呢兩年沒咗Ben&Jerry吃,吃Häagen-Dazs吃到厭,又貴😲係網上面又睇到Lab Made分子雪糕所以襯學校放學就嚟尖沙咀行街之餘就順便嚟Lab Made吃分子雪糕😋今日剛好係Halloween week,D雪糕名都改哂名😂我哋叫咗鬼食泥(朱古力配花生醬脆脆&木乃伊摩卡(illy摩卡配黑朱古力脆脆)等候雪糕時間尚算短,邊睇佢整邊等😁一倒liquid nitrogen落去就好涼快製作過程令人眼前一亮,十分有趣,試新野👍👍👍👍鬼食泥味道唔錯,但係同一般雪糕(同等/比它便宜)差不多,唯獨花生味的確很突出,呢樣係值得加分。上面塊官材餅乾不太膩也不太甜,值得一讚。木乃伊摩卡味道很濃,比一般雪糕還要好食!值得推介👍👍👍👍但係吃得出上面的手指餅係加頓手指餅。。。又冧咗D,呢樣就扣小小分總括嚟講都好好👌👌👍👏\尖沙咀呢間舖好細👎沒用餐區唯有邊行邊吃/坐係樓梯👎👎十分不便唔推介Dshopping完ge朋友去食👭👫👬也不推介30幾度去食Lab made 🙅🙅🌞🌞Nitrogen雪糕勁快溶😰😰😰😰😰個度又沒臺,手揸住好快溶到七七八八完全係同時間競賽呢一點就扣多D分👎👎
係網上面又睇到Lab Made分子雪糕

今日剛好係Halloween week,D雪糕名都改哂名😂

等候雪糕時間尚算短,邊睇佢整邊等😁

一倒liquid nitrogen落去就好涼快

製作過程令人眼前一亮,十分有趣,

試新野👍👍👍👍

鬼食泥味道唔錯,但係同一般雪糕(同等/比它便宜)差不多,
唯獨花生味的確很突出,呢樣係值得加分。
上面塊官材餅乾不太膩也不太甜,值得一讚。
鬼食泥
木乃伊摩卡味道很濃,比一般雪糕還要好食!
值得推介👍👍👍👍
但係吃得出上面的手指餅係加頓手指餅。。。
又冧咗D,呢樣就扣小小分
總括嚟講都好好👌👌👍👏\
木乃伊摩卡
尖沙咀呢間舖好細👎沒用餐區唯有邊行邊吃/坐係樓梯👎👎
十分不便

唔推介Dshopping完ge朋友去食👭👫👬

也不推介30幾度去食Lab made 🙅🙅🌞🌞

Nitrogen雪糕勁快溶😰😰😰😰😰

個度又沒臺,手揸住好快溶到七七八八

完全係同時間競賽

呢一點就扣多D分👎👎