差咗好多😣😣上次嚟喺5月31日, 因為平常食開松記,因為那邊比較就腳,亦有好多間可以輪着食。我在2月的時候發現這一間甜入心,食過一次覺得幾好食,我記得我第一次係食心太軟,覺得幾好食,所以之後,每星期都去食一次,直到5月31日就是我上一次去,每一次的水準也是keep住做得OK的幾好。椰皇子賣相同以往一樣,靚嘅椰子啫喱味道比之前淡左,面層的奶不夠香可以入口普通啦!只係味道淡咗,唔算係難食 朱古力雪花冰,感覺上比較懶惰, 朱古力脆筒同餅乾,都是用現成的這個是朋友叫的,我食左少少 雪花冰的味道,還可以,不算太甜,也有朱古力味普普通通咁,朱古力味不夠濃 朱古力心太軟,因為之前多數食椰王子同拿破崙, 今次係第二次食心太軟, 我同第一次一樣,我問職員,雪糕有冇得揀味道,職員回答我有得揀味道,我話要朱古力味,兩次都係要朱古力雪糕係俾咗雲尼拿味我, 上次我照食左,今次呢個職員,主動即幫我換, 所以換返朱古力味這個職員ok,但是食物質素差左好多所以都係要俾朱古力味雪糕,口感可以,唔差但個心太軟就差左好多,外層沒有口感,沒有朱古力味道,內裡的朱古力有流心的效果,但是味道很差,食得出用既朱古力級數好差,沒有朱
差咗好多😣😣

椰皇子賣相同以往一樣,靚嘅

椰子啫喱味道比之前淡左
,面層的奶不夠香
可以入口普通啦!只係味道淡咗,唔算係難食

這個職員ok,但是食物質素差左好多所以都係要俾

朱古力味雪糕,口感可以,唔差

但個心太軟就差左好多,外層沒有口感,沒有朱古力味道,內裡的朱古力有流心的效果,但是味道很差,食得出用既朱古力級數好差,沒有朱古力香味沒有味道,只有外形靚,唔好食

我諗要相隔多幾個月先好再回來試

2014-08-24
$37 (宵夜)