2014-08-20 880 瀏覽
第1次去,環境光猛 周圍都好乾淨,講求衛生又冇油煙味 感覺已經好好,我同朋友點左墨魚丸串 紅腸串 雞軟骨串 牛仔骨 蒜蓉扇貝帶子同鮑魚 煙肉蠔 芝士煙肉紅黃椒 蒜蓉雞翼等 仲有好多其他款嘅燒物 大愛佢個鵝肝多士 同紫芋栗子餅 (心心眼),鵝肝真係入口即溶,完全係超水準,而紫芋栗子餅食落真係好好食 食左之前果啲燒物已經好快飽左 但對住個栗子餅依然係好味到令我9秒9鯨吞左佢 超滿足!好surprise既係居然有鮑魚同鵝肝食 真係估佢唔倒 店內仲有賣自家煲嘅五花茶 可以降降火 同燒物成絕配 真係冇得頂 老闆娘又親切 而燒野嘅應該係佢老公 兩公婆一齊做 真係好溫馨 我一定會介紹朋友同再幫襯!維護平民小食店 平民小幸福~
好surprise既係居然有鮑魚同鵝肝食
維護平民小食店 平民小幸福~
2014-08-19
  • 鵝肝多士