2014-08-16 28329 瀏覽
見openrice有優惠,就訂左今晚去食。一入到去見到好多野食 第一時間去攞生蠔同長腳蟹!生蠔每次只可拎兩隻,外型細小,但係即開,好新鮮!又唔太腥,我平時好怕食生蠔,但今次都食得落口:)長腳蟹都好正~唔似其他buffet咁雪到冇哂味。但唔知係咪我唔識食,食到成手都係水 見到有Parma ham同莎樂美腸,我冇食到,但朋友話麻麻。熟食有好多選擇 鵝肝同焗龍蝦,唔錯。片皮鴨,不過不失,塊皮有啲厚。避風塘炒蟹,唔夠入味,蟹肉好鞋。由於最近主題係松葉蟹,所以都見到好多相關食品,我覺得最好食係松葉蟹酥皮盒(唔太記得咩名)。最期待係甜品 雪糕有haagen dazs同movenpick,口味都有5-6種以上,配料都好充足!另外有waffle, opera, pudding, cupcake......7:15仲有火焰山表演 個火焰蛋糕又幾好味,上面係用酒燒過既cream, 下面有幾層雪糕同蛋糕 總括黎講,食物質素同款式都唔錯。環境同服務都有返酒店應有水準。下次都會考慮再黎。
見openrice有優惠,就訂左今晚去食。

一入到去見到好多野食

熟食有好多選擇