2014-08-28 4815 瀏覽
其實成班仔唔係食放題, 大家話食咩好丫, 講真, 因為真係可以食到飽飽(同女朋友就話要顧下形象姐), 講番餐廳, 旺角咁多間放題, 其實間間都真係差唔多, 所以我同啲朋友今次選擇試間未食過既, 上OPENRICE睇, 最後揀左呢間番本, 唔知今次會唔會翻唔到本呢? HAHA!! 上次食另一間MK放題, 真係唔係講笑, 食正價冇咁嬲一入到去見到個幾張單, 其實都算幾多野食, 由於本身極肚餓既關係, 結果都係咩都唔理寫左幾張落大單先講!首先黎既, 唔洗講一定係成大盤刺身啦, 有三文魚,吞拿魚同甜蝦, 佢啲三文魚都幾好啵, 唔知係咪好彩既關係, 佢既三文魚係魚腩個位黎, 又新鮮又肥美, 一個字, 正!其他刺身就正正常常, 不過甜蝦size就細到呢, 唔係咁過(引)之後黎既係呢舊我都唔記得叫火炙咩既壽司, 雖然佢舊飯係大左少少, 但係佢燒得又真係唔錯, 入口就溶, 而且佢都仲熱熱地, 所以係值得一食再食既.再黎當然就係唔少得串燒啦, 串燒黎講我就覺得佢個牛肉串燒唔錯, 可能係因為佢個汁係配牛肉多啲掛, 而且佢啲牛肉燒出黎唔算太乾身, 唔會太硬, 所以我有返兜佢.最後我想提下佢地D甜品, 其實都

最後我想提下佢地D甜品, 其實都幾多款, 有芝麻雪糕,綠茶雪米糍,香芋雪米糍,鮮芒果布甸同炸朱古力香蕉, 雪米糍同

雪糕就唔洗講啦, 都係啲超市買到既野, 值得提既係佢既鮮芒果布甸, 呢個布甸真係唔錯, 唔太甜, 又夠滑, 所以我食左3個!(都唔係好大個)
總結係食物款式多,服務ok la,店員的收碟係超快,但上菜速度同埋漏單方面真係要改善下, 不過咁, 以咁既價錢同埋係旺角呢個地方, 我暫時覺得佢都算係最好既選擇, 所以係值得翻兜既!!

其實本來冇諗過打食評, 不過成班兄弟都覺得, 真係要推介一下, 因為唔係間間放題既質素同價錢成正比ga, 有D係好平好平, 不過大家唔會再去, 有D貴既唔好講啦, 食一餐都要睇住個荷包>< 家下任食仲要好食, 唔係咁易搵囉!!!

題外話/補充資料: 梅酒任飲, 真係好抵 但見到有人飲到好wing wing 都幾攪笑囉, 講真如果有人飲到嘔都幾難頂, 大佬食緊野ga麻!!!!!
$217.8 (宵夜)