2014-10-04 3844 瀏覽
今日約左幾個好朋友小聚,因為想傾耐d既關係,我地bk左旺角呢間home made cafe,3個女人慢慢傾,去到個環境雖然唔算優雅,但都坐得幾舒服,由於得3個女人仔既關係,我地都唔敢叫太多野,靜係叫左個pizza同三文魚意粉,野飲由於冇太大驚喜,所以我都唔多費唇舌係飲品上面喇,先講講個pizza啦佢上碟既時候香噴噴熱辣辣,一見到已經食欲大增,食落去d菠蘿同雞肉味令我掛住食,唔理班朋友lol,加上香脆既批邊,真係成個人靜係浸醉於口腔既味覺之中,真係估唔到細細間cafe整的pizza都會咁唔錯之後到個三文魚意粉,佢香草再加上特製醬汁,香得黎d醬又多,意粉軟硬度又岩岩好,味道雖然唔算突出,但整體黎講都算中上,香草味加上醬汁搭夠!坐左3個鐘左右,我地就離開了,下次再食過!

坐左3個鐘左右,我地就離開了,下次再食過!