2014-10-25 5082 瀏覽
旺角都真係好多放題, 但想係旺角食到有質素既放題其實都唔容易, 今次我就揀左呢間番本!好在我之前已經BOOK左位, 所以唔係點洗等就入左去啦, 入到去個環境都係同一般放題咁上下, 不過我既目標係食物, 所以OK LA!佢其實都算係有幾多野食, 我見到佢好似可以加50蚊變做星級放題, 有帶子同大蝦刺身仲有個蟹(竹)添, 不過由於我唔係幾好刺身既關係, 所以我冇加到. 但係其實佢有個驚喜就係佢有清酒同埋梅酒任飲, 係放題黎算係一件幾難得既事, 所以即刻揀左佢個梅酒黎試下!佢個梅酒都真係可以一試甜甜地又有啲酒味, 幾岩女仔飲!之後就黎左啲刺身呀, 壽司咁, 刺身就一般啦,都夠新鮮, 但係本人就唔係太好, 而壽司方面就值得推介比大家試下, 幾好食飯唔太散又唔會太大, 剛剛好, 而且款式獨特熟食方面就一定要食佢個牛肉粒, 夠香夠惹味, 特別係我中意食牛肉, 所以見到佢都流口水!有D想送飯食tim呀><而炸物方面就一定要食呢個炸雞軟骨, 又香又夠脆, 上到枱都冇(林), 加埋梅酒感覺非常夾! 送酒一流咪lee d囉 ^333^而另外佢個芝士年糕都要一試, 夠香,芝味又濃, 可以一食

壽司
牛肉粒

而另外佢個芝士年糕都要一試, 夠香,芝味又濃, 可以一食再食! (不過都幾膩ga)
栗米
燒物中最愛一定係呢個粟米啦, 本身我就好鍾意食粟米ga,  因為佢真係夠甜, 岩晒我口味!翠玉瓜都不錯既, 但唔係特別野, 唔一定要食
最後甜品方面, 都係啲雪糕同糯米滋咁, 唔特別, 冇咩驚喜!!

總括黎講食物質素同埋服務都好好, 不過走單既情況就小不免既, 但咁既價錢我一定會再做回頭客既!
2014-10-17
壽司