2014-09-26 749 瀏覽
蒜茸牛油多士多士外脆內軟, 但唔夠熱同埋無蒜茸牛油味, 應該改名為脆多士就差不多~好在有跟多士附送的沙嗲醬搭夠, 令多士好味番少少~蒸粉包粉包啱啱蒸起夠晒熱, 個皮做得好煙韌,味道亦唔錯~雖然粉包D filling就少咗D, 但都好值得一讚!!!貢丸冬蔭功拉麵貢丸有八塊之多, 貢丸味道唔差~冬蔭功湯底味道都幾對味, 而拉麵都幾滑, 但個人應拉麵佩冬蔭功湯底唔多match, 下次如果我再叫呢個, 我一定會佩粉絲hehe~白咖哩豬扒飯唔怪得白咖哩豬扒飯係沙嗲王咁出名,D豬扒好淋好香香茅味, 鍾意香茅味嘅朋友一定會鍾意食~加上白咖哩好香好夠濃, 又夠汁, 送飯一流!!!沙嗲王價錢相宜, 所以以相宜的價錢食到這樣的質數, 真係值得番嚟再食!!!
蒜茸牛油多士
蒜茸牛油多士