2014-09-15 887 瀏覽
我真係大鄉里出城,呢加先知原來群記係咁出名既,真係多謝朋友帶左我黎呢度見識見識XD群記雖然賣的種類唔多,但係牛丸同豬手都好出名!既然咁出名,第一次黎到我又點可以唔試下呢?! 點知一試便愛上!豬手真係好足料呀!聽到其他食客講,原來呢度的豬手真係好搶手架,有時分分鐘一點幾就已經賣哂,但我今次竟然兩點都仲有得食,真係好好彩呀!!而牛丸面亦都好好好正TOT 牛丸非常彈牙不在話下,份量亦比我想像中多好多!另外不得不提的就係呢度的秘制辣醬!香得黎又唔算太辣,仲有少少甜甜地的味道,好特別!我平時唔太鐘意食辣(其實係唔太食得辣),都加左好多呀!跟豬手一齊食實在係一流!可惜... 因為我住市區,平時又唔係咁得閒,好少機會可以入粉嶺,如果唔係一定會成日食架!XD
群記雖然賣的種類唔多,但係牛丸同豬手都好出名!
既然咁出名,第一次黎到我又點可以唔試下呢?!