2014-11-14 1244 瀏覽
筲箕灣東大街都出面多野食同好味既野食,前一、兩個星期入石澳BBQ,晏晝打算去東大街食野我屋企人介紹我去個間安利食下魚蛋粉個D,但應該係因為星期六、日既關係,所以排哂長龍,咁唯有下一次囉。咁我前幾日真係咁岩黎左柴灣個邊要處理D野,自己就去一完自己既心願去下安利食下野。平日就唔洗點排隊,加上我6點幾就去食,未係正正既食飯時間啦,咁就唔洗等位。咁我叫左一個魚片牛腩撈粗,佢個魚片彈牙之如,又夠哂魚味,,料應該係落足。牛腩個方面幾夠味好正。同埋我試埋個frd叫既炆腩,好入味,食得出佢個炆腩都炆得幾好。周埋就係一定要講下佢個撈粗麵,D醬汁撈落個粗麵真係幾好味,D吸哂豉油,每次諗起都好想食。打算下次去叫下佢其他野,同埋完整d試下佢個炆腩。