2014-10-07 8405 瀏覽
之前都聽過韓舍個名。知道個到無論係日韓食物都好正,見有假放就去左試下。 刺身的質素一樣很好。三文魚吃下去很新鮮而肥美,食落去冰冰地又新鮮 ,真係超正!!!!!講返佢既身炸物,佢炸物都有好多花款,當中炸魚柳最正,個皮又好脆,內面又熱。其餘,青口真係要推薦出去,經過燒左之後,青口香未食已經令人流哂口水,而且好易就可以拎到D青口出黎,個陣肉香,依家諗起都好想食 !!!之後就再去拎肉去食,攞咗一大碟返埋位去燒,同出面一樣都好多類別俾到我地。 佢地既肉汁好多,食落口真係成口肉香,肉質都好嫩口,但有少少肉我覺得好肥,但唔算話好多肉都係咁,好多都肥瘦均衡,所以都接受到。甜品都幾出色,類別真係有好多,要留肚食甜品,朱古力蛋糕 綠茶糯米磁 紅豆糯米磁 堵喱 雪糕!!!!!而且質素好高,要逐講真係有排講!!!總括黎講,真係要試下!!!

,真係超正!!!!!

!!!

而且質素好高,要逐講真係有排講!!!
總括黎講,真係要試下!!!
2014-10-03