2014-10-19 2523 瀏覽
睇完tvb 飲食飯團嘅介紹 專程黎到鰂魚涌食 食呢間YoBago 打電話問下老闆娘 佢好清晰咁教我地點由地鐵站行過黎 走過車房廢紙檔 低頭族嘅我發現到已經到左啦hahaa好多年道老闆移民左去加拿大 係個邊讀書依家回流返香港將飲食文化帶黎香港 見裝修咁新 原來已經開咗5年幾各款bago都好新鮮Great Canadian breakfast $49Smoked ham, bacon, egg, mozzarella cheese with 全麥bagleVancouver breakfast $46煙三文魚, cream cheese, 菠蘿 with plain bagle三文魚表面有d乾 好少少失色plain bago好煙un 好好食 嗌bago sandwich加$10就可以加一個item,$20就可以有三個items咖啡大大杯都係十蚊好抵飲呀芝士西蘭花湯 當我地問店員個陣 因為佢係講英文嘅 我地唔明白 佢特別用廣東話講俾我地聽 非常貼心Little I'italy $46Kosher salami, prosuitto, vinaigrette(Aiya唔知係呢黎tim) wi

老板好忙碌 都會同客人下傾計 :)

自選配搭 選擇好方便:)

各款bago都好新鮮
Great Canadian breakfast $49
Vancouver breakfast $46
三文魚表面有d乾 好少少失色
plain bago好煙un 好好食

咖啡大大杯都係十蚊好抵飲呀

Little I'italy $46
) with onion bagle

最吸引有多款cream cheese, bagle
自家製cream cheese 蜜糖合桃& blueberry最受歡迎
Chocolate bagle blueberry $22
bagle暖笠笠 配凍嘅cream cheese
鬆軟d 朱古力味都好香
Chocolate bagle+blueberry cream cheese

Honey walnut $22
老闆比咗少少我試 cream cheese好香既蜜糖味 就算再飽都要食多個
細細粒既合桃好有口感 蜜糖味好香 超級鍾意!!!!!!

Honey walnut

牆上既畫作都係加拿大地利亞書院小學生既作品 用名畫家梵高, 畢加索, Jackson Pollock, Andy Warhol, Wayne Thiebaud等既畫作加入bagle做主題好欣賞

各種唔同既鋪頭 包圍著住呢間小店
就係鍾意發掘呢類型嘅舖頭

2014-10-18
$72 (早餐)
Honey walnut
  • Chocolate Balge