2014-08-18 2274 瀏覽
終於約齊班老友聚下啦,之前聽朋友講呢度d食品同服務都掂,所以早兩日打左電話去訂十位,好在有訂位,去到7:30已經好多人,好快已安排我地入坐,食兩個中!一坐低緊係點嘢食啦,首選刺身走唔甩,點知有個員工過黎話,已為我地準備左刺身拼盤,真係好喇咁我地就點其他啦!都未點完,刺身已到啦,擺放得好有心思好靚有十幾種;有肥美o既三文魚,鮮甜o既有頭甜蝦,新鮮o既貝柱,榮螺,希靈魚,虎蝦,吞拿魚,冰山貝等等... ...大家見到都唔客氣,開餐囉之後不停咁有食物到,有蟹籽沙律,田園沙律(好fresh),泰式鳳爪(夠入味),燒雞翼,芝麻雞翼(好香,d肉好滑多汁),蕃薯天婦羅(超甜),蝦天婦羅(夠味,皮又夠哂薄),海鮮黃金燒(焗到出黎熱辣辣勁正),和牛壽司,炸蠔,雪花牛肉窩,蟹粥,拖羅手卷,芝士鰻魚卷,熱辣辣烏冬,炸香芋丸,羊鞍,其實仲有好多好食o既嘢,我都唔記咁多~~嘻嘻最後甜品~~有紐約芝士餅,意大利芝士餅,自製酥餅,好香滑o既奶凍,蕉糖燉蛋,仲有haagen-Dazs雪榚(因為朋友早幾天生日,訂位時問左我) 今晚呢個聚會真係好開心好滿意,美中不足係我地唔記得影相不過唔緊要,已book左下星期再去朋友真
咁我地就點其他啦!都未點完,

(因為朋友早幾天生日,訂位時問左我)

今晚呢個聚會真係好開心好滿意,美中不足係我地唔記得影相

不過唔緊要,已book左下星期再去

朋友真係冇介紹錯,環境好,員工好親切,態度好笑容好,食物好食又黎得快,收嘢又快,又會幫我地換碟,
唔錯唔錯

希望下星期再去時,可keep到&有新發現
再同大家分享

2014-08-17