2014-09-27 2405 瀏覽
放工又黎食放題,上次食過番本都幾好味,今次又揀返呢度。book左枱,上到黎唔使等就有位。兩個人分到張牆邊嘅細枱,坐得迫啲,不過都ok嘅,靜靜地,唯個位比較黑,手機影唔到靚相。上次黎到無set定餐具,張濕紙巾又幾靚喎。加五十蚊可以升級,多啲刺身揀,個人唔係好好刺身,我覺得加唔加都得。熟食先黎,炸物我覺得幾好味,唔算好油。炒雜菌,牛仔粒,好味,encore!串燒嘅翠玉瓜好多汁,正。冬菇就鹹左啲,同今次好細粒,縮哂水,上次啲日式菇好味啲。左上係普通menu嘅刺身,右上係升級menu,帶子好鮮甜,其他一般。左下嘅羊扒大堆介!!肉嫩唔羶,醬汁好味。右下忌廉青口,忌廉幾滑易入口,但有啲漏。焗蠔,個汁怪怪地,酸酸甜甜。枝豆,麻醬豆腐作為小食唔錯,食完又唔會飽肚。芒果布甸超甜,綠茶同香芋糯米滋凍凍甜甜好味,芝士年糕好好好食,炸香蕉加朱古力醬好甜,都幾好食,但呢兩樣超飽肚。食飽飽去行街街,hea下hea下又一晚。
放工又黎食放題,上次食過番本都幾好味,今次又揀返呢度。

食飽飽去行街街,hea下hea下又一晚。
2014-09-24