2014-09-13 2331 瀏覽
之前同事極力推介金龍軒雞煲,見佢出左團購,$98/位好似幾抵食,咪買黎試下。先講講環境,普普通通,一般工廠區食堂。餐具尚算整潔,但地下好滑,出入要份外小心。服務態度一般,可能因為任食任飲,枱面冇擺放水杯,要問侍應生攞,第1次問攞杯,個女侍應求其指個方向叫我自己去攞,但其實果邊係冇杯既,最後要再問另1個,先可以係另1個角落度攞到。至於食物,因為朋友唔食辣所以叫左唔辣,唔知係咪因為咁樣,成個雞煲只係得個汁杰,完全冇味,要求加番少少辣味,希望會d,點知待應姐姐叫我自己去調味區攞辣醬加落去,對佢呢個答案,真係O左咀。雖然係任食,但選擇唔多,質數亦都麻麻,肥牛超肥,超多根,唔食也吧。到最後,唔知係果度既職員定老細生日,佢地開大個卡拉ok係度唱,不停“恭祝你福壽與天齊……”,完全冇顧及客人感受,我地亦因為佢地美妙既歌聲轉戰第二度飲野傾計。今次用左openrice個網上訂枱,諗住儲下分,點知....明明到左,朋友先到亦有同佢地講訂左枱,但佢地只係不停問擺團購紙,完全忘記幫我按出席,最後雖然有再問佢地,但換來答案係....我地冇話佢知,訂枱已取消,冇得儲分。

2014-09-12
用餐優惠