2014-09-20 982 瀏覽
19/9呢間餐廳好似日日都咁多人咁,好在我地2個人去等咗30mins only個避風塘軟蟹加倍比以前少了,不過仍然做到外脆內軟,仍然係我最愛之一。第二個沙嗲雞扒粉絲一直都係推動我去呢度ge主因,雖然沙嗲無以前咁重味,不過都係咁好味,差d連湯都飲盡,一定要食呢個至於個香矛朱扒咖喱pizza係用他們的酥皮簿餅做底,而面上加上充足ge咖喱汁同朱扒粒,而且size不大,34一個都不錯,係我第二suggest最後呢個芝士煙肉焗西蘭花,由於我不好菜,但我女友覺得好味,我都覺得焗得不錯,他不是簡單芝士焗而係加上一d汁係芝士與西蘭花之間,令到個菜唔係太單調,而且焗到芝士剛剛溶但d菜keep到有 水份但不是水汪汪,我女友就覺得好味,不過煙肉碎就焗得太乾身,唔係太好味,可能只是用作調味la,不過制作時間耐咗d,差d以為走單。值得一提係待應充足,有禮貌,加水速度好快,唔似得有d餐廳待應不足,好似俾錢折磨自己咁
19/9

2014-09-19
  • 沙嗲雞扒粉絲,
  • 香矛朱扒咖喱pizza,