2014-08-18 7928 瀏覽
放題食過唔少間, 大吉係食完之後覺得正既~ 刺身: 三文, 油甘, 吞拿, 帶子(細粒), 角螺, 象拔蚌, 鮑片, 黃金尤魚, 希靈魚, 甜蝦, 甜蛋~全部都合格, 夠涷, 味道同品質都OK壽司, 卷物, 迷你手卷: 鰻魚, 帶子, 火灸左口, 三文, 和牛, 黃金蝦, 鴨胸, 蟹柳, 泰式虎蝦, 千島豪情卷, 蜜桃大蝦, 鰻魚芝士, 明太子海鮮, 花之戀........ 等~ 款式上唔少, 當然我冇試得晒, 但係我地叫得上枱既都全部食晒, 好味~ (我唔敢講好好食, 好好味, 但係以放題嚟計, 係好好!)燒物: 羊架(夠厚, 奄得好味, 燒得岩岩好), 鯛魚腩, 牛舌, 牛仔骨, 雞翼, 鯖魚, 冬菇, 菠蘿(樣樣都試, 燒得唔錯) 一般放題D燒羊架都好薄身, 呢度個羊架好好食!!!! 天婦羅: 虎蝦, 南爪, 蕃薯仔, 吉列蠔, 芝士蝦球, 蟹肉薯餅~ (全部炸得好乾身, 水準以上)另外仲有小食, 沙律, 鍋物, 麵類, 煮物~~ 款式算多飲品有: 可樂, 忌廉, C+, 烏龍茶, 黑糖薑荼, 忌廉鮮奶, 士多啤梨忌廉, 盧薈汁, 石榴汁, 啤酒, 台式凍飲~
刺身及壽司
甜蝦
細細粒既花之戀, 三文魚沙律
燒羊架
放題食過唔少間, 大吉係食完之後覺得正既~
全部都合格, 夠涷, 味道同品質都OK
另外仲有小食, 沙律, 鍋物, 麵類, 煮物~~ 款式算多

題外話/補充資料: 以食物質數, 款式, 價錢及服務態度嚟比分, 我比85分 記得要訂位, 基本上都幾爆; 4個人一致認為好食, 比起旺角區既好
2014-08-15
刺身及壽司