2014-10-27 9001 瀏覽
非常令人失望的一餐! 食物: 頭盤--係一般冷般同芝士咁,亦有oyster, 不過啲oyster 唔新鮮,什至有啲係臭的,直情要吐番出                           黎!         主棻--個牛仔肉,唔好食!                  鵝肝,ok la         Prosecco---都係兩個字,失望!無氣嘅!環境: OKservice: 差! 1.通常provide free flow wine/champagne 嘅 brunch, d staff 見到你個杯得番一半, 都會                      主動埋黎refill, 但呢度要三催四請!                   2.每人有半隻焗龍蝦, 問都無問就serve, 但係我果時仲食緊冷盤,ham 同 osyter, 為左要趁                         熱食, 局住要食左先..                  3.可能佢地趕住做個下午茶,催我地上main course 催左兩次.總括黎講,雖然帝苑唔係5星級, 不過都唔應該係呢個質素!唔值囉,
非常令人失望的一餐!

主棻--個牛仔肉,唔好食!
                  鵝肝,ok la
         Prosecco---都係兩個字,失望!無氣嘅!

環境: OK

總括黎講,雖然帝苑唔係5星級, 不過都唔應該係呢個質素!唔值囉,俾多兩舊水, 有更多更好嘅選擇!
2014-10-25
生日