2014-09-21 3096 瀏覽
放工約咗2個朋友睇戲, 由於其中一個經常ot 😰, 所以食一間近近地戲院, 唔驚會遲係menu見all day breakfast 好豐富, 又唔想左揀右揀, 一於食佢, 外加一杯凍朱古力大約5分鐘, 飲品就ready 可以拎, 朱古力好濃, cream 好滑, 好容易搞暈, 唔會一舊舊浮起, 飲到最後d冰溶哂但口感仲好rich, 值得一讚 👍但食物呢...我地大慨8 點半到叫, 等到9點2先黎.... (仲要睇9點9戲 😫)蛋好滑, 香腸同煙肉既膩有蕃茄仔中和番, 唔係好鍾意塊麵包, 雖然焗過但唔夠脆同熱, 同埋我唔係好鍾意個jam, 可以提供埋牛油好d 坐到9點半侍應哥哥已經講就快收鋪😨, 我食咗一半都未有, 只好拿拿聲食埋去, 但之前朱古力佔咗一半肚, 剩低我唔鍾意既包 😅食飽飽就即刻行去隔離睇戲, 實在好方便 😆

食飽飽就即刻行去隔離睇戲, 實在好方便 😆
2014-09-18