2014-08-18 2439 瀏覽
之前已經係筲箕灣試過呢間野,覺得唔錯所以今日黎到旺角行街就試埋呢間喇!一坐低我地就叫野食喇我地叫左個燒菠蘿,燒四季豆,燒雞泡魚乾,蒜蓉燒扇貝,燒羊架,燒車厘茄煙腩卷同埋個燒芝士餈飯個燒菠蘿好特別,真係估都估唔到生果都可以燒一餐仲幾好食燒左之後有少少慶慶地,不過d甜既菠蘿汁更加一咬就出哂黎,感覺串燒都可以食得好fresh之後就係個燒四季豆,四季豆先得果一串,真係唔係好夠食,不過加埋d佢地自己整既秘製調味粉燒出黎真係好過癮另外就係個燒雞泡魚乾都好得意,甜甜地又好有咬口,一條條又熱熱地攞黎食住睇戲真係一流燒車厘茄煙腩卷又係好創新,唔會好酸加埋個煙腩真係估唔到咁夾!如果可以我都想係屋企自己整黎食另外個蒜蓉燒扇貝,扇貝大大隻,唔伯好似d蚊滋咁細,蒜蓉味好夠!燒羊架燒得岩岩好,唔會太蘇又唔會太un, 仲好juicy添之後個燒芝士餈飯係就係創新,不過真係怪怪地,燒左雖然d芝士熔熔地係幾好食,但係會有層飯焦好痴牙,我就麻麻地喇之後仲叫左d燒多春魚,燒午餐肉多春魚燒得好好味 仲有4條 幾抵食午餐肉細細舊, 好似煎左咁, 好正overall d野食質數幾好同筲箕灣都差唔遠下次有機會想食串燒都會再黎!
之前已經係筲箕灣試過呢間野,
覺得唔錯所以今日黎到旺角行街就試埋呢間喇!
一坐低我地就叫野食喇
個燒菠蘿好特別,真係估都估唔到生果都可以燒一餐仲幾好食
燒羊架燒得岩岩好,唔會太蘇又唔會太un, 仲好juicy添
之後仲叫左d燒多春魚,燒午餐肉
多春魚燒得好好味 仲有4條 幾抵食
午餐肉細細舊, 好似煎左咁, 好正
overall d野食質數幾好
同筲箕灣都差唔遠
下次有機會想食串燒都會再黎!
2014-08-16
  • 燒車厘茄煙腩