報紙見個片皮鴨28$左成年,終於最近同友人去試了,要打電話book,唔係會full..服務唔錯,一坐低樓面自動話你訂的片皮鴨仲有想叫d咩咁意思..我話睇睇先,唔知係咪聽唔到佢繼續企係度,等你叫多過一兩碟送先會走款....可能驚d客齋叫28$就埋單.燒腩仔約 麻麻地..皮唔夠我樓下街市脆..而且似係擺左一段時間唔會即叫即切..肥肉多左d..2.5星椒鹽蝦約 叫最ok一款..d椒鹽有種似牛油味,,蝦就再熱d會更好..呢個比4星..豆腐班腩 豆腐夠大舊及有味..3.5星..但班腩就初頭ok..夠大啖肉個內料..但好快凍凍地就現形..d炸粉厚到令皮唔得軟熟或炸個種脆..厚身左潔左..雖然用煲但都好快凍哂..有用等於無用一樣..最後主角片皮鴨就皮如樓下所講..黏哂.又比較平時食開係偏硬左..而d皮肉就無左個種香脆口感..係中間食左幾舊比較肥d個d先反而有返些小.肉味亦不過不失...一分錢一分貨..可能廚房心態都係咁..無謂太認真吧..當然擺設上就有返台形..呢個3星..(對上食可能係mk唱k個種食過..都好過它)
..可能驚d客齋叫28$就埋單.