2014-08-17 7197 瀏覽
約咁半個師傅食放題,難得又約到呢間;但估唔到早25分鐘去登記已經有超過50人喺到排隊。 咁樣排隊法,有少少擔心俾人話非法聚會…………剌身 三文魚 普通唔係太肥尾但都好鮮甜希靈魚 希靈魚嘅魚籽好脆,少少魚腥味好正吞拿魚 都算少少肥但食落去有少少筋油甘魚 好甘香好正帶子同象拔蚌 最好食 最鮮甜燒蠔個燒蠔醬汁幾野味,但個蠔就好細粒蟹柳壽司 & 黑松露蝦壽司比一般蟹柳好食少少,蟹肉味都食到黑松露個味唔太濃,有少少失望鹽燒雞軟骨冇雪藏味 如果佢燒完落番 d 鹽就更加好味燒波蘿燒完都有好多鮮波蘿汁,好鮮甜珊瑚蚌炒鮮露荀呢個叫咗兩次真係好好味,露荀好爽口同鮮甜,珊瑚蚌好爽口同有少少海水味甜蝦肉質彈牙鮮甜同肥肥哋鐵版燒帶子帶子爽口大隻,煮得唔太過熟炒魷魚有香辣嘅野味,魷魚好爽口;好好食牛舌 & 燒鯖魚牛舌唔酢 & 鯖魚就冇咩味啦牛肉鍋牛肉好味仲有好多菜同菇真係足料,但個湯就甜咗些少天婦羅 ~ 蝦 , 南瓜 & 蕃薯首先個天婦蘿皮好脆同唔太油;因我放咗一段時間食都凍晒,但食落口真係好脆最好食個蕃薯,因為佢本身厚身同都好甜

剌身
三文魚 普通唔係太肥尾但都好鮮甜
希靈魚 希靈魚嘅魚籽好脆,少少魚腥味好正
吞拿魚 都算少少肥但食落去有少少筋
油甘魚 好甘香好正
帶子同象拔蚌 最好食 最鮮甜

燒蠔
個燒蠔醬汁幾野味,但個蠔就好細粒

蟹柳壽司 & 黑松露蝦壽司
比一般蟹柳好食少少,蟹肉味都食到
黑松露個味唔太濃,有少少失望

鹽燒雞軟骨
冇雪藏味 如果佢燒完落番 d 鹽就更加好味

燒波蘿
燒完都有好多鮮波蘿汁,好鮮甜

珊瑚蚌炒鮮露荀

甜蝦
肉質彈牙鮮甜同肥肥哋

鐵版燒帶子
帶子爽口大隻,煮得唔太過熟

炒魷魚
有香辣嘅野味,魷魚好爽口;好好食

牛舌 & 燒鯖魚
牛舌唔酢 & 鯖魚就冇咩味啦

牛肉鍋
牛肉好味仲有好多菜同菇真係足料,但個湯就甜咗些少

天婦羅 ~ 蝦 , 南瓜 & 蕃薯
最好食個蕃薯,因為佢本身厚身同都好甜