2014-10-18 3927 瀏覽
去親北海道食佢個特餐都好似一陣風咁,今日發現左一種抵食法。外賣叫左個芝士午餐肉$23,另加左叉燒、炒蛋配料,每款加$4,$31就可以食到四個餸的三文治,自己咁樣配搭抵食過$42 果款牧場三文治午餐時間比較多人,等左十分鐘先出到餐。用紙盒包裝好,大大份,連盒都蓋唔實,要用橡筋紮住拎到上office,仲夠熱,有驚喜!實物比相仲吸引麵包係厚包,一拎起份三明治,芝士就好似沙律醬咁溶化,正!雖然成份三文治有個紙盒咁厚,但拎起手好整齊,唔會跌左d配料出黎,呢個真係要讚下!蛋就無叫三寸蛋,係普通炒蛋,都好夠份量了午餐肉 竟然係厚切!有驚喜仲有叉燒,三文治都有三四舊,仲唔係抵食過特餐個意粉?!$31 一份咁的三文治貴唔貴就真係見人見智,但至少覺得飽過$42特餐,又大份過、新鮮過平時d 凍冰冰三文治不過都係果句,北海道牧場已經被我剔除心水之選,雖然今次有驚喜, 但整體黎講,呢間野都係唔抵食,sell 包裝
去親北海道食佢個特餐都好似一陣風咁,今日發現左一種抵食法。

午餐時間比較多人,等左十分鐘先出到餐。
外賣盒好靚

用紙盒包裝好,大大份,連盒都蓋唔實,要用橡筋紮住

拎到上office,仲夠熱,有驚喜!
芝士午餐肉 (另加叉燒、炒蛋配料)$31

實物比相仲吸引

麵包係厚包,一拎起份三明治,芝士就好似沙律醬咁溶化,正!

蛋就無叫三寸蛋,係普通炒蛋,都好夠份量了
午餐肉 竟然係厚切!有驚喜
仲有叉燒,三文治都有三四舊,仲唔係抵食過特餐個意粉?!

10 分鐘 (外賣自取)
芝士午餐肉 (另加叉燒、炒蛋配料)$31