餐廳: 一杯鐵板燒居酒屋
資訊:

2014-10-14 8077 瀏覽
觀塘有間出名既關西燒, 於是我地就抱住一試既心態去試試.可能因為真係好出名同好好食,一去到見到人山人海. 最後等左半個鐘先入得入到去睇到有一份專係for關西燒既menu因為未試過,所以叫左一杯(姐係一個餸)黎到啦因為我地坐係bar枱,所以可以睇住佢點整,一開始佢會麵粉醬,之後會落菜同餸,最後係底到加隻蛋.再加上特別既燒汁同沙拉醬.一食落去, 嘩!真係好好食,麵粉醬加上煎蛋既味道,配合埋生菜,醬汁味道濃郁之如,又唔會覺得'留',而且真係好足料,又唔係貴,真係物有所值!之後章魚炒面.比起關西燒係有D遜色既,,但係同樣味道濃郁,又足料,有超多章魚食!~雖然等左半個鐘,但係我覺得係值得等既.真係值得大家一試~~
觀塘有間出名既關西燒, 於是我地就抱住一試既心態去試試.

入到去睇到有一份專係for關西燒既menu
因為未試過,所以叫左一杯(姐係一個餸)

黎到啦
一杯關西燒
章魚炒面
雖然等左半個鐘,但係我覺得係值得等既.真係值得大家一試~~
2014-09-24
一杯關西燒