2014-09-10 7616 瀏覽
因爲之前已經聼到友人話呢間野好好味,友人又話好多款式揀+好多甜品,仲話好味過漢X AND 漢XX多多聲甘聽到甘正,緊係要去試下拉,事先並冇諗過食,所以冇book檯,去到冇咩人等,而且下一臺就到我地,諗住應該好快有得入,點知等佐一個鐘,我地諗住走人時就叫到拉,於是入去原來佢全部都係6人檯,每檯得一個爐,5怪得會甘耐,坐係我地隔離個D好多都係2個人,設計個個人真係好有問題,4人檯都好D阿,我地2个人坐係張6人檯大到講野都聼5到,真心diu左出嚟好啦,到食物拉,等佐甘耐,緊係第一時間攞熟食食下先熟食有炸魚柳,咖喱角,星星炸雞,炒飯,豬腳姜,海鮮喇沙,有D 5記得左甘多樣野食最好味ge係喇沙,全晚我自己食左滿滿2碟,入邊有蝦,青口,片頭豆卜(呢兩樣索曬D汁勁好味)仲有D菇同芽菜其次居然係炸雞(因爲好難整得5好味,大家可想而知),但我食左3塊之後就好滯拉其他認真痲痲到已經5記得咩味之後到魚生同壽司拉,D三文魚變左色ge,我食都5敢食,D壽司飯好大舊,食一舊已飽之後到燒野食拉,種類都算Ok ge,但得黑椒牛仔骨好味,其他個D肉都好靭見到有豬腸燒,攞左幾舊燒,點知食落臭ge到甜品拉,的確係好多款式,
原來佢全部都係6人檯,每檯得一個爐,5怪得會甘耐

好啦,到食物拉,等佐甘耐,緊係第一時間攞熟食食下先

)仲有D菇同芽菜
其他認真痲痲到已經5記得咩味

之後到魚生同壽司拉,D三文魚變左色ge
,我食都5敢食,D壽司飯好大舊,食一舊已飽

見到有豬腸燒,攞左幾舊燒,點知食落臭ge

甜品拉,的確係好多款式,我每樣都有攞兩舊,諗住同frd一人一舊,點知,冇樣好味,全部都係D不知所謂ge野
仲有各式各樣布丁,全部試過都係冇樣好味

仲有爆谷,但冇試到,個朱古力噴泉又係難食,最後當然5少得雪糕,雪糕有4種味,分別係芒果,雲呢拿,朱古力同綠茶,我食左綠茶,但冇乜綠茶味,芒果都Ok

總結:以後都5會再去,失望到喊

2014-08-28