2014-08-21 16526 瀏覽
去食Dinner Buffet,環境唔錯,先說說壽司,即場包,但飯容易鬆出黎,可以單叫三文魚,味道唔錯。而香草三文魚味道相反一般,另外生龍蝦味道都係一般。有一區專放沙律既區,可以根據自己喜好選擇不同種類的沙律,開餐前食左一份自己配的沙律,配料同醬汁可以自己自由選擇,味道不錯~但相中果個沙律就無試到~有唔同麵類同配料你選擇,種類繁多,可以根據自己喜好選擇~味道唔錯,值得推薦。可以有得自己選擇,我湯底選擇清湯,加埋配料一齊食,好味~選擇性多,肉串同雞胸肉好味,可以推薦食,其他味道一般。另外有咖喱區,有不同咖喱味道選擇。最後到甜品區,選擇性同樣多,味道唔錯。仲有水果同刨冰選擇,食物賣相吸引。H名雪糕一定要食,有士多啤梨、朱古力同墵呢嗱味道選擇,好好味~整體覺得唔錯,種類選擇性多,可根據自己喜好加入配料,Dinner Buffet價錢適中,服務態度唔錯!

但相中果個沙律就無試到~

有唔同麵類同配料你選擇,種類繁多,可以根據自己喜好選擇~

味道唔錯,值得推薦。
可以有得自己選擇,我湯底選擇清湯,加埋配料一齊食,好味~