2014-09-09 8146 瀏覽
以前食過日式燒烤,一向覺得相比韓燒,食物選擇冇咁多,但尼間睇食評都知道有幾多種類,去到都冇失望 。首先,我地係有book位既,但後尾轉過時間,但佢冇mark低定唔知點,總之訊息有少少混亂,但佢打黎confirm既員工都好有禮貌,感謝舒服。但七點半walkin仲有大把位,可能係因為平日,又或者尼個時段貴啲($248再加一), 好似話九半後平$50左右。 一去到枱面已經擺左人頭計既大蝦同可樂,啲蝦成隻手掌咁長,見到都好開心,Menu仲有教點燒。 Order紙都有幾多選擇,有海鮮(蝦,龍脷魚,青口,墨魚咀...etc) 唔同味的雞翼,同埋有好多款牛肉,好多名都唔係常見, 所以都唔知係咩部位,但因為唔係我落單,所以都唔多記得啲名,我淨係知道燒落有塊好薄身,疑似肥牛的物體,超好味呀!! 仲有啲豬頸肉,雞翼尖,肉腸果啲,全部都幾好味。除左燒烤,佢仲有刺身、壽司、烏冬、沙律、炸物等等,雖然我地BBQ已經飽晒,冇咩點叫,但覺得好正,如果同啲大食既fd黎,唔夠都可以嗌尼啲填飽個肚。總括黎講,個環境唔錯,啲位幾寬敞,人手充足好快有人收單。最滿意係食物種類夠多,又以件計,最岩我依啲想每樣試少少既

仲有啲豬頸肉,雞翼尖,肉腸果啲,全部都幾好味。
除左燒烤,佢仲有刺身壽司、烏冬、沙律、炸物等等,雖然我地BBQ已經飽晒,冇咩點叫,但覺得好正,如果同啲大食既fd黎,唔夠都可以嗌尼啲填飽個肚。
總括黎講,個環境唔錯,啲位幾寬敞,人手充足好快有人收單。最滿意係食物種類夠多,又以件計,最岩我依啲想每樣試少少既人。而比較不足的,係每人得一杯野飲,BBQ肯定要焗住再嗌,$18一罐可樂
貴左啲喎

PS. 其實佢真係好似一個近版的BBQ爐,有時啲燒焦的煙都有少少臭,但燒烤都預左成身味,所以Ok!
聽聞有房Book, 應該會再黎,試清楚啲唔同既牛肉
2014-08-14