假貨。可惜切開之後就大失所望,內裡是一片完美的深啡色牛柳。由 well done! 變成 well-done,天堂跌進地獄。吃進口,頓覺牛柳質素跟火候其實不差,welldone 的牛肉也沒有特別難以下咽,但味如嚼蠟,非常可惜。因一份全熟的威靈頓牛柳,對比之前餐廳的傳統西餐廳風格落差太大,按西餐傳統向

因一份全熟的威靈頓牛柳,對比之前餐廳的傳統西餐廳風格落差太大,按西餐傳統向侍應反映牛柳熟度問題。因不知道是否樂園要服務一家大小,怕牛肉不熟小朋友不吃,有心故意全熟,先問一下侍應威靈頓牛柳熟度應為如何。侍應答道 5-7 成。又展示全熟啡色牛柳問其為何此份為全熟,只答曰“可能廚房煮得太熟”云云,對客人表達對食物質素的意見似乎有點不知所措。因問題不在侍應姐姐,又接近煙花時段人流開始聚集,沒再追問,吃畢甜品就趕緊賣單,到城堡外搶看煙花靚位。

因耿耿於懷,事後寫一篇短文電郵至迪士尼意見箱,想詢問餐廳出餐標準到底是多少成熟,是否故意全熟,方便下次光顧牛排類菜式有相應期望。只獲答覆“意見已反映至餐飲部”,不知所云,實屬可惜。

排除全熟的問題,以迪士尼物價和食物質素,這款聖誕套餐配合威靈頓牛柳其實物超所值。當然前提是你對全熟牛柳有特別喜好。
刁草三文魚沙律
2023-11-25
聖誕節
刁草三文魚沙律
2023-12-11 323 瀏覽
今晚迪士尼有聖誕Live concert,睇完之後超肚餓,就嚟咗大街餐廳食個晚餐。因為臨近聖誕節,大街餐廳五點後只供應聖誕套餐,冇其他選擇。成人聖誕套餐主菜有三個選擇-燒火雞卷、威靈頓牛柳同埋野菌扁意粉。兒童餐則都係預設好嘅。我今次就食咗威靈頓牛柳主菜嘅聖誕套餐🍽️前菜-刁草三文魚沙律🐟🥗第一道上嘅前菜已令我有驚喜。三文魚有1 cm左右厚,肉質鮮甜。食完令我更期待之後嘅菜式😋湯-椰菜花湯🥣及餐包🥖前菜後就到上餐湯同餐包嘅時間。椰菜花湯用透明杯裝,賣相好得嚟又襯托返大街餐廳cafe個氣氛🥰除咗賣相好之外,佢哋嘅味道都好唔錯。椰菜花湯飲落creamy得嚟又唔會過咸過溜。餐包熱熱哋又外脆內軟。正👍🏻餐飲-聖誕套餐特飲🍹餐牌雖然冇寫,但係呢個套餐本身係包一杯聖誕特飲。特飲基本上係士多啤梨醬🍓加雪碧,配一片聖誕樹造型西瓜片🍉。味道都唔錯,甜甜哋又唔會過甜,幾有聖誕氣氛。上嘅時候雪碧係支裝分開上俾客人自己倒嘅,職員話倒落去時聖誕樹造型西瓜會浮起,我倒完就唔太浮。主菜-威靈頓牛柳🍴接住就到主菜威靈頓牛柳喇。用熱鐵板上餐,賣相唔錯,聞落都好香。左邊係紫洋蔥🧅加甘荀🥕,仲有少少配菜仔同米奇頭椰果。中間威靈
因為臨近聖誕節,大街餐廳五點後只供應聖誕套餐,冇其他選擇。

兒童餐則都係預設好嘅。

我今次就食咗威靈頓牛柳主菜嘅聖誕套餐🍽️
前菜-刁草三文魚沙律🐟🥗
刁草三文魚沙律(聖誕套餐前菜)

湯-椰菜花湯🥣及餐包🥖
聖誕套餐餐包
椰菜花湯(聖誕套餐餐湯)

餐飲-聖誕套餐特飲🍹
餐牌雖然冇寫,但係呢個套餐本身係包一杯聖誕特飲。
聖誕套餐特飲

主菜-威靈頓牛柳🍴
威靈頓牛柳(聖誕套餐主菜)

左邊係紫洋蔥🧅加甘荀🥕,仲有少少配菜仔同米奇頭椰果。

中間威靈頓牛柳調味唔錯,牛肉生熟度適中,包住牛柳就煙肉又唔會好肥。食到一半都已經好飽,不過飽咗都覺得好味😋

右邊係薯蓉再加幾塊乾蒜片,味道都好唔錯。薯蓉有creamy口感又唔會好溜,蒜片又令到薯蓉味道少少咸,配合返個威靈頓牛柳,又係一款飽咗都想食哂嘅,正👍🏻

甜品-栗子蒙布朗🌰
食完上面咁多款好味嘅菜式,難然好飽但都好期待個甜品。不過,今次個甜品就令我有啲失望😞
甜品賣相係唔錯嘅
栗子蒙布朗(聖誕套餐甜品)

左邊係朱古力片🍫上面加啲聖誕裝飾造型糖霜。朱古力片雖然唔甜但都冇朱古力味。糖霜就類似花塔餅上面嗰啲糖霜。
右下係雪糕🍦再加啲栗子粒🌰。雪糕冇咩味道,啲栗子粒好軟、有栗子味,夾埋落啲雪糕食都ok。
右下我原來以為係栗子cupcake🧁原來唔係。佢係栗子cream包住個朱古力類球狀物體。
朱古力球可一分為二。上半層入面係白色糖霜餅

下半層就係實心朱古力上面加啲cream貼住上半層。啲cream嘅味道麻麻,朱古力又冇乜味道。
整體來講我個人就麻麻哋鍾意個甜品😕
環境方面,大街餐廳裝修好細緻,營造到美式傳統咖啡店風格,亦俾人雅緻得嚟溫馨嘅感覺💕

我今次就坐主要用餐區。牆上有畫、鏡等等唔同裝飾。

餐廳另外仲有玻璃屋用餐區。牆身都係透明玻璃,有可口可樂吊燈做裝飾。

喺餐廳入面邊食,邊睇住出面熙來攘往嘅遊客同埋大街嘅聖誕裝飾、飄雪,節日氣氛真係出哂嚟😍
食完啱啱好出去睇埋個煙花🎆

呢度聖誕套餐價錢係略貴少少,亦都唔可以用任何優惠,但味道(除咗甜品😛)、環境、員工服務丶聖誕氣氛等都做得好好👍🏻推介一試😇
2023-12-09
刁草三文魚沙律(聖誕套餐前菜)
聖誕套餐餐包
椰菜花湯(聖誕套餐餐湯)
聖誕套餐特飲
威靈頓牛柳(聖誕套餐主菜)
  • 威靈頓牛柳
  • 椰菜花湯
  • 刁草三文魚沙律
2023-11-30 299 瀏覽
大街餐廳好多時都排長龍,而且用唔到會員折扣。係主題公園食都唔會好期待佢係好好食同一定係貴,但真係好麻麻,雞肉串燒唔夠熱,羊肉有少少”銀” 。菜分量都好少。其他野食正常普普通通。個Ketchup另外叫佢畀的,好好笑,Ketchup都有裝飾 米奇老鼠外形。大蝦沙巴翁唔係好識欣賞個泡沫。個味同芒果 蝦唔係好夾。雪糕方面,個青檸雪芭好酸,唔係好岩小朋友口味,個裝飾朱古力外形好得意,但好硬同味道普通,一樣唔係好岩小朋友。最難食係芒果布丁(兒童餐),冇影到,果種芒果糖好假既芒果味。食物質素真心麻麻,雖然餐廳環境同氣氛係好,d野食同野飲造型同擺盤好有心思,眼覺上係有滿足,但味道上普通。如果可以放到少少心思係食物質素上會更好。同埋佢唔畀大人同小朋友share一個餐再加跟餐甜品,不論大小,有最低消費要計一個餐/主食或者一個散叫野飲甜品。
大街餐廳好多時都排長龍,而且用唔到會員折扣。

大蝦沙巴翁唔係好識欣賞個泡沫。個味同芒果 蝦唔係好夾。

大蝦沙巴翁

2023-10-23
2023-10-28 395 瀏覽
好好彩唔使等位, 2大2細叫咗2個午餐2個兒童餐, 埋單$9xx. 相片中係午餐主菜, 冇包飲品, 另外要再加$2x-3x. 食物質素正正常常, 但真係坐得舒服, 玩到累過嚟抖一抖真係好開心👍
應該係近年食過全港最伏嘅餐廳!沒有之一!入得去迪士尼食飯其實都冇乜期望,但原來真係可以無論係份量、價錢或質素方面都賺到你盡真係幾罕有/離譜⋯⋯ 令我一個唔寫食評嘅人都要不吐不快😑。晚餐主菜嘅牛柳衰過大快活、個汁甜嘅,蘑菇湯明明係金寶湯溝稀咗,但仲細過一個咖啡杯嘅份量,又唔熱嗰吓真係。蕃茄海鮮飯啲海鮮冇味,淨係得茄汁味勁酸,小朋友食一啖拜拜。漢堡包真係估你唔到,一大塊菠蘿1/6片芝士,衰過屋企自己整。最cheap 係三百幾加一連餐茶都冇,逼人飲汽水,哦、原來係因為成餐飯最正常得支汽水,唔飲你走寶。呢間餐廳證明只要供不應求,垃圾都可以屹立不倒,每個客呃一次佢都夠。迪士尼搵間咁嘅嘢作為小鎮大街唯一一間有人serve嘅西餐廳,真係影衰香港。啊仲有,一上菜見到用膠碟其實都呆左,仲要甩色/得返1/3 圖片喺隻碟度,呀大佬茶記都講究過你,好心換過晒啲咁殘舊嘅杯碟啦,真係好肉酸⋯⋯
應該係近年食過全港最伏嘅餐廳!沒有之一!

蕃茄海鮮飯啲海鮮冇味,淨係得茄汁味勁酸,小朋友食一啖拜拜。

2023-10-21
2023-10-01 345 瀏覽
只能現場排隊,不能預定。年卡也沒有優惠喔食物算一般,主要是打卡還是不錯吃的是午餐,那個包裡面除了大蝦就是一堆青瓜,還是washable味道的,包底軟。義大利飯濃郁番茄口味還是不錯,酸酸甜甜既義大利飯,口感不硬,帶子超大顆還不錯。飲品偏甜 ,就造型不錯沙拉是冷凍很久的感覺就這家是打卡拍照不錯的地方。
只能現場排隊,不能預定。
年卡也沒有優惠喔

食物算一般,主要是打卡還是不錯

義大利飯

飲品偏甜 ,就造型不錯

沙拉是冷凍很久的感覺

就這家是打卡拍照不錯的地方。
今次去迪士尼唔想同人哋迫快餐店😅 所以就排隊第一次試下呢間餐廳🍴 本身對迪士尼既餐飲無咩期望但係只能說CP值真係非常低🌝 西餐係大學High Table Dinner既質素 雖然係玻璃屋環境雖然偏窄但係尚算係幾舒服 原本以為甜品會比較好但係味道同樣唔得💔 相比東京迪士尼餐飲平啲而且UCC 主理味道仲更好香港真係唔合格😠⭐️ 海鮮大蝦沙巴翁配雪碧龍蝦汁 🦐大蝦好有雪藏感而且欠缺鮮味🌊 雪碧汁唔係好夾🩵⭐️ 香煎植物肉蟹餅配蕃茄他他醬 🦀比較好的一道菜 植物肉嘅口感尚算像真而且香口掩蓋過佢既缺點🍘⭐️ 海鮮燴飯 🍛Once again 海鮮充滿雪藏感而且口感好韌🐚 醬汁口味單調得茶記既茄汁味🥫⭐️ 燴牛肉配不含麩質螺絲粉 🍝燴牛肉夠淋而且醬汁入味👍🏻 但係長通粉淋到爛而三色豆做配菜實在太頹😾⭐️ 大街特色甜點 🍮模仿一個三文治嘅造型創意打卡度加分🥪 但係檸檬蛋糕太乾同Dense 🍋但係朱古力Mousse同燕麥Mousse既味道偏假其他配料糖膠感太重⭐️ Shellie May 柚子及紅桑子揵 🍊酸酸甜甜嘅口味比較容易入口🍓 係比較高質既甜品
海鮮大蝦沙巴翁配雪碧龍蝦汁

海鮮燴飯
大街特色甜點
Shellie May 柚子及紅桑子揵
2023-09-03 195 瀏覽
Restaurant located in the park area of the Hong Kong Disneyland. The menu features Disney characters and provide indoor space for afternoon tea as well as regular meals.Food is overall satisfactory, but the portion might not be enough for those with a big appetite. It is one of the recommended spots for meals while waiting for the fireworks at night. Vegetarian options available to fit your needs.🔸Pan-fried Plant-based Crab Cake with Tomato Tartar Sauce🔸Stewed Beef in Red Wine Sauce with Gluten-

🔸Stewed Beef in Red Wine Sauce with Gluten-free Pasta

🔸Duffy’s Chocolate Duet
上年去的時候,明明星期六日需要餐廳開門時排隊取票才有位置,上個月週末到訪時發現四時多還可以Walk in😳,馬上排隊入去🥹🥹今期有超可愛Linabell爆谷夾送啊!!staff 的服務態度很好,他們聽到我說餐紙很可愛,竟然主動送來兩張新的餐紙🥹我可以帶回家錶起佢哋😂比以住變好吃了🤣男朋友吃都夠晒飽!烤牛扒漢堡包配燒烤汁燒雞松露凍批扒鮑魚帶子串植物肉吞拿魚餅配多士咖啡芝士蛋糕紅桑子歌劇蛋糕芒果熱情果冬甩海鮮酥盒煙三文魚菠菜撻雜莓青檸撻藍莓芝士蛋糕土多啤梨曲奇鬆餅配果醬及奶油如果要有Duffy and friends公仔的飲品,就只能選Duffy和Cookie🥺不能轉其他角色,有點可惜呢。Duffy 暖心朱吉力CoolieAnn 烏龍芒芒茶特選咖啡或茶汽水
下午茶

比以住變好吃了🤣男朋友吃都夠晒飽!

烤牛扒漢堡包配燒烤汁

汽水
2023-07-15
下午茶
2023-07-25 210 瀏覽
甜品Shelliemay 柚子及紅桑子撻Duffy and friends 窩夫飲品Linabell 蜜桃士多啤梨乳酪特飲Cookieann 芒果烏龍茶特飲Duffy 雙重朱古力特飲前菜香煎鮮蝦、蒸魷魚卷配芒果莎莎及雪碧青檸醬香煎植物肉蟹配番茄他他醬凱撒沙律配香烤大蝦主菜香烤牛柳大街和牛芝士漢堡包大街烤肉拼盤每種食材都做到既好味又勁可愛,真係唔係好捨得食!去開樂園嘅你就唔好錯過喇
甜品
Shelliemay 柚子及紅桑子撻
Duffy and friends 窩夫

飲品
Linabell 蜜桃士多啤梨乳酪特飲
Cookieann 芒果烏龍茶特飲
Duffy 雙重朱古力特飲

前菜
香煎鮮蝦、蒸魷魚卷配芒果莎莎及雪碧青檸醬
香煎植物肉蟹配番茄他他醬
凱撒沙律配香烤大蝦

主菜
香烤牛柳
大街和牛芝士漢堡包
大街烤肉拼盤

✨Duffy & Friends 下午茶$588/2 +1(連LinaBelle 爆谷夾) 上星期入左迪士尼樂園玩 見大街餐廳竟然無乜人排隊就入左去 原來有個靚靚Tea Set 就試下 基本上枱枱都點呢個set 我自己就無乜期望 反而又唔太差喎 鹹點竟然有鮑魚帶子串😂 烤牛肉漢堡包同煙三文魚菠菜撻味道都okay 甜品賣相 精緻好岩打卡 味道就真係幾甜 😆 重有個LinaBelle 既夾仔 可以分開個鎖匙扣用 值得收藏🥰🤍下午茶套餐包括:👉🏻鹹點:烤牛扒漢堡包配燒烤汁燒雞松露凍批扒鮑魚帶子串植物肉吞拿魚餅配多士海鮮酥盒煙三文魚菠菜撻👉🏻甜點:咖啡芝士蛋糕紅桑千歌劇蛋糕芒果熱情果冬甩雜莓青檸撻藍莓芝士蛋糕士多啤梨曲奇鬆餅配果醬及奶油配兩杯特別飲品🫶🏻🥤Duffy 暖心朱古力 (熱)🥤CookieAnn’s 烏龍芒芒茶 (凍)兩杯味道都係正常 唔會好甜🤭供應時段下午3:00至5:30🍽️ 大街餐廳 #大嶼山sis📍 大嶼山香港迪士尼樂園美國小鎮大街

🤍下午茶套餐包括:

藍莓芝士蛋糕
士多啤梨曲奇
鬆餅配果醬及奶油

配兩杯特別飲品🫶🏻

🥤Duffy 暖心朱古力 (熱)
🥤CookieAnn’s 烏龍芒芒茶 (凍)

兩杯味道都係正常 唔會好甜🤭

供應時段下午3:00至5:30

🍽️ 大街餐廳 #大嶼山sis
📍 大嶼山香港迪士尼樂園美國小鎮大街
2023-06-11 828 瀏覽
奇秒嘅一日 可惜食唔到奇秒嘅晚餐dinner set選擇正正常常啦~凱撒沙律配香烤大蝦Caesar Salad with Grilled Prawn就係普普通通嘅Caesar salad🫡海鮮大蝦沙巴翁 (配雪碧龍蝦汁)chilled seafood and Prawn Sabayon (with Sprite® crustacean sauce)ummmm……好奇怪 Presentation奇怪 味道都奇怪又唔係甜 又唔係鹹🤔大街烤肉拼盤 $340 (羊扒 | 豬仔骨 | 鴨胸 | 雜肉腸| 配烤薯 雜菜及車厘子燒汁)Corner Cafe Grilled Meat Platter(Lamp chop, pork shank, duck breast and sausage served with roasted potatoes, vegetables and cherry gravy)一心以為可以瘋狂食肉肉 上枱嗰吓心諗 係咪前菜嚟(?) 夠邊個食(?)所有嘢都係得少少🥲羊扒比較好食 羊味濃得嚟唔會羶 而且幾嫩滑條雜肉腸….可以用難食去形容🥲鴨胸同豬仔骨 就無乜特別🫣問人拎咗碟茄
奇秒嘅一日 可惜食唔到奇秒嘅晚餐

dinner set選擇正正常常啦~
凱撒沙律配香烤大蝦
就係普普通通嘅Caesar salad🫡
海鮮大蝦沙巴翁
(配雪碧龍蝦汁)
又唔係甜 又唔係鹹🤔
大街烤肉拼盤 $340
條雜肉腸….可以用難食去形容🥲鴨胸同豬仔骨 就無乜特別🫣
問人拎咗碟茄汁
都有心嘅 特登唧隻米奇出嚟…..但唔止係漲咗咁簡單 直頭係山寨feel
海鮮燴飯 $310
(配本菇及番茄)
Stewed Seafood Rice
(with honshimeji mushrooms and tomato)
普通cafe嘅蕃茄汁飯 可以入口嘅質素🫠
Duffy and Friends 窩夫 +$45
(配雜錦草莓及雲尼拿雪糕)
Duffy and Friends waffles
(with mixed berries and vanilla ice-cream)
waffle係凍嘅
成餐飯最滿意係支裝可樂
埋單每人$380左右 食咗個空虛寂寞
食完我好懷念日本迪士尼樂園的餐廳,兩者味道天與地的感覺。凱撒沙律配香烤大蝦:上桌感覺有點稀疏,擺盤亦無特別設計過,有點似快餐的感覺,建議容器可以換一換觀感豐富點吧。味道普通沙律醬同沙律菜,菜唔似有特別選過,蝦有燒過急凍貨唔特別無特別調味。香烤牛柳:配豌豆蓉、炒雜菜配可口可樂百里香汁,炒雜菜雖然我唔食同樣好稀疏,或者真係換下碟大細會好點。豌豆蓉香口,百里香汁無特別…無咩味,牛柳叫五成熟來了全熟,肉老份量細。
食完我好懷念日本迪士尼樂園的餐廳,兩者味道天與地的感覺。

凱撒沙律配香烤大蝦:

香烤牛柳:
2023-05-23 188 瀏覽
最近入左迪迪聽走走。。個個都話要試下入而個ᗩᖴTEᖇᑎOOᑎ TEᗩ。。今次同朋友加個小朋友。。咁就可以去試下喇。。重要我平日去嘅。。好開心唔洗排隊✌🏼佢主要係呢期好ᕼIT嘅ᒪIᑎᗩᗷEᒪᒪ做主題。。粉紅色加埋ᒪIᑎᗩᗷEᒪᒪ所以係好多小朋友想食😏講真樂園野就唔可以講到好好好好食。。但未至於好錯。。我就覺得都可以架。。價錢入我去玩就預左畀架啦。。係咪都要食。。所以就唔好諗幾錢嘅問題。。去玩緊係要開心啦。。我就食得開心嘅。。鍾意ᒪIᑎᗩᗷEᒪᒪ嘅朋友要快啲去。。你知會成日轉款架啦👍🏼👍🏼..ᒪIᑎᗩᗷEᒪᒪ ᗩᖴTEᖇᑎOOᑎ TEᗩ SET鮑魚酥盒燴牛肉配番茄醬包煙三文魚配黑松露炒蛋多士龍蝦牛油果沙律籃植物肉薯餅熱情果夾心朱吉力士多啤梨千層酥荔枝綠茶棒迷你朱吉力冬甩紅桑子曲奇馬卡龍鬆餅配果醬🍹ᒪIᑎᗩᗷEᒪᒪ蜜桃士多啤梨乳酪特飲..📍 大街餐廳 (大嶼山)大嶼山香港迪士尼樂園美國小鎮大街..
最近入左迪迪聽走走。。
個個都話要試下入而個ᗩᖴTEᖇᑎOOᑎ TEᗩ。。
今次同朋友加個小朋友。。咁就可以去試下喇。。
重要我平日去嘅。。好開心唔洗排隊✌🏼
佢主要係呢期好ᕼIT嘅ᒪIᑎᗩᗷEᒪᒪ做主題。。
粉紅色加埋ᒪIᑎᗩᗷEᒪᒪ所以係好多小朋友想食😏
講真樂園野就唔可以講到好好好好食。。
但未至於好錯。。我就覺得都可以架。。
價錢入我去玩就預左畀架啦。。
係咪都要食。。所以就唔好諗幾錢嘅問題。。
去玩緊係要開心啦。。我就食得開心嘅。。
鍾意ᒪIᑎᗩᗷEᒪᒪ嘅朋友要快啲去。。
你知會成日轉款架啦👍🏼👍🏼

紅桑子曲奇
馬卡龍
鬆餅配果醬

🍹ᒪIᑎᗩᗷEᒪᒪ蜜桃士多啤梨乳酪特飲
📍 大街餐廳 (大嶼山)
大嶼山香港迪士尼樂園美國小鎮大街
🍹ᒪIᑎᗩᗷEᒪᒪ蜜桃士多啤梨乳酪特飲
鮑魚酥盒 燴牛肉配番茄醬包 煙三文魚配黑松露炒蛋多士 龍蝦牛油果沙律籃 植物肉薯餅 熱情果夾心朱吉力 士多啤梨千層酥 荔枝綠茶棒 迷你朱吉力冬甩 紅桑子曲奇 馬卡龍 鬆餅配果醬