之前都去過好幾次 mo bar afternoon tea 包括Apivita,Jimmy Choo同Laduree ,每次都有驚喜、令人期待下個主題!入正題喇!在一個平日嘅下午 walk in 去食afternoon tea set, 去到吾駛等位,仲以為自己好好彩𠻹! 今次主題是 breast Cancer fund,$278 + 10%/ head, 是最失色,亦最失望的一次😔先講茶,一如已往選了 lemongrass with ginger tea, 茶葉明顯少咗,茶味太淡😔之後吃了鬆餅,熱度不足,果醬過甜!咸點味道一般,其中一款還有點怪怪酸酸的味😱甜點也不見得好吃,黑加侖子味的Macaron,亦有點藥水味感覺!反觀鬆餅已是最正常的😏另外,過往星期一至五亦有幾款蛋糕已自助型式供應,但當日見不到!這是近期吃過最差的 afternoon tea,看來暫時都不會再到 MO Bar, 還是再試試別的地方!

之後吃了鬆餅,熱度不足,果醬過甜!

咸點味道一般,其中一款還有點怪怪酸酸的味😱

反觀鬆餅已是最正常的😏