2014-09-19 2995 瀏覽
首先前臺負責安排入座嘅服務生態度超差明明係四人抬 就放哂兩位入座張枱細我明 可以幾樣幾樣食物咁上 張枱咪夠位見住門口嘅四人枱比岩岩到嘅兩位坐哂 真係好炆都算 見登入facebook 有 優惠可以已18蚊嗌一籠小籠包咁就問下職員 有個叫"Fai" 類似店長嘅職員黎到態度超差 明白你地星期五晚嘅日子係忙d 做到炆但係你係服務行業 做到咁既職位 態度到都係咁 年輕一輩嘅店員有樣學樣 不知所謂 係用膳期間 呢個"Fai" 以為我地嗌佢 佢另轉頭 除低個耳機 好大聲咁'咩呀' 我地即刻 去咗大排檔呀? 連我最斯文嘅朋友都要投訴 未食已經激到成肚氣皮做得幾好 肉汁並不錯 可以自選的四小拼 木耳烤夫 很夠味 生煎包做得幾好 用鑊仔上又美觀實又可以熱住個包煎得好脆 裏面熱辣辣好新鮮後面嘅炒上海年糕 有d辣 幾野味嗌咗 飯,香蔥拌麵, 擔擔麵 都普通唔會話特別好食全部份量細細碗 可以嗌多幾樣 都幾好有個朋友係到做過part time 前排提起呢間舖頭態度超差 同時提起呢個"Fai"佢對店員都好冇禮貌 平時見到其下分店咁多人排隊 食物環境裝修價錢都不錯 四個女仔嗌到放題咁都係$120位 但因為佢嘅服
首先前臺負責安排入座嘅服務生態度超差

可以自選的四小拼 木耳烤夫 很夠味

生煎包做得幾好 用鑊仔上又美觀實又可以熱住個包
煎得好脆 裏面熱辣辣好新鮮

後面嘅炒上海年糕 有d辣 幾野味
嗌咗 飯,香蔥拌麵, 擔擔麵 都普通唔會話特別好食
全部份量細細碗 可以嗌多幾樣 都幾好

平時見到其下分店咁多人排隊 食物環境裝修價錢都不錯 四個女仔嗌到放題咁都係$120位 但因為佢嘅服務態度咁差 唔會有下次
2014-09-12