2014-10-16 4103 瀏覽
因感冒早咗收工之後同 mami 去MK行街街,原本打算是是旦旦的填飽個肚就算,行到近某條街的轉角位就接到這間放題店的廣告傳單,感覺超吸引,因為很少吃覺食放題,就咁樣我地就跟著傳單的地址去了。Set 得齊齊整整,真係未食 先興奮呀!只要加多50蚊就可以有「升級體驗」。「升級體驗」就係可以食到特大赤蝦刺身、 油甘魚、北海道帶子、北寄貝刺身 等等。大赤蝦刺身的蝦膏夠甘香,肉又甜又彈牙, very good! 北海道帶子,肉地厚身又鮮甜。 北寄貝、油甘魚 都係又鮮又夠肥美。淨係呢幾樣刺身,真係番叫多一兩次來食都已經可以番本啦!梅酒、Sake 、汽水,全部都係任叫任飲。壽司/軍艦,好多款式! 多到跟本唔知食乜好 只點佐一d特別的來食。紫菜好脆口,壽司飯好柔軟。真係好好味道呀! 但係就比較大件囉。芝麻醬豆付,滑溜又夠味道,依家諗番起都口水流。串燒牛肉粒,燒得好惹味,肉質夠 tender 又 juicy。 好想番叫可惜個胃已經冇乜空位。燒羊架,都係燒得好惹味,不過羊味較重,唔係好啱我,不過 Mami 就超 like 。當晚其實我地仲叫咗一啲食物嘅,不過我手機冇電,又冇帶奶媽,結果影唔到相,搞到依
Set 得齊齊整整,真係未食
先興奮呀!
只要加多50蚊就可以有「升級體驗」。

淨係呢幾樣刺身,真係番叫多一兩次來食都已經可以番本啦!
梅酒
梅酒、Sake 、汽水,全部都係任叫任飲。
壽司
壽司/軍艦,好多款式! 多到跟本唔知食乜好
只點佐一d特別的來食。
芝麻醬豆付,滑溜又夠味道,依家諗番起都口水流。

當晚其實我地仲叫咗一啲食物嘅,不過我手機冇電,又冇帶奶媽,結果影唔到相,搞到依家寫唔到囉。我覺得呢間放題店嘅食物都幾好食,希望 keep 得住啦。 I will be back 。
梅酒
壽司