2014-09-20 781 瀏覽
今天又去板長食壽司,三文魚腩保持水準,入口溶化,又厚身,唔怪得知當時九點幾已賣完了,想再加四件,那明天請早吧。三文魚比魚腩差三元,但味道比較遜息,d客人真係識食,好食既都好快賣完。另叫了親子丼見圖好大塊三文魚的,但上桌後為何變了一粒粒,d飯仲甘少,有些被騙感覺,成36元一份,但份量太少了,但味道ok的,加豉油好味好配合。温泉蛋有些小失望,好似上桌時我未店過巳散開,本想跟店員講,但一隻蛋姐,算吧,味道又一般比吉野家差。炸三文魚球,三粒十五元,好抵,都幾特別。最好食的是個鳥冬,不知跟其下專做自家烏冬店是否同一様貨式,真的好滑夠凍,加烏東汁後好正。其實板長價錢比元氣壽司更貴,板長是以每件計的,但我都比較鐘意去板長食壽司。
三文魚,三文魚腩,帶子壽司
三文魚丼,同menu張圖差好遠
温泉蛋,但係同張圖差甘遠既
炸三文魚球
自家冷烏冬