2014-08-19 853 瀏覽
暑假同大同聚會,最好食我鍾意既甜品,哈哈哈今晚黎左尖沙咀加拿分道食甜牙牙,正個Menu真係勁吸引,我們看Menu已經勁興奮樣樣都好吸引,樣樣都想試,差d唔記得我們4個人已經剛剛食左晚餐最後我地4個人share 3份甜品~三式蕉朱古力脆脆窩夫個賣相好吸引,waffle的份量都不少看上來有兩塊正方型的waffle 再切成大小不一的形狀然後以竹籤穩固住 堆砌而成伴碟有好多朱古力脆脆,一球朱古力雪糕和一小瓶糖漿旁邊當然有好多件香蕉啦!!waffle大大塊,是飽肚又好吃的選擇點埋雪糕同朱古力脆脆一起吃的waffle更加好味,既有特色又有口感朱古力窩夫疊層層雪雪堡窩夫上還有三球色彩繽紛的雪糕窩夫焗得有少少焦,即叫即整,散發濃濃的香氣食落熱乎乎,口感外脆內軟,配埋雪糕一齊食,真係好好好好味!而且仲有好多水果伴碟,感覺fresh d,食完真係覺得自己好幸福芭娜娜提拉米蘇 pancakepancake內有banana 及tiramisu 芝士,單單看外表已經忍不住想試送上枱時 pancake仲係暖呼呼的,口感軟軟綿綿的,沒有苦澀的發粉味道,而且仲有淡淡的蛋香,配埋香蕉的味道很搭好夾而pancake入面夾
暑假同大同聚會,最好食我鍾意既甜品,哈哈哈
今晚黎左尖沙咀加拿分道食甜牙牙,正

個Menu真係勁吸引,我們看Menu已經勁興奮
最後我地4個人share 3份甜品~
三式蕉朱古力脆脆窩夫

個賣相好吸引,waffle的份量都不少
看上來有兩塊正方型的waffle 再切成大小不一的形狀
然後以竹籤穩固住 堆砌而成
伴碟有好多朱古力脆脆,一球朱古力雪糕和一小瓶糖漿
旁邊當然有好多件香蕉啦!!
waffle大大塊,是飽肚又好吃的選擇
窩夫上還有三球色彩繽紛的雪糕
窩夫焗得有少少焦,即叫即整,散發濃濃的香氣
食落熱乎乎,口感外脆內軟,配埋雪糕一齊食,真係好好好好味!
芭娜娜提拉米蘇 pancake

而pancake入面夾著滿滿的香蕉, 食落口真的超級滿足

總括黎講呢到既甜品有好多選擇又好味,埳相更加係一流!!!
而且服務認真,價錢又適中
非繁忙時間人少少,坐得幾舒服
下之黎我要試埋個招牌心太軟配雪糕呀!!!